תגידי, מה הפירוש של

MarishA M

New member
../images/Emo45.gifשיר מדהים!!

וגם הקליפ

debase

New member
מסכים, שיר / קליפ מעולה...

רק מסכן כריס, שהיה צריך לשנן את כל השיר הפוך (לשיר עם השפתיים הפוך כדי שיראה רגיל בקליפ)...

../images/Emo6.gif

באמת חשבתי על זה בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ.. בטח לקח לו שנים

מרטין גאון ולא רק בגלל זה

האיכות של השירים שלו, הלחנים ביחד עם המילים יוצרים מוסיקה מופתית. וחוצמזה שהוא אציל אנגלי; למי שראה את ההופעה החיה 2003, אחרי שהוא מבקש מהקהל להצטרף אליו לשיר את Trouble, שיר שנוגע ללב ונשאר שם לחמם אותו, הוא הודה להם כאילו עשו לו טובה, איזה צניעות איזה ג`נטלמניות, איזה גבר גבר!! לאנשים כאלה, אני נותן את הלב והנשמה. בןאדם מדהים.

MarishA M

New member
זהו..תהיתי לגביי זה..

הוא באמת שינן את זה בעלפה?? או שהם עשו את זה איכשהו??

Latisia

New member
נכון השאלה הזו הטרידה גם אותי... חח

לדעתי עם הריצו אותו אחורה וכך גם את השפתיים שלו והצמידו את זה לשיר המוקלט בדיוק רב. כי הרי שמצלמים קליפ אומנם משמיעים את השיר כשמצלמים אותו אבל לא נראה לי שגם משמיעים את מה שהאמן שר כשמצלמים את הקליפ לא? בכול מקרה זה שיר מעולה! חחחח בין היותר טובים (כי כולם טובים)

Da Fish Snake

New member
אז ככה...

חלק מהקליפ צולם רגיל כשהוא שר את השיר הפוך והפכו את זה בעריכה. וחלק מהקליפ צולם ככה שהוא הולך אחורה והכל ושר רגיל.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifלא ראיתי את הקליפ../images/Emo9.gif *נטולת MTV או כל ערוץ מוזיקה אחר שכמותי../images/Emo4.gif*

debase

New member
זה בסדר, הוא קיים במיליון מקומות...

למשל באתר LAUNCH.COM החינמי שיש בו קליפים של כל הלהקות (ויש כמובן מקומות שיש אותו באיכות יותר טובה)...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני אחפש בהחלט../images/Emo13.gif תודע../images/Emo24.gif

למעלה