תגידי לי

b4icu

New member
תגידי לי

את זה כתבתי ל-R אחרי שאתמול נפרדנו והיא אמרה לי שזה נגמר תגידי לי תגידי לי שהאור לא כבה בעיניך, תגידי לי שהעצב לא נשקף בהם, תגידי לי שלא כואב לך, כמו שלי כואב תגידי לי שהוקל לך, תגידי לי שהדמעה שעל לחיי אינה שלך תגידי לי תבוא אלי כמו שתמיד אמרת תגידי לי משהו, כי אני עצוב נורא וכך היא ענתה לי: תגידי לי / תגיד לי אתה, תביט באמת גם עם היא............... תגידי לי שהאור לא כבה בעיניך, / אני רואה אור חדש, תקווה תגידי לי שהעצב לא נשקף בהם, / התקווה והחדש נשקף מתוכם תגידי לי שלא כואב לך, כמו שלי כואב /כואב ? עדיין לא יודעת תגידי לי שהוקל לך, / אולי כן ולפעמים נראה שכן הוקל לי תגידי לי שהדמעה שעל לחיי אינה שלך / הדמעה היא שלך אך מאוחרת היא , אתה בוכה מהבנת ההרס שנוצר בנינו . תגידי לי תבוא אלי כמו שתמיד אמרת / אמרתי אז מה? באת ונשארת בשלום או שכל העולם הפריע לך? תגידי לי משהו, / דרך צלחה , המון הצלחה חיוך וחדווה עם הסביבה משפחתך התומכת ואם עצמך. כי אני עצוב נורא / כל דלת שנסגרת פותחת אחרת.

*יערית

New member
ביפור ../images/Emo141.gif

מרגישים שכואב לך...מכתיבתך נשמע שיש לך הרבה הרבה רצון ואהבה בכדי לגשר על הפערים ועל "ההרס" שהיא כביכול טענה שיש בינכם. אבל...נשמע שהיא רוצה להשתחרר מכיבלי הזוגיות הזו נשמע שהיא רוצה דף חדש בחייה... וכשאוהבים באמת משחררים....WHEN YOU LOVE SOMBODY SEND HIM FREE צר לי ..

rolan

New member
ביפור יקר

כאב הפרידה הוא קשה, ענק ובלתי ניתן להקלה. יש בו משהו קורע, משהו שאין לו הסבר במילים. אני כל כך מבינה ללבך, כל כך מבינה את הכאב הזה, עברתי אותו. אני יודעת שקשה לראות עכשיו קדימה, הלאה לעתיד... תנסה לעצור רגע, רק לרגע קט, לפחות כדי לעצור מעט את סחף הרגשות שעובר עליך כעת, אל תקבל שום החלטה, רק תתחיל לנשום מחדש בקצב אחיד, כזה שיתן לך מספיק חמצן להמשך הדרך כי הדרך תהיה קשה וארוכה אך לא בלתי אפשרית. הנה משהו שאני מאמינה בו: "וכאשר ישתרעו לפנייך דרכים רבות ולא תדעי באיזו מהן ללכת, אל תבחרי באחת באקראי, אלא התיישבי על מקומך והמתיני. נשמי נשימה עמוקה שופעת אמונה, כפי שנשמת ביום צאתך לאוויר העולם. אל תניחי לדבר להסיח דעתך, המתיני עוד ועוד. שבי במקומך, בדממה, והקשיבי לקול ליבך, וכאשר ידבר איתך, קומי ולכי לאשר יישאך." סוזאנה תמרי מתוך הספר – ללכת בעקבות הלב

ביפור

אני לא מאמינה בקיצורי דרך. כבר לא מעט זמן היחסים שלך עלו וירדו ושידרו חוסר יציבות. עכשיו היא עוזבת הכל וחושבת למצוא את האושר בחייה מעבר לים. אתה כואב את הפרדה וזאת הדרך לרפא את ליבך הפצוע. זמן ועבודת מודעות תחזק אותך ותאפשר לך לראות את התמונה האמיתית והשלמה, ותאפשר לך בהמשך לצאת לדרך הרבה יותר בריאה. הכאב שלך והקושי יכולים להוביל אותך לברוח לזרועות אחרת ובכך כאילו לסגור מעגל.עצור ורפא את ליבך,זה קשה וכואב נורא (אני יודעת...)אך התוצאה תהיה התחזקות אמיתית עם יכולת בחירה חדשה ממקום בריא ולא חולה. אנחנו כאן בשבילך ,מקווים לעזור לתמוך ולעודד.

בונוסית

New member
רואים את הכאב במה שכתבת

וקופאים מקור ליבה כשקוראים את שכתבה... אולי זה לה באמת לטובה, ואולי, כמו ש R כתבה , עוד מעט תפתח דלת חדשה...

b4icu

New member
../images/Emo39.gif תודה

שלום משיחה עם חברה לכיתה (ולעבודה) אתמול, היא אמרה אותו הדבר: "אין לה לב". היא אישה מאוד חזקה, שעושה את הדברים ממניעים של אינטרס - נקודה. זה בדיוק מה שקרה. ולא שהייתה לה הרבה ברירה! הכורח הוא מניע חזק. גם אהבה. משבאו השתיים לכדי ניגוד היא בחרה בכורח. במה הינו בוחרים אנחנו? כל אחד יענה לעצמו. אני לאורך הקשר אם R תמיד בחרתי באהבה. שוב תודה, וספשבוע נעים

b4icu

New member
יונה יקרה../images/Emo140.gif

שלום לך כמי שהייתה שותפה לשיחות ארוכות, כמי שיודעת מעבר למה שנכתב פה בפורום, ראוי שתדעי שהדברים הגיעו למקום שהיגיעו בהבשלה. את זוכרת ששלחתי לך סיפור על אבי ובכית... כתבתי שהספדתי אותו בעודו בחיים. אולי כך קרה לי גם בקשר הזה. הספדתי אותו בחודשים האחרונים מאז עלה נושא הנסיעה. אמרתי לך שבתחילת ספטמבר זה יגמר, וכך היה. במהלך המריבות והחזרות ניתחתי את הקשר מכל הכיוונים בכל הדרכים ולמדתי ממנו פרק חשוב. כמה זמן אני זקוק עד לפרק הבא - תלוי במי יבוא ומתי? אני אדע לזהות אותו כנכון גם אם זה יקרה היום אחה"צ. אנו אולי בנויים אחרת?

../images/Emo140.gif

אומרים שכל דבר שקורה, קורה לטובה אני מאמינה כי כך הדבר גם במקרה זה. אומנם מאוד קשה לראות דברים כאלו בהתחלה ואף אני, אילו הייתי עומדת במקומך אינני יודעת אם הייתי יכולה לעמוד בזה כפי שאתה עושה. שיהיה לך הרבה כוח להמשך הדרך

כל תו ואות אומרים כאב

שלום ביפור, קראתי את אשר כתבת יותר מפעם אחת ואכן כל תו , מילה ומשפט אומרים צער וכאב - עיתים אף נימה של יאוש , כאב אמיתי פולח ופוצץ. יש בו בכאב מן תכונה של העצמה האדרה ולצערנו,לא של שכחה. אני איתך בכאבך , א ב ל - עם תקווה שהימים יאירו פנים אהבה חדשה תחדור לליבך [ ואתה יודע מה קצת פחות סבוכה ] ובאמת , שתדע ימים טובים יותר. יוסי

למעלה