תגידי אני בבית שלי ואחי במצב אנוש חמור חמור

זורחת1

New member
תגידי אני בבית שלי ואחי במצב אנוש חמור חמור

בבית חולים נימצא על סף מוות לחיים . אני לא נוסעת אליו היתי אצלו ביום חמישי . כל היום אני לא מרוכזת בכלום כלום מחשבות על אחי ואני לא מדברת עם בעלי היום .ואני פשוט לא עשיתי כלום כלום בבית אתם מבינים איזה אדישות היפעלתי מכונת כביסה המכונה סיימה בבוקר ועכשיו שעה 16 לא טליתי את הכביסה כי לא אכפת לי .לא הלכתי לשיחה אם מישהי . לא הלכתי לרופא נשים ולא הלכתי לעשות זריקה מה קורא לי אלוהים אני ניסיתי להירדם ולא היצלחתי רק ביקשתי ברכות בפורום על אחי בן 40 . ובגלל שלא היתי רגועה רק מפורום לפורום .בלגן לא הכנתי אוכל היום כי נישאר של אתמואל . והקטנה אומרת לי זה של אתמואל אימא הההית כל היום בבית ולא עשית אוכל. אתם רואים איך היא מדברת למדה מאבא שלה .הרבה הרבה מחכה אותו .נו בת 13 ככה מדברת .לקחה את הנייד שלי מצלצל לחברה לא שואלת אותי עושה מה שרוצה בבית נו מה קורא איפו אני בעננים אדישות משהו . אפילו אחותי אם נצלצל תגיד לי תבוי דחוף לבקר את אחיך .ואני בעולם אחר יש לכם תחושב כזאת ליפעמים ה אני לא כאן בסיטואציה לא יודעת אם נגיד לבעלי יגיד לי מה תעשי שם בבית חולים נו תיסעי . מה אני יגיד לבעלי אז סתם לשבת שם .מצד אחד לא היתי רוצה לראות אותו לפני מוות כי זה ישפיע עליי מאוד מאוד ויעשה לי רע מה אתם היתם עושחפם במקומי .

למעלה