מי מכיר.מחפשת מי מפיץ את המשקה
לעניין אתכם בלהיט שכבש את ארה"ב ועכשיו הגיע גם לישראל.
זוהי חברה אמריקנית מצליחה שהכניסה כבר שניים וחצי מיליארד דולר בארבע שנים וקיבלה בלעדיות על שיווקו של פרי האסאי הגדל ביערות האמזונס בברזיל.
מה המיוחד באסאי?
לפרי הקטן והסגלגל סגולות נדירות והוא נחשב למהפכני ופורץ דרך: האסאי מכיל את כמות האנטיאוקסידנטים (נוגדי החמצון) הגדולה ביותר בעולם (נוגדי החמצון נלחמים ברדיקלים החופשיים, שהם גורמי המחלות בגוף). לכן, צריכה קטנה ביום של האסאי יעילה ביותר לשמירת הבריאות ומהווה "חיסון טבעי" ומזון טבעי וחיוני לגוף.
האסאי, כפי שהוכיחו בדיקות מעבדה בפלורידה, ארה"ב, מחסן בפני מחלות, מעלה את רמת האנרגיה, עוצר התפתחות סוגים מסוימים של סרטן, עוזר בריפוי סכרת, מניעת דלקות פרקים, דיכאון והפרעות שינה. האסאי הוא אנטי אייג'ינג, מסיע בהפחתת כולסטרול ולחץ דם.
חברת Mona-Vie היא הראשונה והיחידה בעולם, שפיתחה טכנולוגיה בלעדית המאפשרת לשמר את הערך התזונתי של הפרי בתהליך הייצור והשיווק. Mona-Vie משווקת משקה טבעי המורכב מפרי האסאי ומעוד 18 פירות אורגניים - ענבים, קרנבריז, בלובריז, קיווי, ליצ'י, בננה ועוד. המשקה מכיל ריכוז גבוה של ויטמינים, מינרלים ונוגדי חימצון.
המשקה קיבל הכשר עבור הקהל היהודי והישראלי.לא יודעת אם זה המקום לשאול????????????...אנא הפנו אותי למקום בו אפשר לשאול.בפורום מתכונים הפנו אותי לפה-אני רואה שיש מי שמכיר.בבקשה עזרה.תודה מראש.מצאתי את המאמר בקומונה של מונהויי והיא כבר "מתה" כנראה- הקומונה.