תגיד, צחר.... באמת יש מתכון לעוף בקינמון? נראה לי שזה יכול להיות מעניין.
O oliver2 New member 8/10/03 #1 תגיד, צחר.... באמת יש מתכון לעוף בקינמון? נראה לי שזה יכול להיות מעניין.
G Golden apple New member 8/10/03 #2 a you אף פעם לא ראיתי אותך../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif מי אתה מה אתה עושה פה בן כמה חחחחחחחחחח...חקירה של השב"כ ברוך את בבואך אוהב את ריטה מחבב תבחר מסולם ה ותגידו היום יום שלישי נכון אז למה אין טיאר ברשת
a you אף פעם לא ראיתי אותך../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif מי אתה מה אתה עושה פה בן כמה חחחחחחחחחח...חקירה של השב"כ ברוך את בבואך אוהב את ריטה מחבב תבחר מסולם ה ותגידו היום יום שלישי נכון אז למה אין טיאר ברשת
Y yaeli היחידה New member 8/10/03 #4 יקיר רק בבוקר ראיתי את ההודעה שלך כי הלכתי לישון מוקדם כי אני עובדת בבוקר ואין טיאר ברשת כי שמוליק בחופש לכמה ימים...מותר לו לא...? ובוקר טוב לכולם
יקיר רק בבוקר ראיתי את ההודעה שלך כי הלכתי לישון מוקדם כי אני עובדת בבוקר ואין טיאר ברשת כי שמוליק בחופש לכמה ימים...מותר לו לא...? ובוקר טוב לכולם
O oliver2 New member 8/10/03 #5 כן, באמת הפצצת בשאלות...... אוהב את ריטה ובד"כ צופה שקט בפורום . ואצלי כבר יום רביעי. אני אשאר חצי אנונימי כאן, ברשותכם LOVE
כן, באמת הפצצת בשאלות...... אוהב את ריטה ובד"כ צופה שקט בפורום . ואצלי כבר יום רביעי. אני אשאר חצי אנונימי כאן, ברשותכם LOVE
G Golden apple New member 8/10/03 #10 ב6 בבוקר אני גם יורד לסיני../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif
G Golden apple New member 9/10/03 #11 ../images/Emo60.gif ../images/Emo124.gif אנשיםםםםםםםם אני נוסע לאיזה כמה ימים.. תשמרו על הפורום והכי חשוב, תמשיכו ת'משחק.. ב יקיר
../images/Emo60.gif ../images/Emo124.gif אנשיםםםםםםםם אני נוסע לאיזה כמה ימים.. תשמרו על הפורום והכי חשוב, תמשיכו ת'משחק.. ב יקיר
Y yaeli היחידה New member 9/10/03 #12 יאאאאאאאאא יקיר תעשה חיים,רק תזכור, אתה לא נכנס לפורום בלי מתנות סתם סתם... יאללה תעשה חיים מחכים לך פה
יאאאאאאאאא יקיר תעשה חיים,רק תזכור, אתה לא נכנס לפורום בלי מתנות סתם סתם... יאללה תעשה חיים מחכים לך פה
G Golden apple New member 12/10/03 #13 חחחח..חזרתי כבר../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif וקניתי מלא מתנות והיה כיף חיים.. איזה כיף לחזור לכאן...
חחחח..חזרתי כבר../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif וקניתי מלא מתנות והיה כיף חיים.. איזה כיף לחזור לכאן...