תגידי מגי הבלתי מזוגגת.............

שקדי

New member
תגידי מגי הבלתי מזוגגת............. ../images/Emo66.gif

יש פה איזה מפלצת הודעות שבולעת את ההודעות ומפזרת אותן לפי ראות עיניה??? או שאת כאומנית סוריאליסטית מבלגנת אותן בשטח קשה לפעמים להתמצא בין כל פרצי הנוסטלגיה

שקדי, גם ברוך הבא (הגיע הזמן לומר)

וגם קצת הכוונה: פה עובדת שיטת הקפיצות מודעה שיש אליה התייחסות של מעבר לשורה כלומר לא רק בנושא אלא גם בתוכן קופצת למעלה
(זה קורה בשמשך שלשה ימים ראשונים לחיי המודעה) יש להניח שלא אבד לך כלום (למרות שגם זה יכול לקרות פה) אלא שהסדר השתנה לצורך זה העזר בכוכביות הצהובות המראות מהן הודעות חדשות בהצלחה ואם לא תצליח (מה שבוודאי לא יקרה לך) מגי תצייר לך מפת התמצאות

שקדי

New member
תודה פנטזיה.....את יודעת בגילנו....

שהנוסטלגיה זה כל מה שנשאר כבר קשה להתרגל לחידושים והמצאות החיים קשים........אבל מענינים

magy

New member
רק אל תגיד לי שיש מחיקות....

כי היו תלונות בפורום מנהלים בנושא.... היא רק מפזרת.....המפלצת......כל הודעה חדשה....תופסת כותרת.... השרשור מסודר....אבל כותרת חדשה....עם שרשוריה.....מתרוממים כשהם האחרונים להרשם......בפורום...... הבנת? כי אני לא יודעת להסביר.......... האחרון הופך ראשון......והראשון אחרון....... אבל הכל נמצא.......... אני לא אמנית סוריאליסטית.......אני.....נטורליסטית..... מה זה בכלל????????

magy

New member
נו בטח, נשית הסבירה הרבה יותר טוב

ממני...... מה שהיא אמרה........ככה זה....... בדיוק........ אני די חדשה בתפוז........רב ימיי הייתי ביואל..... וכל יום יש פה חידושון.....והמצאון....... אבל זה נהדר........אמריקה ורסאנו............ מימשק......כך אומרים??????? ידידותי לנוגעים.......

magy

New member
אשור.....הבאת את החברים....ונעלמת

שקדי...שים לב שמדי פעם יש למעלה , באמצע....הודעת של אחד הכותבים...

אשור

New member
לא נעלמתי ,אלא פשוט חזרתי מעוד יום

עמל,זוכרת "יותר חשמל פחות עמל".

magy

New member
חלומה של כל אם עברייה

לא רופא...לא מהנדס...לא חבר אגד...לא הייטק..... עובד חברת חשמל..........הא?????????????

שקדי

New member
ראיתי את העבודות שלך.........

מרשימות מאד גם האמנית............

למעלה