תגיד לי מי... ואומר לך

P u s s i c a t

New member
תגיד לי מי... ואומר לך ../images/Emo35.gif

הכרתם מישהו/י. ברשת, או שלא. שיחות, גישושים, עוד לא נפגשתם, או שהיתה רק פגישה אחת. הכל ממש בחיתולים ועוד לא קרה שום דבר רציני, מעמיק, קושר וכדומה. ואז נודע לכם במקרה תוך כדי שיחה, עם החדש/ה או עם מישהו שלא קשור לשניכם, שאותו פוטנציאל חבר/ה טוב של מישהו (מישהי שפעם לקחה לך את החבר... מישהו שהוא אחד החברים היותר טובים של האקס שלך... מישהו שהיתה לך חוויה לא נעימה אתו /ה בעבר. וכד') שאין לכם ממש שום צורך, רצון, כוונה להיות אתו בקשר. לא להפגש אתו במקרה או שלא, לא לבלות יחד ב"חבר'ה" ובטח לא שידע עליכם דברים. מחקתם אותו מחייכם, התנתקתם מכל מה שקשור אליו /אליה, ואין לכם שום כוונה לשנות את זה רק כי הוא / היא מכירים את הפוטנציאל החדש. מה עושים? מתעלמים מזה שיש ביניהם קשר וממשיכים לבדוק אם ביניכם נוצר הקליק? בודקים עד כמה הקשר שם חשוב ו/או הדוק ומקווים שעם הזמן "יבחרו" בכם על פני אותו אחד / ת שאתם לא סובלים ממש? מוותרים כי זה טרי ועדיף ככה מאשר להכנס למקומות לשא בטוח שיהיה לכם קל או כיף לצאת מהם? עד כמה "החברים של" משפיעים על השיקול שלכם להכנס לקשר חדש?

phizik

New member
איזו התקלה......

האמת שזה תלוי במה מצבי הנוכחי כלפי אותם חברים של הדייט החדש. מה שנראה לי זה שאני אבהיר לבחורה את המקום בו אני נמצא על מנת שתהיה שותפה להחלטה ולא תרגיש לא מובנת או מחוץ לעלילה. אם היא תבין את הצד שלי אז כבר היא מקבלת 2 נקודות בונוס על הפגנת אופי חיובי. מחיי לא ביקשתי ממשהי לנתק קשר עם אדם כלשהוא כי לי אישית יש בעיה איתו,המקסימום הוא שאני נמנע מלהפגש אותו במקביל עם הדייט. אבל הבעיה שיכולה להווצר בסופו של דבר היא שהבחורה שהכרתי נכנסת למערבולת של חוסר נעימות ומבוכה מכל הכיוונים וזה לא כיף לעשות. לסיכומו של דבר...עלי "החברים של" לא משפיע בכלל מאחר ואני מחליט את מי אני פוגש או מדבר עם מהצד שלה. אני מכיר מספיק זוגות שגם אחרי שנים "החברים של" לא ראו את הבחור או בחורה.

P u s s i c a t

New member
לקטע השלישי התכוונתי

לא מאמינה בלנסות לשנות אנשים ו/או לקבוע עבורם עם מי להפגש ו/או לבקש מהם לבחור. ואם מדובר בחברים טובים, יקרה לא פעם שנניח היא תוזמן לערב עם החברים, אלה שלך ממש לא בא לראות, ותאלץ לבחור אם שישי בערב היא הולכת איתם (כי בכל פעם למישהו אחר יש יומולדת, חתונה, חנוכת בית וכד') כי הם חברים שלה כבר המון שנים, או יוצאת לבלות איתך כי אתה בן הזוג שלה... על המערבולת הזו אני מדברת כי מראש ברור שזה יגרום אי נעימויות. ברור שאם נפרדת מהאקסית בצורה מדהימה ואפילו אתה זה שהכיר לה את בנזוגה הנוכחי, ו/או אם מדובר על החבר הכי טוב שלך מהצבא שסתם ניתק הקשר - לא תהיה בעיה. מדובר אך ורק על מצב בו הקרובים לה, החברים שלה, הם אנשים שאתה מתעב ולא רוצה לפגוש בכלל, אלא אם מדובר על לוויות שאז אי אפשר להזיז תאריכים
(או לא נורא אם לא תגיע כי גם ככה המת לא בודק מי בא..) ועוד לא דיברתי על מה קורה אם מתברר שהידיד הכי טוב של החדשה שלך הוא מישהו שאם היית יודע שלא יתפסו אותך לעולם, או שגם אם יתפסו אותך ישחררו אותך על שביצעת מצווה למין האנושי, היית עובר עליו עם גלגלי הרכב שלך כמה פעמים ליתר בטחון... האדם שאתה הכי מתעב בעולם, מישהו שגילית שבן אנוש זה לא תאור שהוא רשאי לשאת, הוא החבר הכי טוב שלה. מה זה בעצם אומר עליה אם אלה החברים שהיא בוחרת לצידה...

phizik

New member
במקרה כזה....

מנתק על ההתחלה. וזה רק ממחשבה על הבחורה. לא רוצה לגרום לה להגיע למצב של בחירות וחלוקת זמנים. לגבי מה שזה אומר עליה....זה לא קשור אלא אם כן את אומרת שכל המעגל החברתי שלה מורכב מחארות. לכולנו(חוץ ממני
) יש איזה חבר או חברה שבת הזוג לא סימפטה מאיזו שהיא סיבה. את מדברת על מצבים קיצוניים בעליל. ויש עוד הרבה לשקול,כמו:אם נדלקתי עליה בטירוף באותה פגישה ולא הייתי רוצה לפספס את העניין. זה מצב די נדיר שתפגוש מישהו חדש שלא ראית מעולם אבל מחובר בחוזקה לעבר שלך...לא הגיוני בעליל אפילו.

P u s s i c a t

New member
המיקום שלך לא נכון ../images/Emo8.gif

אם נניח ומדובר על היכרות מהפורום הנוכחי, או בכלל איזשהו פורום באינטרנט, לא מן הנמנע שהבחורה שתכיר מכירה אחרים שפגשת ותיעבת. וגם בחיים ה"אמיתיים", ובמיוחד בארצנו הקטנטונת, המציאות עולה על כל דמיון. העולם שלנו הרבה יותר קטן ממה שאתה מסוגל לדמיין... הנה דוגמא אישית: הכרתי בזמנו מישהו. חדש לחלוטין. משום מקום. הפעם האחרונה שנפגשתי איתו היתה כשחזר מחתונה של מישהי שעבדה איתי יחד... אותו אחד, אגב, מסתבר, גר בניין אחד בודד ליד מישהו שהכרתי לפני חודשיים באחד מאתרי ההיכרויות, כשמהצד השני של אותו בנין בדיוק, גר מישהו שיצאתי איתו כמה חודשים לפני כמה שנים. הזה מהאתר, אגב, התנהג לא הכי יפה, וכשהוצאתי קיטור לחברה שלי ונתתי כמה פרטים כלליים, היא מייד זרקה את השם שלו + עוד כמה פרטים מזהים, ומסתבר שהיא עצמה יצאה איתו חודש לפני... החתולה. עולם קטן...

phizik

New member
בסדר....ולי קרה

שיצאתי ב7 בבוקר מדירה של מישהי רק בשביל להתקל באקסית שלי ברחוב. נ.ב. יקולל מתחם המהגרים במרכז ת"א

P u s s i c a t

New member
../images/Emo6.gif

יקולל או מקולל ?
יש איזו תאוריה שאומרת (ובטוחה שאני הורסת אותה עכשיו כי לא זוכרת בדיוק את המשתנים) שאם תכניס 3 אנשים לחדר אחד למשך שעה הם ימצאו לפחות אדם אחד שכולם מכירים.

phizik

New member
את לא מכירה את זה........

כל האנשים בעולם אפשר לקשר דרך 6 אנשים.

הייתי בסיטואציה הזו לפני כמה ימים

במקרה שלי הסתבר שהחברה שיעצה לי להתרחק מהבחור כמו מאש טעתה בבחור
לשמחתי במקום לקחת את אזהרותיה כלשונן בדקתי, הצגתי בפניו את הטענה הקובעת כי הוא מסוכן לציבור
לאחר הצלבת נתונים קצרצרה
התבררה חפותו....המסקנה שאני הסקתי
לנסות .... לא לקחת את הדברים שאומרים אחרים כמובן מאליו....

P u s s i c a t

New member
לא נראה לי שבנת אותי

לא דיברתי על חשש שמישהו יגיד משהו עליי מהצד שלו או עליו מהצד שלי. מנסיון כואב בעבר אני יודעת שמי שראוי לי לא יקשיב לשטויות שמרעילים אותו בהן אחרים. ומי שיקשיב - לא ראוי לי. ממש לא מזיז לי אם אנשים ינסו להכפיש את שמי מכל מניע שלא יהיה, ולא מדברת על לפסול מישהו בגלל שחברות שלי מכירות או חושבות שמכירות אותו ויטפטפו לי "אזהרות" דיברתי על נניח מישהי שלמדת איתה באוניברסיטה. השטן בהתגלמותו. מישהי שהדבר הכי טוב שקרה לך ביום סיום התואר היה שלא תאלצי לסבול את הפרצוף שלה / הקול שלה יותר לעולם ומתבררת כידידה הכי טובה שלו מגן שושנה, או לחילופין, הידידה הכי טובה שלו שהיא בחורה מדהימה היא האחות של האקס שלך שאין לך שום רצון או כוונה להיות איתו או עם מי ממכריו שוב בקשר כי לקח לך שנתיים להפטר מהתחינות שלו שתחזרו. (ומן הסתם אם החדש שלל ואת תהיו רציניים, באיזשהו שלב תהיה לה יומולדת ומן הסתם אחיה יהיה נוכח שם גם ותאלצי להפגש אתו שוב) או אולי שהידידה הכי טובה שלו (או הידיד הכי טוב של הבחורה במקרה שזה בחור שמכיר בחורה) היא זו שהבחור שיצאת איתו שנתיים ועמדתם להתחתן בגד בך איתה... היא האחרונה שתרצי לראות, לשמוע ובטח להפגש ועו דבקרבת בן זוג חדש... כאלה מן. מישהי שגנבה לך פעם מקום עבודה, שמה לך רגליים והטריפה עלייך את דעתך עד שנאלצת להתפטר. לא אנשים שיגידו ויספרו סיפורים. עם מי שמקשיב לסיפורים ומתנהג לפי בולשיט שמוכרים לו, בלי לבדוק ולראות אם זה בכלל נכון, גם ככה לא ארצה שום קשר. אני מדברת על להכניס את עצמך למקום שמראש ידוע וברור לך שיהיו בו כמה נקודות לא נעימות - בלשון המעטה.

עכשיו הבנתי../images/Emo140.gif

אני מאמינה שאם הקשר עם הבחור נראה לי פוטנציאלי אכנס אליו גם אם יסתובבו בחייו כל מיני "מזיקים" שהייתי מעדיפה להמנע מחברתם. אם יש חשש שמישהו מהם ירעיל אותו נגדי, הייתי מבהירה לו את הנושא ומסבירה את הנסיבות , אם לבחור יש שכל ישר הוא לא יתן לאחרים לנהל את חייו ואת מערכות היחסים שלו. לגבי....הייתי משתדלת להמנע ממפגשים עם הדמויות המעיקות מעברי כפי שהזכרת ושוב תוך כדי תקשורת איתו , הייתי דואגת שיבין את המצב לאשורו. לא חושבת שלהמנע מלהתחיל עימו קשר זה משהו שכדאי לעשות. *קארמה קצת איטית היום *

phizik

New member
תוספת למה שכתבתי מקודם.

מן הסתם תמיד אפשר להיות ביחד תקופה לפני שמוכנית להיות מוצגים לקהל מכריו. כך שלא צריך להתמודד עם החברים. לאחר תקופה מסוימת זה לא צריך להפריע לך מאחר ואם יש קשר לעבר הרומנטי שלך אז את מספיק מאוהבת מחוזקת ובטוחה בשביל שזה לא יפריע לך. מישהו שסתם את שונאת בגלל תאקל מהעבר גם לא צריך להפריע כי לא נפגשים רק איתו יש מספיק חברים אחרים בשביל לתקשר איתם ולהתעלם ממנו. לא ללכת ליום הולדת כמו שכתבת זה ממש לא סיפור גדול ואפשר לא להצטרף ובן הזוג אמור להבין ולקבל. לסיכום......ממליץ להכיר בנפרד מהסביבה החברתית עד שמרגישים מספיק בטוחים.

P u s s i c a t

New member
מקבלת ../images/Emo13.gif

זה אף פעם לא סוף העולם. אבל זה די מבאס, או שנגדיר "מנחית" מהקסם של ההתחלה כשהכל נראה וורוד...

phizik

New member
מה שאותי מעניין זה

אני מדבר רק על הצד הרומנטי כי השאר באמת אידיוטי. איך תצא עם מישהי תקופה תכיר את העולם החברתי שלה אבל לא תכיר את הבאה בתור איכשהוא? נראה לי תמוה משהו במיוחד אם הם חברים טובים.

P u s s i c a t

New member
עולם אכזר...

מכיר לפחות שלושה זוגות שהכירו את אהוב ליבם ובן זוגם החוקי דהיום, ובשיחה קלילה הגיעו לתובנה שגרו בניין ליד בניין או אפילו למדו באותה שכבה ומעולם לא נפגשו ו/או לא שמו לב לקיום. טיימינג. דברים שרואים מכאן או שאולי כשאתה מאוהב עד מעל הראש יש דברים שנסתרים מעיניך גם כשהם מונחים לפניך ומוארים באור זרקורים. האהבה מעוורת? יש איזה סרט חמוד כזה (נכון שהחיים זה לא סרטים) על מישהי שמרוב שהלב והמח שלה עסוקים באהוב ליבה שמת לא שמה לב שמי שמרגיז אותה זה אותו אחד במסיכה

Taz39

New member
סוגיה לא פשוטה...

לא הייתי נמנע מלהיכנס לקשר כזה...במידה והיא הייתה מוצאת חן בעיני...ייתכן שהייתי נמנע מללכת לאירועים שבו גם " הרע " נמצא...לפחות בהתחלה עד שהייתי רואה לאן מוביל הקשר ביננו... תמיד עשיתי מה שרציתי ומה שהרגשתי...על אף עצות חבריות כאלו ואחרות...בסופו של דבר זה אני ולא הם... טאז - תחושות...

הוא שאמרתי../images/Emo13.gif לכי עם הרגש../images/Emo45.gif

חבל לפספס משהו שיכול להיות קשר נפלא בשל אנשים אחרים ולא משנה מה מידת מעורבותם , מאמינה שאם הצד השני מעוניין ויש תקשורת טובה אפשר להתגבר על הכל. * קארמה רומנטית *

למעלה