תגידי מותק, אבא שלך גנן?

קוביB

New member
תגידי מותק, אבא שלך גנן?

הי ושלום לכל חברי הפורום! מכירים עוד משפטי התחלה מעניינים? מצחיקים? ספרו!

היה כבר שירשור כזה אבל הנה כמה.....

כמה שאני זוכר תגידי חמודה לא חבל? לעשות לה קולות אהההה אהההה איייי איייי את אגוז קשה לפיצוח אבל אני.. אני סנאי מוכשר חח מרחוק את נראית מליון דולר מקרוב את חייבת לי שתי שקל

apl

New member
לצפור מהמכונית בדרך חזרה מהים

. תגידי מאמי,כאב לך כשנפלת מגן עדן? ועוד ועוד...כשאזכר במשפטי ההתחלה המקוריים של בני עירי-אכתוב.. עכשו זזתי ללמוד ביאליק.

No BoDy1

New member
ה-משפט!!!!

זה למישהי שמסתובבת עם כלב... בן:"שלום אני יכול ללטף?" בת:"בטח" בן:"ואת הכלב אפשר?" ככה הכרתי את האקסית שלי...

יש מלאאאאאא! הנה כמה:

האם את מאמינה באהבה ממבט ראשון או שאני צריך לעבור לידך עוד פעם? תגידי חם פה או שזו רק את? אם הרגל הימינית שלך הייתה פסח והרגל השמאלית שלך הייתה ראש השנה הייתי מבקר אותך בין החגים... תגידי לי לא הופעת על השער של "לאישה" מתישהו? תסלחי לי אני רושם ספר טלפונים אפשר לקבל את הטלפון שלך? הבן: סליחה דיברת אליי? הבת: לא הבן: אז בבקשה תתחילי את בטח גנבת מאוד טובה הצלחת לגנוב את הלב שלי מהקצה השני של החדר ברכותיי!! הרגע נבחרת לנערה הכי יפה בחדר והפרס הוא: לילה איתי... את הולכת לנשק אותי או שאני אצתרך לשקר ליומן שלי? הבן: סליחה אבל את חייבת לי משקה הבת: למה? הבן: כי איך שראיתי אותך כ"כ התרגשתי שהפלתי את שלי אם היופי שלך היה סולם הייתי מטפס עליו כדי להדליק את הסיגריה שלי מהשמש (רוב המשפטים לקוחים מקיבינימט.קום)

הצילצול

New member
משפט שאמרו לי:

"עם יופי כמו שלך אני חושב שאני מדבר עם מלאכית בגן עדן"

free soul

New member
אני אספר את שלי..

נסעתי עם חברה לחוף בתל אביב בקיץ 2003 היה פצצות! היינו בדרך הביתה אבל, הרמזורים המעצבנים של תל אביב!! אז, ראיתי שתיי בחורים נחמדים יושבים בחוץ ושותים להם קפה.. אחד מהם שאל אותי:"אפשר להיצטרף?" אז אני מנענעת ת'ראש בחיוביות.. והקיצור היה רמזור ירוק נסעתי.. הקיצור.. הייתי בכביש איילון בדרכי לישובי הקט. פתאום אני רואה אותם.......... במכונית.. לידי! ונוסעים אחריי.. חחח.. עצרנו [אני וחברה] ושוחחנו איתם.. זהו.

HyPeR SoNiC

New member
לא הבנתי.....

מה סתומרת "אפשר להצתרף"?? הם שאלו אם הם יכולים להצתרף לאן?? או שהתבלבלת והם שאלו אם את רוצה להצתרף אליהם???

free soul

New member
הינה התשובות:

הם סתם שאלו אם אפשר להיצטרף לנסיעה.. סתם מן התחלה כזאת..

אורית15

New member
מממ:)

הדבר האחרון שקורה לי כל יום, זה שנהגי מונית מצפצפים לי או עוצרים לי כל בוקר! אני פשוט בדרך לב"ס עוברת כביש ראשי ויש לייד תחנת מוניות וכל יום הם עוצרים לי! נראה לי הם כבר זוכרים אותי החלאות הקטנות זה מעצבן אחושרמוטה!! ממ מה עוד.. "תגידי בובה.. לא חבל?" "אז איזה להקות את אוהבת?" או באותו הקשר "את שומעת את...?.. גם אני!" "רוצה לשתות מהבירה?"/ "רוצה סיגרה?"- לרוב זה בתוך מועדונים ההתחלה שאני הכי אהבתי שבא איזה בחור, ואם הרבה הרבה ביטחון לקח לי את היד, נישק אותה ואמר לי "נעים מאוד שמי *ביפ;)*"

Anna Karenina

New member
אוי זה רע...!

לי יצא להתקל בבחורים שהסתכלו עלי מכף רגל עד ראש, ואמרו לי : "תגידי, את אמיתית"? (לא, אני עשויה מפלסטיק. וואט דה..?)

אורית15

New member
../images/Emo6.gif

תעני להם "לא, אני נוצרתי בטעות בתוך מעבדה ואני עשויה מקיא של שבלולים"

בעעעע איזה משפטים מן התחת, באמת

מישהו משתמש בהם בימים האלו? ( חוץ מהערסים כמובן). ולבחורות שביננו , מישהי באמת תיקח ברצינות מישהו שיפנה אליה ככה?

למעלה