תגידו...

תגידו...

שמעתם על הווינדוס ויסטה החדש שיוצא עוד מעט? מה אתם אומרים עליו? מה שמעתם? כמה הוא יתפוס על המחשב? זה בדיסק רגיל או די.וי.די? מה הדרישות מערכת? ומה ההמלצות שלו? תודה רבה לעונים!

ishaydahan

New member
אפשר לומר שזה הדבר שהכי הרבה מדברים

עליו פה.. למערכת קוראים windows vista ולמרות שהפורום קצת נרדם בזמן האחרון.. אם תדפדף כמה דפים אחורה תמצא את התשובות לשאלותיך.

Ambious

New member
שאלה כללית מאד

אני אנסה לענות, למרות שרוב התשובות מופיעות כבר בעמוד הנוכחי של הפורום. מה אני אומר עליו? אני אישית מאד מרוצה ממנו ומאד נהנה ממנו. משתמש בו כבר כמה חודשים עוד מבטא 1 ודרך בטא 2 ל- Pre-RTM, ואני מאד מרוצה. הנגישות למידע, הנוחות עבודה, האינטואיטיביות של הממשק והקלות שימוש הם השיפורים המשמעותיים ביותר, ולא - כפי שהרוב טוענים - המראה. המראה הוא רק תוצר לוואי של כל מה שהזכרתי. זה יפה - נכון - אבל זה גם שימושי. כמה הוא יתפוס על המחשב? זאת שאלה שקשה לענות עליה. על כל מחשב זה יהיה אחרת בהתאם למה מתקינים עליו, סוג המחשב, וכו'. זה מגיע ב- DVD, אבל יכול להיות שיש גרסת CD שאני לא יודע עליה.

תיראה...

יש לי מפרט טכני כזה: לוח אם: asus p4s800d ו 512mb זכרון פנימי. מעבד:intal 3.0‎ כרטיס מסך:nvidia gforce fx5500.עם 128mb עליו. ו3 כוננים של cd/dvd. והראד דיסק 80 ג`יגה. מה דעתך על המערכת שלי? איך לדעתך הויסטה יתפקד עליו?

Ambious

New member
זה יעבוד על המחשב, אבל אל תצפה

לביצועים של מחשב על. החוליות החלשות שלך הן הכרטיס מסך והזכרון הפנימי. תזכור שכל מחשב בעולם יתפקד רק כחוזק החוליה החלשה שלו. אם בא לך להשקיע אני הייתי משקיע בשדרוג ה- RAM, השאר די בסדר (למרות שאני לא סגור על אם הכרטיס מסך שלך יכול להריץ AERO או לא).

אז אתה ממליץ

להוסיף עוד 512 זכרון פנימי, ולהחליף לכרטיס מסך חדש? עם 256mb ? ואז זה יטוס? יש עוד מה לשפר במערכת שלי?

Ambious

New member
המעבד שלך נראה לי בסדר, ודיסק קשיח

80 ג'יגה זה מספיק. אם זה יטוס? כמו מכונית - זה תלוי כמה תעמיס עליו ואיך תטפל בו. אבל עקרונית כן - זה צריך להיות די והותר.

למעלה