תגיד, מה אתה יודע על IOL?

תגיד, מה אתה יודע על IOL?

מי זה יואל?
מה זה לעזאזל סיסופ?
מה עלה בגורלן של מנהלות הקהילות?
מה חיפשה שלי יחימוביץ´ ב-BBS של IOL?
כמה גרסאות שונות היו לאתר האינטרנט של IOL?
איפה ישנם עוד אנשים כמו חברי הרשת הותיקים?
מהו האוצר הכי גדול שפותח במשרדי IOL?
למה דווקא תפוז ולא וואלה?
ועוד סודות ופריטים בעלי ערך... כל התשובות לכל השאלות החשובות בסיכום ההיסטוריה של רשת IOL, מנקודת מבט אישית, שהיא גם חלק בלתי מבוטל מן ההיסטוריה של רשת האינטרנט בישראל. דגש מיוחד ניתן על השנים הראשונות, הרבה לפני שכולם ידעו מה זה בכלל אינטרנט שמינטרנט. אז איפה הייתם כשהכל התחיל? יתכן ופספסתם את הכיף הכי גדול של הימים הראשונים, כשהכל כאן היה חדש וטרי. ותודה לרותי, מנהלת קהילת "סיפורים מהחיים ומהאינטרנט" שסיפרה לי על פורום נוסטלגיה. כל הקשור ל-IOL, זה בהחלט נוסלטגיה. קריאה נעימה ושנה טובה, המכור לאינטרנט - קורא אותי נכון! http://www.addict.co.il ________________________________________________________ "יושבים בבית קפה ומרגישים בתוך בועה. מה לא עשינו, איפה טעינו, מה נשתנה. יושבים בבית קפה, אני מזמין עוגת גבינה. מה לא עשינו, איפה טעינו, הלכה המדינה. ואת בתוך הג´יפ שלך, את שומעת סטריאו ומונו בחוץ, בשחור ולבן. ואת בתוך הג´יפ שלך, את לא פותחת רדיו. את רואה, שחבל לך על הזמן..." / טיפקס

magy

New member
והסבלנות לאסוף את כל החומר

מדהים.........אתה משהו...........מכורצי´ק.....

ענבר.

New member
תגיד, מכור

ועכשיו, מה הלאה? מה אתה מתכוון לעשות עם האתר? כלומר, איך לשמור על הדופק שלו?

אז ככה:

בשלב זה האתר ממשיך באותו מסלול - דגש חזק על התוכן, מאחר וזה אתר תוכן. אולי אחרי שאסיים את לימודיי הגבוהים אקח את האתר כמה צעדים קדימה, לכיוונים חדשים נוספים. כרגע התוכן הוא המלך באינטרנט ואתר המכור לאינטרנט הינו הוכחה טובה לכך. בעתיד, מי יודע, הכל יכול לקרות! צריך לקחת דברים בפרופורציות...

ענבר.

New member
אז עוד ככה

אני גרפומנית... אם אתה מחפש....תזכור אותי. ועוד ככה - בהצלחה בלימודים הגבוהים (מה הם?, אגב) ועוד ככה אחרון ודי - שיקרו לך רק דברים טובים עם האתר ובלעדיו.

ושוב - ככה תודה גדולה! ../images/Emo9.gif

בעניין לימודים: לימודי מחשבים בטכניון בעניין החיים: תודה! גם לך ולכל חברי הפורום גמר חתימה נהדרת!

magy

New member
אפשר עוד איזה ככה קטן?

אתה המכור, שראיתי ביואל ההסטורי, ב"אנשים ומחשבים"????? נדמה לי שאז, היית ממש ילד ומכור....... כתבת על זה לא מעט....

כן וקצת לא ../images/Emo13.gif

"המכור לאינטרנט" זה רק כינו שהמצאתי בשניה, אין מאחוריו שום דבר רציני מעבר לזה. אני לא מכור לאינטרנט, תודה לאל. מאחר והכינוי תפס חזק, החלטתי גם לקרוא לאתר באותו השם, והוא לא עוסק בהתמכרות, סוג של קריצה. "אנשים ומחשבים", לא זוכר כזה פורום, אך "מחשבים ואינטרנט" כן. ואכן, הייתי ילד בא בימים שהחל צעדיו הראשונים באינטרנט. היו זמנים!

magy

New member
צודק בשם הפורום...

אני נקבתי בשם של חוברת העוסקת במחשבים.....

לגבי החוברת

נדמה לי שהיא פשטה רגל בישראל... עיתוני המחשבים ואינטרנט לא מצליחים פה כל כך מכל מיני סיבות הגיוניות.

magy

New member
האין זו אותה חוברת בשם.....

32 ביט????????? הספריה מלאה בחוברות......שהבן שלי חתם עליהם קבע.... כך למד על מחשבים......ולא משום מקום אחר.. כיום הוא עוסק בזה כמקצוע.....ללא לימודים גבוהים. עולם משונה...... אלו הפריקים היחידים שעוסקים במקצוע....ללא לימוד מסודר....

אולי

... אבל לא חושב. כל שנה צץ עיתון חדש ונעלם אחרי כמה גליונות. מעולם לא קראתי אף אחד מהם. לימודים גבוהים עדיין מומלצים אם רוצים להתקבל לעבודה בחברות הגדולות, ושם מחפשים בעיקר את בעלי התעודה הרשמית, אחרת אין להם מה לחפש שם. והשאלה היא גם במה עוסקים, עולם המחשבים מתפרק להמון גורמים החל מן הדברים הפשוטים שבאמת ניתן ללמוד לבד (מתוך ספר, למשל) ועד לדברים מורכבים שלא יעזור שום דבר צריך ללמוד ולהתנסות. השוק כיום במצב קשה, מי שלמדו מסודר ישרדו, מי שלא - יצטרכו לחפש להם מקצוע אחר בסופו של דבר. אין ארוחות חינם!

magy

New member
כדאי שתספר לו.... אני לא מצליחה...

כבר המון שנים....
((((((

המממ...

ובכן, את מוזמנת לספר לו על האתר והוא מוזמן בהחלט ליצור קשר דרך האתר או בדואל. אולי אצליח להשפיע עליו במידה כלשהי. לא יודע בן כמה הוא, אך הכל אפשרי כיום, עם קצת רצון טוב והתמדה. אפשרי בהחלט! למה לא? חוץ מזה, אני חושב שאחרי שקוראים שניים-שלושה כתבות באתר המכור לאינטרנט, יוצאים ממנו עם רצון טוב בכל הקשור לחינוך, לימודים וכו´. אבל את זה ישפטו הגולשים, לא אנוכי.

ענבר.

New member
הממממממ גם לך מכור

אהבתי את המילים שלך בנושא למידה. כתבת טכניון, החזרת אותי אחורה לתקופה שהייתי במוסד הזה. יופי של תקופה היתה. כמה חברים שלי, ערכו את החתונות שלהם בבנין צ´רצ´יל. זו היתה האופציה הזולה ביותר לסטודנטים תפרנים...

למעלה