תגידי מיכלי את רוצה שאני ידאג לעשות כל שבוע סיכום שבועי?
א אין כמו לולי New member 13/7/04 #2 חחח ספיר נראה לך שהיא ערה בכאלה שעו שעות... התקשרתי אליה עכשיו והיא עוד ישנה....
J jt fan New member 13/7/04 #3 חחח מאיה מאמי הרגע התעוררתי.. הלכתי לישון ב5 לפנות בוקר יו נואו.. גם אם היית מתקשרת לפני חמש דקות היו אומרים לך שאני ישנה ספיר, תעשי סיכום שבועי זה יהיה סבבה
חחח מאיה מאמי הרגע התעוררתי.. הלכתי לישון ב5 לפנות בוקר יו נואו.. גם אם היית מתקשרת לפני חמש דקות היו אומרים לך שאני ישנה ספיר, תעשי סיכום שבועי זה יהיה סבבה
א אין כמו לולי New member 13/7/04 #4 חחח כן אני יודעת שיש לך הפרעות ../images/Emo9.gif אמא שלך כזה שואלת אותי מתי ישנת אתמול ואני עושה לה 12 וחצי ..חחח לא היה לי נעים ממנה...
חחח כן אני יודעת שיש לך הפרעות ../images/Emo9.gif אמא שלך כזה שואלת אותי מתי ישנת אתמול ואני עושה לה 12 וחצי ..חחח לא היה לי נעים ממנה...
J jt fan New member 13/7/04 #6 חחח ואני אמרתי לה 1 וחצי.. מה נראה לך שאמא שלי לא מודעת למפלצת הקטנה שיש לה בבית
ו וובדיס New member 13/7/04 #5 שמעתם?! ג'סטין עוזר לברטני ספירס לח ג'סטין עוזר לברטני ספירס לחבר שירים כתוב שלמאות שהם נפרדו בכעס הם התגברו
שמעתם?! ג'סטין עוזר לברטני ספירס לח ג'סטין עוזר לברטני ספירס לחבר שירים כתוב שלמאות שהם נפרדו בכעס הם התגברו