תגיד תודה, שיש לך עיניים מוקדש באהבה לסי ולכל החברים המקסימים פה אוהב ינון
י ינון פיאמנטה New member 31/1/04 #1 תגיד תודה, שיש לך עיניים ../images/Emo23.gif מוקדש באהבה לסי ולכל החברים המקסימים פה אוהב ינון
א אופנוע שחור New member 1/2/04 #3 מדליק מדליק!! ...ו.....חידה..! בלי קשר לבלוג של ינון... האם אתם יודעים מה הקשר בין השיר "לא מסתדר לי" שהקליט אדם לאחד מהאלבומים שלו לבין סי ???
מדליק מדליק!! ...ו.....חידה..! בלי קשר לבלוג של ינון... האם אתם יודעים מה הקשר בין השיר "לא מסתדר לי" שהקליט אדם לאחד מהאלבומים שלו לבין סי ???
S sharlior New member 2/2/04 #4 מה הקשר ? היי אופנוע שחור ... לא יודע מה הקשר אבל שמעתי פעם את השיר הזה והוא היה די נחמד. מעין שיר של פסטיבלים ... מצחיק שלא זכרתי אותו וכשקראתי את השאלה התחלתי לפזם לי אותו.. נדמה לי ששמעתי אותו בגיל 14 - שזה לפני 16 שנה !!! הייתכן ?
מה הקשר ? היי אופנוע שחור ... לא יודע מה הקשר אבל שמעתי פעם את השיר הזה והוא היה די נחמד. מעין שיר של פסטיבלים ... מצחיק שלא זכרתי אותו וכשקראתי את השאלה התחלתי לפזם לי אותו.. נדמה לי ששמעתי אותו בגיל 14 - שזה לפני 16 שנה !!! הייתכן ?
א אופנוע שחור New member 3/2/04 #5 רמז למתלבטים....... לשרליאור, טיפטיפ וכולם....... השנים שעליהן מדבר שרליאור אכן בסביבה. אולי עכשיו ???
רמז למתלבטים....... לשרליאור, טיפטיפ וכולם....... השנים שעליהן מדבר שרליאור אכן בסביבה. אולי עכשיו ???
א אופנוע שחור New member 14/2/04 #6 תשובה את השיר כתב רן עפרון והוא הושר ע"י רן וסי פעם ראשונה באילת בתחילת שנות ה 90. לאחר מכן, אדם לקח את השיר, הוא עובד מחדש והוקלט על ידו לאחד מאלבומיו.
תשובה את השיר כתב רן עפרון והוא הושר ע"י רן וסי פעם ראשונה באילת בתחילת שנות ה 90. לאחר מכן, אדם לקח את השיר, הוא עובד מחדש והוקלט על ידו לאחד מאלבומיו.