תגיד מה. מה? מפגש!!! עוד אחד?! כן!!

Just Hippo

New member
תגיד מה. מה? מפגש!!! עוד אחד?! כן!!

מפגש נוסף לרשימת מפגשי-פסח, אנשים - והוא יכלול כיף ושעשועים לבביים!!! D: מה בתוכנית?!!! נפגשים ב9.2, יום שני, בשעה עשר בבוקר ( אני שם כבר בתשע וחצי!!! ) בקומה מינוס ארבע של הבניין ה... ה... ה... ה... העג... המשו... העג... המש... הע... המ... העגול!!!! וואטאבר!!! זה יהיה מפגש היפו!!! כאילו - אני המארגן ואם לא תשמעו לקולי שם אני אחבק אתכם למוות!!! >O סתם - אם לא תקשיבו לי אני אחבק את כולם חוץ מכם!!!! מוהאהאהאהאהאהאאאא!!!!! תביאו כיבוד כמה שבא לכם - תביאו דברים כמה שבא לכם - תביאו אביזרים כמה שבא לכם - אטרקציית המפגש : היפו החבקן!!! D: אממ... שאלות בסוף ^^ תאמינו או לא - אני היפו יתר על המידה!!! ואני אהיה כזה... היפואי!!! אני אביא משחקי חברה, בהם נשחק בצוותא בטיפשות רבה, ואני אביא גם משחק חברה שהכנתי בכיתה ה', על ספר התנ"ך ' שמואל א' '!!!! יהיה כיף!!!!! XDDDDDDD ואני אביא טונות דברים ויהיה מגניב ~_~ חשוב מאוד - המסנג'ר שלי זה " shaharolo1@walla ", עם CO.IL בסוף. חשוב שתביאו לי גם פרטים למקרה שנתפצל ונעלם אחד לשני במפגש O: אז - אנשים - תבואו, בבקשה >: לשאלות, פרטים, רעיונות... לשרשר D: ביייייייי!!!!!!!!!11111

Lust chan

New member
*9.4../images/Emo135.gif

שמואל א'? י__י;;; ו..אמרו לך שלפעמים אתה יכול להיות ממש פקאצה? XDD אני אבוא, בכל מקרה.

Just Hippo

New member
זה בסדר O:

אני אתכנן מפגש אחר יותר טוב ויותר מוקדם ויהיה לנו יופי טופי D:

NoAmItA ChAn

New member
אני יכולה D:

היפופאי XDDDD; המממ..... משחקי חברה של התנ"ך זה טוב! אני מכירה כל מיני משחקי חברה, סץ' אז: ארץעיר, לנחש דמות, קונטקט ועוד ועוד D: רק שאלה, הולכים מעזריאלי אל דיזינגוף סנטר?

Just Hippo

New member
לא כל האנשים פה שומרי מצוות

חלקינו כופרים מסריחים!!! לא נורא, המפגש הבא שאני אתכנן כנראה יהיה בחופה"ג, ואז יהיה שמח D:

BlackEyedSpirit

New member
כבר אמרתי לך../images/Emo29.gif

שאני לא יכולה, מצטערת T__T; זה נופל בדיוקקקק על היום שאני בבארשבע.

Pooki Chan

New member
אמממ ../images/Emo85.gif

צר לי לאכזב אבל זה חג שני ולא בטוח שהקניון פתוח (יצא לי חרוז)

למעלה