תגידנה, חברות מוכשרות יש מה לעשות בבד אורגנזה

תגידנה, חברות מוכשרות יש מה לעשות בבד אורגנזה

חוץ מכרית, נמאס לי ממנו כוילון..הוא בצבע בורדו..ניתן לרקום למשל?בקיצור מה אפשר להכין מבד שכזה.. אשמח לרעיונות

maybesure

New member
לא מומלץ לרקום עליו

כיוון שקשה מאוד לשלוט במתיחת החוטים שלו ויש לו נטיה להתכווץ מתכי הרקימה.
אפשר להכין ממנו שקיות בד חמודות למתנות: תכשיטים, בקבוקי יין וכו'..
אפשר להכין ממנו פרחי אורגנזה, יש הדרכות ברשת.
אפשר לצפות בו שלד של אהיל אך צריך אהיל גדול כדי שיהיה מרחק מהנורה לבד.

maybesure

New member
אני העדפתי לשלב בד כזה

כך: הוספתי אליו בד כותנה מודפס, ובד חלק לבן ורקמתי על הבד הלבן. אח"כ סגרתי הכל לכרית סוכריה. לאורגנזה יש מראה שמזכיר לי קצת צלפון אז זה התאים ל"אריזה" של הסוכריה.

מתקתקה הכרית, שילוב יפה של הבדים , במחשבה שני

שניה אני מהססת אם זה בד אורגנזה כי אורגנזה זה שקוף וכאן הבד שלי הוא כזה נופל , מעט שקיפות דרכו ןהבד הוא מסוג כזה שיש בו "קימטוטים" גם אם אקמט אותו יחזור למצבו הקודם... את מזהה את הבד עפ' התיאור? לא יודעת להעלות תמונה על אף שורדה טרחה ללמדני..

maybesure

New member
כן מזהה בהחלט

זה לגמרי לא אורגנזה

זה סאטן מקומט. איתו אפשר להכין הרבה יותר דברים מאשר עם האורגנזה.
תיק קניות דוגמת הסלים הירוקים TOTE, שקיות לאכסון נעלים, נוח במיוחד בנסיעות. כנ"ל לאכסון לבנים וגרבים.
צעיף קליל.
חצאית.
עליונית.

וכן - ניתן לרקום עליו אבל אם אין לך נסיון ברקמה לא מומלץ להתחיל דווקא בבד הזה.

על הרעיונות ובפרט זיהוי הבד

נישאר רק לנצל את הלולאות המתכת...ומה דעתך אם אשלב בד נוסף ? כדי להיות יעילה יותר אשאיר את הלולאות וחלק מהבד ואשנה את הוילון באם אתפור בד אחר מעניין יותר...יאללה..
תפתחי את "ההברקה" הזו.. ניראה לך???? ושוב

maybesure

New member
מכירה את הטבעות האלו

בהחלט אפשרי אבל חשבתי שנמאס מהוילונות האלו לגמרי.
אפשר לשלב בהם בד אחר, אפילו יותר מבד אחד, אבל אני אוהבת לשחק בוילונות במשחקי שקיפות לכן אצלי יש שני וילונות אחד מאחורי השני. ברקע וילון מהסאטן המקומט (עכשיו אוף וואייט) ומלפנים אורגנזה שקוף בורדו עם רקמה עדינה . הם תלויים כמובן על שני מטות נפרדים כך שאפשר להחליף רקע או וילון קדמי בכל עת שמתחשק לשנות קצת. בלי לגזור ובלי לתפור

אני גם אוספת אותם בכל מיני דרכים כך שהסלון עצמו משנה כל פעם מראה.

בכל מקרה אם את מחליטה לגזור ולהוסיף בדים אחרים - קני לך מספיק בדים כדי לעשות גם איזו כרית או שתיים תואמות, והשתמשי גם בשאריות הוילון. לכי על כריות לא שגרתיות. לא מרובעות. נניח כרית מלבנית שקשורה בסרט רחב באמצע שלה ונוצרת צורת פפיון, כרית עגולה פיתה וכו'..

כבדים נוספים אפשר להשתמש בסרטי תחרה רחבים בגוונים תואמים לוילון, או נניח שחור (למראה "ספרדי" משהו)

מקום להשראה

למעלה