תגידי שלקוש

שלקוששש

New member
אממממממממממ

בנתיים כלום אף איד לא הראה התעניינות או משוו כשיהיה משו אני יעדן פה אבל אף אחד לא מעוניין!!! :(

rotvailer

New member
בעיקרון

אני נוסע עוד מעט אבל חוזר בערב אני הולך לקחת על עצמי כפרוייקט להביא לפה אנשים ולהחיות את הפורום ואז אחרי תקופה של פעילות יהיה אפשר

שלקוששש

New member
נכוןן

אבל מי יבוא? אזה אנשים? חח סתם!! בכל אופן המפגש פורום הזה יצא לפועל!!!

rotvailer

New member
אם

כולם רוצים... (אנחנו בכלל מספיק אנשים למפגש פורום?!) אוליי בקרוב יהיה...

שלקוששש

New member
אמממ

בעיקרון מפגש פורום זה אזה 30 ילדים (אנשים) אבל כמה אנחנו? 5 נו...נעשה מפגש פורום מצומצם!!!

rotvailer

New member
סבבה!! ../images/Emo13.gif

מפגש מצומצם עם אנשים מפה שכולוווו דודו טסה אוהב ת'רעיון! :)

rotvailer

New member
../images/Emo93.gif

עשיתי רגע בדיקה של האנשים פה בפורום.. אנחנו 8 אנשים.. בערך.. ואדלר בכלל גר בחו"ל אז זה משאיר רק 7 אנשים

rotvailer

New member
חחח

אוליי את יודעת יותר טוב ממני =] אבל אוף!! רק אני נמצא פה כל היום!! שיהיו עוד אנשים!!!!

שלקוששש

New member
אמממ

אני ואתה כבר עשינו עמוד שלם לבד חח אבל אל תדראג עוד תראה שיום יגיע ומכל קצוות רקיע כולם יבואווווווו

rotvailer

New member
אני

נורא משתדל להיות מאוד פעיל פה כבר אמרתי זה חשוב לי אבל עכשיו לצערי שוב אני צריך ללכת.. אבל אני יחזור.... אוף שונא שישי חיים :(

RTur

New member
אני לא רואה בזה שום בעיה..

7 ילדים זה לא בעיה.. להיפך.. יותר טוב.. ככה נוכל להכיר אחד את השני טוב יותר.. חח ואם אתם כבר קובעים משהו, עד ה-14 ביולי אין מצב שאני זז מהבית כי עד ה-14 ביולי יש לי עדיין בגרויות.. אחרי שאני מסיים עם הבגרות האחרונה, בכיף אני אומר.. (ואל תשכחו שיש את כפר המוסיקה בניצנים מה-10 ליולי עד ה-21.. ככה שגם זה לא ממש נוח, אני מתכוון ללכת ל-3 או 4 הופעות השנה..)

LauraLF

New member
גם אני עד ה14 לא....אח"כ בכיף...

פגישה אינטימית שכולה דודו טסה נביא גיטרה וזה

למעלה