תגיד, פנדמוניום, חטפת הרעלת MDMA..?

Handy Alley

New member
תגיד, פנדמוניום, חטפת הרעלת MDMA..?

Watchmen - Worst movie E-V-E-R כתבת עליו שהוא "גאוני" ומשתווה למטריקס בהמון רמות. =ם הסרט הזה סובל מעריכה יותר גרועה של Z-MOVIE אם היה דבר כזה. והוא כל כך Fail בלהעביר כל משמעות שהיא. והוא כל כך מטומטם..! אלוהים ישמור.., איך לעזאזל אפשר גלגלי הסרטה ככה. זה כמו לראות את ערוץ הקניות בספשל המחזה של קונג-פו. הופתעתי לראות שאני לא היחיד שהרגיש כך לגבי הסרט.., חשבתי בגלל שהוא כל כך מטומטם וחסר משמעות לחלוטין, המון אנשים הולכים להנות ולאהוב אותו, אני עדיין חושב ככה קצת עליו. =ם

miss mcmillan

New member
MDMA? אחרי שוט אחד של ויסקי

הוא מאבד איזון, אז MDMA? כמה טוב שלא ראיתי את הסרט. כמה טוב שראיתי במקומו את סטאר טרק.

Handy Alley

New member
הסרט הזה כל כך גרוע.., שקשה להאמין

זה כאילו לקחו דיסק מקורי של סימס (המחשק מחשב) ושפשו את זה על גלגל ההסרטה עד שהבמאי החליט שהוא הולך לעשות סרט בלי עריכה! וכל הסצנות יעברו אחת אחרי השניה בלי שום קשר whatsover, ככה שזה יהיה כמו לקרוא את התנך בלי פרשנות, בלי פיסוק, ובקריאה מהירה. זה לא שקשה היה להבין שהסרט ניסה (הם ניסו! "ניסנו, מנסים.., נסיונות.") לתרגם את הקומיקס לסרט. אבל זה Fail ברמות כל כך קשות.., ואתה מנסה ומנסה להגיד, לא, זה בטח משהו לא בסדר איתי.., אני באתי עם מצב רוח לא מתאים.., תן ל עוד צ'אנס, אולי סצנה פה, ואלי סצ'נה שם.., רורשאך הוא היחיד שמגניב פה (ואז יש סצנה מטומטמת ואתה קולט שהם הרסו את הסרט לגמרי לגמרי לגמרי, ואתה יוצא מהאולם כי זה כל כך כל כך גרוע.) אחרי 5 נסיונות של "לפתוח את הראש". ואז מפטפט עם האנשים בכניסה, והם אומרים כנס לאיזה סרט שאתה רוצה (כי מן הסתם זאת לא הפעם הראשונה שמישהו קם באמצע הסרט הגרוע הזה,) ובמקרה שלי, אתה נכנס ורואה את סוף הסרט מהיר ועצבני 4. שהוא כבר יותר טוב רק בגלל המוזיקה. (למרות שהיו דוקא די שירים טובים בהתחלה של השומרים.) זהו. לול.

0Pandemonium0

New member
כלומר, יצאת באמצע הסרט. עד איזה קטע ראית?

וגם, האם קראת את הקומיקס? הא!

Handy Alley

New member
הקומיקס הוא טוב, בזה אני בטוח

ניסיתי לדפדף בדפים הראשונים, אבל קראתי בזמנו את V for ובכלל אין לי ספק שהוא אחד הכותבים היותר טובים ומיוחדים בתחום, לצד grant morrison ו- garth ennis אבל נשארתי מן הסתם עד אחרי החצי. לקראת הסוף. כי ראיתי בקושי איזה 8 או 9 דקות מהסוף ממש של מהיר ועצבני 4. ראיתי קצת אחרי שהוא שפך עליו את השמן, זה הדבר האחרון שאני זוכר בבירור. ונשארתי איזה 7 או 6 דקות הלאה. אם אני לא טועה.., קשה לדעת.

Handy Alley

New member
אמרו לי פספסתי קטע בחללית בסוף

עם "הללווווויה...!" D= אמרו לי "אתה סתם.., פספסת את הקטע הכי טוב..!"

0Pandemonium0

New member
אקסיוווז מי?../images/Emo2.gif

הזכרון שלך מתחיל להתערפל לעת זיקנה, וככל שאנחנו מתרחקים מנקודת הזמן שבה התרחש המפגש המדובר. נדרש מפגש נוסף ויותר וויסקי.

למעלה