תגידו..

תגידו..

אני רק רוצה להבהיר לפני ההודעה שאני לא מתלונן ולא כלום רק שואל.... טוב: עושים השנה מפגש חנוכה?????... יש לי חברים בפורומים אחרים שעושים מפגשים.... אז יש/היה/יהיה/אף אחד לא אירגן???.. _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

../images/Emo45.gif

אני די הצעתי את זה אז.. דא!! אבל אני רק בן 11... אז יש מצב שההורים שלי לא מי יודע מה ירשו לי.... באסה!!!! אפשר במלחה אולי.....(רק הצעה....) איפה כל אחד גר (זה נורא תלוי...) תחשיבו אותי כירושלים!! (אני ליד) _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה

כנסו!!

למישהו יש קשר עם מאיה (אם הבנתי נכון למיכה יש...-תקנו אותי אם אני טועה) ואז אולי גם מאיה תבוא!!!!! _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה

../images/Emo45.gif

גמאני רוצה שנעשה מ=פ=ג=ש מעריצים!! חחחח שאהיה לכול הפורום חג שמח והרבה ..==>>
חחחח בייי -סהר-

דייייייי איזה כיףף לראות את

כולכםם בפורוםםםםם ואם זה ככה אז נעשה מפגש פורוםם:) רק נשאר לחשוב על מקום.... למישהו יש רעיון???חוץ מעזריאלי??

nitzangro2

New member
למה מפגש פורום חייב להיות עם מאיה?

כאילו הלוואי הוא היה.. אבל זה לא חובה..! זה בשביל חברי הפורום..

לכול הפורום ../images/Emo7.gif

לכול חבריי הפורום
אני כאן פורש בפורום..! אני עדיין מאוד מאוד מאוד מעריץ את מאיה! אני לא רוצה,יותר נכון לא יכול.. כיי הפורום לא מקבל אותי.. כול מה שאני עושה זה לא טוב וזה מעצבן! כול מה שאני מוסיף זהה לא טוב אז כאן אני פרשתי!!! כיי אני לא רוצה יכס כזהה!!! אני אבנה פורום והוא אהיה שלי!! מצטער !!! אני לא רוצה יכס כזה! ביי ושלום -סהר-

nitzangro2

New member
יחס* וזה היחס שלך..כי אתה זה שאמרת

יותר נכון, המצאת דברים על מאיה..ואנשים פה בזבזו את כספת בשביל לקנות 101 סוגי עיתונים לראות אולי..זה נכון..ואולי רק לא כתבת את השם של העיתון נכון..אז אתה זה שצריך לבקש מאיתנו סליחה.. ופתאום אתה זה פורש ונפגע מאיתנו?! אתה צריך לתת לנו קודם תשובות..! אז זה לא אנחנו-זה אתה.. ואל תאיים! סליחה שאני ככה בוטה.. אבל התנהגות כזאת לא מקובלת עלי!

לסהר

סהר תראה אתה לא צריך להגיב ככה ולפרוש מהפורום פשוט לדעת כולם היית פה ממש לא בסדר כי כולם הלכו והשקיעו כסף בשביל לקנות עיתון שחשבו שמאיה שם.אנחנו לא מבינים למה עשית את זה!!! אתה בוחר לפרוש מאשר לרשום סליחה בפורום ולהמשיך כרגיל ותאמין לי שכולם היו סולחים לך כי כולם פה בני אדם. אבל את הסליחה מהפה שלך יומיים לא הוצאת והמשכת כאילו כלום... אתה תורם מאוד לפורום אי לא אומרת שלא אבל מה שעשית לא היה בסדר ואני מקווה שתבין את זה כי רק רצינו ממך הסבר... ומפה זה הבחירה שלך אההה ואגב אם תפתח פורום משלך כמו שאתה אומר רק תדע שאתה הורס המון אבל המון למאיה כי פה הפורום הרשמי שלה אזז............... ועכשיו ביי ושלום

למעלה