תגידו

amnonha7

New member
תגידו

זה רק אני או שהשיר של סינרגיה הוא העתק של Kashmir?

M e n s R e a

New member
אני בספק, כי סינרגיה לא מתקרבים לרמת המורכבות

שקיימת אצל לדזפ (לפחות בלחן, וגם בליריקה לדזפ הרבה יותר מורכבת בהשוואה ללהקת הניקלבק הזו).

M e n s R e a

New member
זהו, איזה חבר הביא את היציאה הזו

אני טענתי, שסינרגיה מצליחים רק בגלל שהם שפכו אלפי דולרים על פרסום ויחצ"נות. הוא טען, שזה בגלל שהם לקחו פורמט זול ופשוט, שהצליח בארה"ב, כלומר של רוק עדינון סטייל ניקלבק, ורק הלבישו על זה מלים בעברית. יכול להיות שזה פשוט שילוב של שניהם.

זה ממש לא נכון, טל.

ניקלבק היא אחת מלהקות הרוק הטובות היום. ואני לא אומר דברים כאלה בקלות. זה שיש להם להיטים לא אומר שהם להקה לא טובה. אני מבטיח לך שאם תשמע אלבום או שניים שלהם אתה תגלה דברים שלא חשבת שתמצא. מה לעשות, לא כולם יכול להרשות לעצמם להתפרסם מהופעות בלבד. ערוצי המוזיקה השונים הם עדיין אמצעי הפרסום הטוב ביותר למרות רמות המיינסטרים הגדולות שיש בהם. אבל חייבים מיינסטרים בשביל לדעת להעריך את השאר :)

הנקודה שהתפספסה לי משום מה היא

שחברות התקליטים רוצות כסף. ופה הלהקה חייבים למצוא קרקע משותפת עם חברת התקליטים, אם היא רוצה חוזה. ומשם יוצא ששיר או שניים מאלבום הלהקה יוצאים קצת יותר מיינסטרים. ולכל להקה יש כמה שירים כאלה :)

M e n s R e a

New member
ממה ששמעתי מהם עד כה

הם מאד רכים, והרוק שלהם עדין מדי. מודה שלא שמעתי את כל השירים שלהם, בד"כ אין צורך, בשביל לגבש דעה על להקה. למרות שלפעמים יש דברים טובים שמסתתרים בין הלהיטים של הלהקה. אז יכול להיות שיציאת הניקלבק הזו אינה במקום, ואני לא מתווכל איתך כי כאמור לא שמעתי את רוב השירים שלהם.

למעלה