תגידו,

RoieL

New member
תגידו,

מישהו מכם ניסה פעם את השיטות של Rich Boy וכל אלה? בולשיט או מבוסס?

RoieL

New member
יש שיטה שבאמת עובדת?

אגב, לא הבנתי איך לעזאזל הם עושים כסף מהפרסומות של גוגל ומ- Clickbank.. מילא איביי.

תשמע..

כשהייתי קטן האמנתי דווקא שאפשר לעשות "כסף קל מהבית" וכל השיטות הדומות האלו. קראתי המון חומר עיוני (כמו שאני עושה לפני שאני מתחיל "פרוייקט" כלשהו)..כמובן שמשם הבנתי שהכל "חרטא". אין חיה כזאת - 10 אלף דולר בחודש בלי לעשות כלום..גם לא 5 וגם לא 500 דולר. פשוט אין..הדברים האלה מקדמים רק את מי שקנית ממנו וזהו זה - מבחינתך זה בזבוז כסף טוטאלי..אתה אפילו לא תקרא את הכל ותבין שזה לא שווה שום דבר.

RoieL

New member
כן, גם אני מאוד סקפטי לגבי זה

אבל אני פשוט רואה שם אנשים עם כמה מאות פידבקים שכותבים לו "Exellent, so far I made 500$" וכד'. אתה טוען שכל אלה (וגם התגובות שהם מפרסמים במכירות) מפוברקים?

קודם כל רוב הפידבקים שלו

הם למראית העין..הרי כולם יודעים שגם אם לא אהבת את המוצר והבנת שהוא לא שווה גרוש אתה תשאיר פידבק חיוביו ע"מ לא לקבל שלילי גם כן (בעיקר אם המוצר שווה כמה סנטים). לגבי אלה שכותבים שהם עשו ככה וככה..אני בטוח שזה מפוברק - אם השיטה הזאת הייתה כ"כ מצליחה הוא לא היה מוכר אותה בשקל תשעים.

RoieL

New member
נשמע מאוד הגיוני

רק יש משהו אחד שלא ברור לי, הרי אם השיטה שלך לא שווה למה אתה משאיר אופציה לקבל את הכסף חזרה? חוץ מזה, כמו שאני רואה את זה יש הבדל בין פידבק חיובי לא "כנה" לבין פידבק של מוכר שישקר לגבי רווחים.

שמע..

אתה יודע מה ? אתה צודק. הכי טוב שתנסה באמת בעצמך דברים כאלה..אם התחושה שלך אומרת לך שזה משהו טוב - לך על זה...אני בטוח שתעמוד במחיר שהוא מבקש. אני לא ציני או משהו כזה - באמת הכי טוב לנסות דברים על בשרך ולא לשמוע מה אחרים אומרים..ככה גם תלמד הכי טוב.

RoieL

New member
בגלל הקטע של החזר כספי אני באמת שוקל את זה

ברצינות, אבל רציתי לדעת מנסיון של אחרים אם זה לא פשוט בזבוז זמן. אני פשוט לא יודע למי להאמין, מצד אחד הראש שלי אומר לי שזה בולשיט ומצד שני אני לא חושב שהם היו פאוור סלרים עם פידבק חיובי גבוה (לאחד מהם יש 100%) ויותר מ- 2,000 מכירות אם הם היו מוכרים בולשיט.

תתאספו כמה אנשים

שכל אחד ישים 2 דולר ותקנו את זה:) ככה לא תרגישו את הכאב כשתבינו שזה חרטא.

זה לא חרטא אבל זה לא פשוט כמו שהוא מציג את זה

אני ניסיתי את נושא ה-affiliate ל-clickbank באמצעות adwords וזה ממש אבל ממש לא פשוט כמו שזה נשמע. אומנם היו לי כמה מכירות, אבל הוצאתי יותר כסף ממה שהכנסתי...לאחר הפסד של 150$ פשוט עזבתי את התחום הזה. עם-זאת, אני מכיר כמה אנשים שמרוויחים מכך...לי אישית זה לא מתאים.

RoieL

New member
תוכל להסביר יותר על השיטה?

לפי מה שאני יודע מהאדוורדס למשל אתה יכול להרוויח רק אם אתה מתפעל אתר.. תוכל להסביר קצת על הקליקבנק והאדוורד?

אדוורדס

לא צריך להפעיל אתר כדי להשתמש באדסנס...אתה מתבלבל עם אדוורדס. הנושא פשוט, מפרסמים מוצרים של אחרים באמצעות אדוורדס של גוגל...כל לקוח ששילם שמגיע דרכך מזכה אותך בעמלה...כל מה שצריך לדאוג זה שעלות הפרסום תהיה נמוכה משווי העמלות ואתה בכיוון הנכון.

tsahallah

New member
למדתי וניסיתי קצת לשחק עם הקליקבנק וגוגל

עצרתי ממש אחרי כמה ימים מפני שהבנתי: זה הרבה הרבה יותר מסובך ממה שמנסים להציג את זה. חפש affiliates בגוגל ותראה את התמונה האמיתית. כן, יש אנשים שמתפרנסים מזה. לא, הם לא התחילו אחרי שקראו אי בוק שאיזה זוג מהברונקס מכר להם ב-10 דולר. כנראה שצריך ללמוד את זה ממש לעומק אם רוצים ללכת על זה. אני לא אומרת שזה יותר קשה מלעבוד במקדונלדס. זה בטח יותר מעניין. אבל זו בהחלט עבודה במשרה מלאה והתחרות שם גבוהה. אפילו לא הצלחתי להפסיד יותר מדי כסף מרוב שהייתי גרועה. אני חושבת שכמו באי ביי. בקורסים מלמדים אותך את הטכניקה. שזה יפה. אבל כדי להצליח אתה צריך משהו מעבר. אז באי ביי זה יחסית פשוט, צריך כישורים של סוחר ויוזמה. שם זה הרבה יותר מתוחכם, מן אתגר אינטלקטואלי שמצד אחד אולי יגרה אותי מתישהו, כרגע זה עושה לי רק כאב ראש. זה מתאים לאנשים שאוהבים אתגרים, אולי כאלה שפותרים תשבצי הגיון למשל.

למעלה