תגיד בנות...

DaNdI2006

New member
תגיד בנות...

ראיתי סרטון עם כל הפריחות שקופצות על הבנים מהלהקה...זה הולך להיות ככה גם בקריות?...אני מקווה שלא...מסכנים הבנים...מסכן אושרי... שלא תיפול עליו איזה פריחה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נראה לי שזה כן יהיה ככה..... מסכנים..
כהה הם עולות עליהם חונקות אותם

DaNdI2006

New member
אוי אברוך

מה עושים?... אולי נארגן צוות שומרות הפורום?

לוטוששש

New member
אממ

ניראה לי שככה זה יהיה מאמי.. אוףףףףףףףףףףףףףף אני יחנוקקק אותןןןן אם הם יחנקו אותםםםםםםם

שירוש125

New member
חחח אל תדאגי אני אסתדר לבד איתוו..

אהמ אהמ
חחח סתםםם מותקק אם אני אהיה לידווו אני אתעלף!! למרות שכבר ראיתי אותו הוא מזה מאמי.. שהייתי בשיר נולד אז חיכיתי להם ואז פתאום אני רואה את הגיים בויז שיצאוו לבד בלי שומר והייתי בשוק וישר רצתיי..פתאום תפסתי את אדם אמרתי לוו אתה לא זז עד שאתה לא מצטלם איתי ..פתאום בא שומר וצעק עליהם למה הוא ירדו בלי שומר אז אדם החמודד שלי אמר"לא ידענו"והוא אמר את זה מזה חמודדדדדדדד יוו קפצתי עליו..אבל בסוף השגתי תמונה!! אמאאאאאאאאאא

אהה וד"א גם אני..

קפצתי על אדם אויי הוא כזה יפה.. ומרוב הלחץ הוא לא שם לב לאן הוא הולך .. ואמבטח צעק לו "אדם בוא לפה לאן אתה הולך" והו אכזה צחק ובא לכיוון שלי!! איוו איזה מאמי

שירוש125

New member
ועוד משו...שכחתי לציין שאושרי דיבר

איתי..חח..הוא בדיוק עלה לאוטובוס ושמע באמ פי 3 ואז עמד שומר בדלת אז צעקתי לאושרי אם אפשר להצטלם איתו אז הוא בהתחהל הוא לא שמע ואז צעקתי אז הוא אמר לי שניה מתוקה..ואז הוא בא לרדת והשומר החרא הזה לא נתן לוו והוא אמר לוו נו תן לי בבקשה לרדת..והוא לא נתן לוווווווווווווואז אושרי אמר ליי מצטער חמודה ושלח לי נשיקות..איזה מאמיייי

אעאעאעאעאעאעאעאע...איזה כייף לךךךךך

גמאני רוצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כפרעליוווווווווו מושלם שיליייייייייי הוא כזה פשוששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

למעלה