תגיד לה..

תגיד לה..

אז אם אתה אוהב אותה אל נא תתביש קח אותה לשפת הים אמור לה מה שיש אמור לה הוי סוזנה... לה לה לה אז מה אני בעצם רוצה לומר לכם???? אם אתם אוהבים, תגידו לו/לה את זהההההה
תראו את זהההה
תעשו את זה יחדדדדד על הקצה, על קצה הלשון זה עומד לפרוץ פתאום ארצה ואומר לך היום מה בבטן מתחבא על הקצה, אקדח נצור לא יורה כמה זמן עוד אשתהה אני אפתח את זה, יהיה מה שיהיה תגיד את זה, תגיד את זה תגיד את זה כבר תגיד את זה, תגיד את זה כבר על הקצה, שיווי משקל לא מוצא רק אותך אני רואה את פנייך, את גופך, את כל כולך אני רוצה על קצה הלשון זה עומד לפרוץ פתאום ארצה ואומר לך היום מה בבטן מתחבא כל ההזדמנויות ההן היססתי יותר מדי עכשיו זה נכון, כאן המקום לומר את זה ודי כל ההזדמנויות ההן פספסתי יותר מדי עכשיו הוא כעת, זמן לא מאט בלעדייך אני מת תגיד את זה... =========================== תגיד את זה ריטה ורמי קלינשטיין

Mוניk

New member
תחת עץ האהבה ../images/Emo23.gif

תחת עץ האהבה יושבים בצל האהבה, שניים ויש להם ציפור על הכתפיים תחת עץ האהבה יושבים בצל האהבה, שניים ומבטם צלול, מאיר עיניים ושיר על השפתיים, וטוב להם בשניים תחת עץ האהבה, תחת עץ האהבה תחת עץ האהבה, יושבים בצל האהבה שניים ויש להם חלום אבל בינתיים תחת עץ האהבה, יושבים בצל האהבה שניים הם אוחזים ידיים ושיר על השפתיים, וטוב להם בשניים תחת עץ האהבה, תחת עץ האהבה תחת עץ האהבה, יושבים בצל האהבה שניים עם הציפור עפים, פורשים כנפיים תחת עץ האהבה, יושבים בצל האהבה שניים ומחייכים להם כל השמיים תחת עץ האהבה,תחת עץ האהבה תחת עץ האהבה (נורית גלרון ויוסי בנאי) מוניק

תלתלית

New member
../images/Emo182.gifטוב, אז צריך להגיד.

אני לא מתביישת להודות באהבה שלי. לא פוחדת יותר. מפסיקה לברוח את הבריחות הרגילות. עכשיו אני לבד. בדידות נקייה, לפעמים דמעות שוטפות. יש בי אהבה האהבה שבי גדולה, ואני יודעת שתימצא לה הדרך. כל ההזדמנויות האלה פספסתי יותר מידי. פספסתי לפעמים אותי. לא מתפשרת יותר. מיליוני אנשים לבד.. חורף, עוד מעט יום הולדת, גשם, שנה אזרחית אחרת. לילה אחר ריח אחר יעטוף אותי. לא שלך. לא אתה. של אחר. השלמה כאב. כאב. זוכר איך התקשרתי אליך שורה שלוש בקיסריה? "תשמע , תשמע מה ריטה שרה לי בשבילך, ומהר התקרבתי לבמה שתשמע איך "ראיתי אנשים עוברים חיים ביחד חשבתי על הרגל, חשבתי על הכרח, ולא יכולתי אז להאמין שפעם אוהב אותך כל כך".. אתה זוכר? רעדת, אמרת לחברך , שהיה איתך "זו קוקי שלי". לי לא קראת כך כבר ימים רבים. לא מתביישת. לא פוחדת. אין בי חשש, רק קר לי כל כך בתוך המילים. בתוכך.

תוליק נשמה יפה שאת

בטח שתהיה לך אהבה איך אפשר שלא? יש בך...... המממ... כבר אמרתי לא?
אוהבת אותך

נשים חכמות גברים מעשיים

נשים תמיד אומרות תגיד, בואו נדבר, גברים אומרים: את לא יודעת שאני אוהב? זה לא ברור? וכשגברים כבר אומרים נשים אומרות: הוא קצת יותר מדי כזה וקצת יותר מדי כזה המסתורין שבין גבר לאישה, מבוא למבוא

למעלה