תגידנה (זה כיף לכתוב בלשון נקבה)

Sprite

New member
תגידנה (זה כיף לכתוב בלשון נקבה)

אתן מכירות את זה שהיה לכן ידיד ממש טוב ואז הפכתם להיות זוג, ואז את הרסת הכל ועכשיו את בכלל לא יכולה לדבר איתו למרות שאת ממש רוצה? לצערי אני מכירה את זה... אוף אני דיברתי איתו פעם אחת בטלפון וזו הייתה שיחה לגבי משהו נורא רשמי ואני כל כך התרגשתי, והוא היה כל כך חסר רגש... אוף זה היה כל כך כיף לדבר איתו, אפילו שאי אפשר להגדיר את זה כשיחה... ועכשיו בכלל אין לי על מה לדבר איתו כי אין לנו נושאים משותפים יותר פרט למה שעברנו ביחד... אני מתגעגעת לידידות הזו ואני לא יכולה לקבל אותה בחזרה, וזה לא שנפרדתי ממנו לפני יומיים כבר שנה אנחנו לא מדברים... טוב... זהו...

@ one girl @

New member
קרה לי גם...

אבל יש לו אחיות קטנות, וכרגיל, ילדים קטנים נדבקים אליי... אז יוצא לי לשמור עליהן לפעמים...:)

Black Cat15

New member
אויש... ../images/Emo10.gif

איזה באסההההההההה... זה הקטע שצריך לקחת סיכון אם רוצים לקדם את הידידות למשהו אחר כי אם נפרדים הכל נהרס... אוף... איזה דיכי בשבילך... אני מקווה שתוכלו לחזור ולהיות ידידים כמו פעם, למרות שזה קצת קשה. (אבל לא בלתי אפשרי! תמיד יש תקווה). בהצלחה!

No Doubt

New member
שמעו מה לי קרה...

יש לי ידיד מזה טוב שנינו מזה רוצים אחד את השניה.... אבל ממש כל החיים שלנו שולחים אחת לשניה רמזים אבל שנינו מפחדים לעשות משהו, כי שנינו יצאנו מקשרים קשים עכשיו ואנחנו כל הזמן רבים ופעם אחת יצאתי עם מישהו ואז הידיד הזה מזה נעלב והתעצבן ואני התעצבנתי עליו כי אמרתי לו שאין לי שום מחויבות כלפיו, ורבנו ואיזה שבועיים לא דיברנו ועכשיו למזלי חזרנו לדבר...

liatshalom

New member
אויש.... אצלי זה ה-פ-ו-ך!!! ../images/Emo13.gif

דווקא היה לי ידיד ממש טוב... והוא ידע שאני הייתי מאוהבת בו ואני לא ידעתי שגם הוא מאוהב בי... והייתי די עצובה על זה שחשבתי שהוא לא... ואז! ביום ההולדת שלי הוא בא אלי ולקח אותי לסיבוב... והתחיל לרדת גשם ואז הוא אמר לי שהוא אוהב אותי ואהב אותי כבר מההתחלה... והוא רוצה שניהיה ביחד.... והתנשקנו בגשם..(כמה רומנטי...) וכשניפרדנו אז לא דיברנו איזה חודש... וממש התגעגעתי אליו... עד שהוא פנה אלי יום אחד ואמר לי שהוא מתגעגע לתקופה שיברנו וכו´ ומאז אנחנו כמו אחים!!! ואני ככ אוהבת אותו!!!

No Doubt

New member
יש לך מזל...

הלוואי עלי כזה מזל כי אנחנו כל הזמן רבים וזה ממש מעצבן!!! אנחנו לא מפסיקים לריב.... והכל בגללו, כי הוא לא מוכן להודות בזה... ושנינו יודעים את זה טוב מאוד אבל כל פעם שמתקרבים לנושא הוא מחליף ואז אני מתעצבנת ואז אנחנו רבים.... בכלל הוא מעדיף שנריב מאשר שנתקרב לנושא הזה....

No Doubt

New member
גם אני לא מבינה...

שמעי עכשיו אנחנו שוב לא מדברים... הבעיה שהוא בן אדם שמפחד להגיד מה שהוא מרגיש... ואני אומרת לו אל תפחד, אני יודעת מה אתה רוצה לשמוע ממני (שאני רוצה אותו, אוהבת אותו, למרות שאני רק דלוקה עליו) אמרתי לו שאין סיכוי שהוא ישמע את זה עד שהוא יודע במה שהוא מרגיש ואז הוא שתק...אז הוא עושה לי כזה אחרי רבע שעה מה את שותקת??? אמרתי לו שאני מחכה אז הוא שינה נושא הוא פשוט לא יכול להודות בזה וזה כ"כ מרתיח אותי... ואז אנחנו מזה רבים על השטות הראשונה שקוראת

liatshalom

New member
אז אולי....

תכתבי לו מכתב.... זו צורה לדעתי מאוד בוגרת ושם פשוט תוציאי את הכל!!! ונראה לי שהוא גם מאוד יכבד את זה... החבר שלי לשעבר... על מי שסיפרתי בהודעה אחרת... היה כזה... למרות שהוא בסוף פתח את הכל לפניי אבל לפני זה הייתי עוברת ככ הרבה כאב וחוסר ידיעה מצידו!!! שזה ככ לא היה פייר לדעתי!!! אבל תאמיני לי שגם הוא סובל מזה... למרות שהוא לא רוצה ככ להראות את זה... אז בהצלחה!!! ואם את רוצה עזרה בניסוח אז פני אלי... קיבלתי מחמאות לא מועטות על צורת התבטאותי!!! בלי להתרברב או משהו.... אז אני כאן בשבילך! ליאת!!!

No Doubt

New member
תודה רבה ליאת...

אני אנסה כרגע אנחנו לא מדברים, כי החלטתי שהוא מרוכז בעצמו והוא החליט שאני מרוכזת בעצמי ורבנו ובלה בלה בלה בטח נשלים בקרוב, כרגיל תודה רבה על העצה יש לך ICQ?

liatshalom

New member
בטח!!! איזו שאלה!!??!!!

והמ"ס שלי הוא: 82719682 ואני אשמח לעזור לך!!!

No Doubt

New member
אבל מיטל...

הקטע שיש לנו על מה לדבר זה לא שאין לנו פשוט מה שאנחנו מרגישים אחד כלפי השניה מסבך אותנו ולא נגיד אין אף אחת ואני יוצאת עם אנשים וזה מעצבן אותו ואני כאילו אין לך זכות להתעצבן עלי כי א. אין לי מחויבות כלפיך ב. תה אפילו לא מוכן להודות במה שאתה מרגיש

Me¥tal

New member
אממ.. זה באמת מביך.

אבל תגידי לו שאם את חשובה לו כן יכול להיות לכם קשר של ידידות.

No Doubt

New member
שמעי...

יש לו קטעים מזה מסריחים לפעמים.... במיוחד מה שסיפרתי לך שהוא מתעצבן וכועס שאני עם מישהו אחר קלטי מה הוא עשה לי פעם סיפרתי לו שנישקתי ידיד שלי ונדבקתי ממנו בוירוס שהיה לו וזו היתה סתם נשיקה על הלחי, הוא חשב שזו נשיקה צרפתית ושאל אותי איזה נשיקה אמרתי לו על הלחי אז הוא עושה לי "אההה...נבהההההלתי" אני עושה לו למה נבהלת? הוא עושה לי כזה חייב ללכת ביי ומייד יוצר מהאיי סי ואחרי 5 דקות הוא חוזר ואני עושה לו למה נבהלת מה הוא אומר לי??? לא נבהלתי??? עלק לא נבהלת....כתב לי בענק נבהלתי זה מזה מעצבן

Sprite

New member
המממ..

אולי דיברת גם אלי... אז מה שלי יש להגיד בנושא זה שאני לא יכולה אפילו לדבר איתו בלי שהלב שלי ידפוק כל כך חזק... אני לא יכולה שהוא יפנה אלי אפילו... אוף..............

No Doubt

New member
אני יכולה לדבר איתו...

וגם זה לא שאין לי על מה לדבר איתו אנחנו יכולים שעות לדבר פשוט הוא מעצבן שהוא לא מוכן להודות במה שהוא מרגיש.... והוא יודע שאני יודעת!!!!!!!!!

למעלה