תגיד יסמין....

king crimson

New member
תגיד יסמין....

איך זה להיות אב לילד חולה בסי אף? איך הגבת כששמעת לראשונה על המחלה של הבן שלך? והאם זה שינה לך את סדר היום מבחינת שעות עבודה וכדומה כדי שתוכל לטפל בו כמו שצריך? חיים יפים ובריאות לכולם... :O) תודה מראש

jasmine38

New member
למלך אלון ../images/Emo47.gif

חשבתי שאתה תמיד בעיניינים (כל מה שקורה בפורום). אתה מוזמן לעיין בהודעותי (ראה דפים רודמים וארכיון) , וכך תלמד יותר עלי עלינו, ועל דיעותינו ואיך מתמודדים וכו´ אביא בפניך ציטוט מהפורום של הודעתי מלפני חודשים אחדים, שתשיב לאחת משאלותיך: √ { כשבנינו נולד, התברר לאחר ימים אחדים שיש בעיה, והוא אינו משגשג כנדרש. לאחר אישפוז ממושך, הוזמנו ההורים ה"מאושרים", לחדר ישיבות מבודד, להכרזת ה"פסק-דין". בצוות השיפוט שישב מולנו, היו נציגי רופאי המחלקה, בתגבור רופאים "חיצוניים" וצוות פסיכולוגי\סוצילי. {{אין ספק, שמדובר ברגע הקשה ביותר שחוויתי מאודי, שהביא לשינוי המתבקש ב"סדר היום" האישי והמשפחתי. (אפילו מי שנולד עם CF , לא יבין זאת). }} לאחר "פסק הדין" פנינו לשלב של "הכה אה המומחה", ואחת השאלות הראשונות ששאלתי את הצוות: "האם יש סיכוי לבני להינשא ולהקים משפחה?,האם מישהו מהצוות יסכים (יברך) אם בתו תבקש להינשא לחולה CF?" הצוות השיב שיש חולי CF שנשאו, והקימו משפחה. יש אהבה בעולם, שהיא מרכיב חשוב בבחירת בין זוג. **** לימים, התברר שהצוות ורופאי התיגבור (ממרפאת CF בשניידר), הם האנשים הכי הכי שיש. } האם זה עונה לשאלתך? אם יש שאלות נוספות, שאל!! יסמין

king crimson

New member
תודה רבה לך....

אני באמת משער שאני לא מסוגל להבין את זה... אני רואה איך ההורים שלי מגוננים עליי עד כדי כך שפעמים רבות אני משתגע בצורה קטסטרופלית אבל סך הכל אני יודע שהם דואגים לי ורוצים בשבילי את הטוב ביותר. ואם זה ייתן לך חיזוק אז תדע שיש לי חברה מדהימה כבר כמעט שנה ואני מאוד מאוד אוהב אותה והיא קבלה את המחלה שלי בצורה מאוד יפה. לפעמים זה קצת קשה לה אבל אני יודע שבשאר הזמן היא מאוד חזקה ומאושרת וזה בעצם מה שחשוב. ההורים שלה יודעים על המחלה שלי ומקבלים את זה מאוד יפה ולרגע לא היו נגד הקשר הזה. והרופאים בהחלט צדקו...(לשם שינוי) :O) והבן שלך...אני מאוד מאמין שכשהוא יגיע לגיל תחילת הבגרות כבר תהיה תרופה חלקית לסי אף או מעבר לזה. וזהו...תודה שענית לי ויום טוב

למעלה