תגידי........

תגידי........

את ידעת שהוא אוהב שתיים? לא כי אני חשבתי שאני האחת.. איך נפלו גיבורים הא? אני מקבלת מכתבי אהבה בדיוק כמו שאת מקבלת..... חחחחחחחחחחח לצחוק או לבכות? כרגע אני לא יודעת מה לחוש הלב שלי פשוט דופק על 600 קמ"ש זה לא שלא ידעתי פה ושם.... אבל כל פעם מחדש אני נופלת בפח איך זה? כן כן אני פשוט טפשה.

תגידי....

את יודעת שהוא אוהב אותי כבר 3 שנים? יש לך מושג מה מערכת היחסים בינינו? או שאת בצל? כי אני מניחה ששמו אותך במין אופוריה שכזו... מה יש לי לומר? את לא אשמה.... את לא יודעת הרבה... לא נורא קורה. רק מה? פגעתם!! בענק!!! תודה . במיוחד לו את לא ממש אשמה,

את יודעת?

שהתכתבנו פה המון לא בשמות שלנו? ואם היית קוראת היית כמוני או בוכה או צוחקת? לא אני מניחה שוב שאת לא יודעת הרבה....

black ross

New member
הטיפשות ......

לפעמים היא דבר מבורך.... ובך חמדתי אין שום טיפשות שאינה מבורכת ..... קחי רגע לנשום עמוק ... תורידי קצת את קצב פעימות הלב .... נביטי פנימה אל תוך תוכך ותראי ..... נטיפשות שככה קראת לה זוהי בעצם התמימות ותאמיני לי אינך רוצה לאבד אותה ..... החזיקי בה חזק.... למדי להחליק על גבי הכאבים .... כמו שמן על מים ...

קצת קשה להאמין...

איך אני נופלת בפח של עצמי פעםאחר פעם.... הרי כשהכרתי אותו הוא עשה את אותו תרגיל איתי למישהי אחרת..... קשה לי אני פשוט רועדת כולי....

למעלה