תגיות

sha na na revol

New member
תגיות

גיליתי שעדיין ניתן לעדכן תגיות ולמחוק שירים במדיה פלייר החדש (כשאני רוצה לדעת משהו, אני פשוט חייב.) נכנסים לספרייה, כפתור ימיני על השיר ושם נכנסים לעורך תגים מתקדם. למה לא פרסמו את זה קודם
המאמר בידיעות ממליץ על ID3TAG, כשלמעשה רוב המשתמשים לא צריכים אותו, או את ווינאמפ כפי שנכתב בתגובות. הסבר לשטף הדיסאינפורמציה
...

יאיר B

New member
אכן אפשר להשתמש במדיה פלייר לעדכון תגיות,

אני לא ממש מוצא את זה נוח. אי אפשר להדביק תמונה לשיר.

One Echoe

New member
לא מדוייק.

אפשר להדביק תמונה לשיר במדיה פלייר 11. וגם לדיסקים שלמים.

יאיר B

New member
נכון. בעורך התגים יש לשונית לתמונות

אם אמצא זמן (וזמן זה תמיד הבעיה) אכתוב מדריך לשימוש בעורך התגיות של WMP11 כדי שיגמר הסיפור עם השאלות של איך עורכים תגיות.

הקיזומ

New member
שאלה "על הדרך" לגבי תגיות../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif

באיזה אופן (לפי איזה סדר) מסדר נגן סנסה-קליפ קבצים שנמצאים תחת קבוצה מסויימת? נניח יש כמה קבצים שמסווגים לפי קטגוריית תגית משותפת. באיזה אופן יסדר הנגן את הקבצים האלו? באיזה סדר הוא יסדר אותם בתצוגה? האם לפי שם הקובץ לפי a-b-c? האם אחרת?

יאיר B

New member
אם לא הגדרת בתגית מספר שיר

(ויש אפשרות להגדיר מספרי שירים באזור מתאים), אני מניח שהוא ילך לפי סדר א"ב.

One Echoe

New member
ברור שאפשר.

אבל עדיין, זה לא נוח כדי לערוך הרבה מוזיקה. כי אם למשל התגיות לא מסודרות מלכתחילה, השירים לא יהיו מסודרים במדיה פלייר. לכן אתה חייב תוכנה כמו ID3TAG, שאליה אתה יכול להכניס מוזיקה לפי תיקיות ולסדר אותה בתגיות. פי 1000 יותר נוח כדי לסדר עשרות אלבומים. אין ספק אבל שמדיה פלייר מעולה כדי לארגן תגיות של אלבומים בודדים.

One Echoe

New member
למה? יש כבר מלא מדריכים ברשת

אבל אפשר, למען חדשי הפורום שאולי לא מבינים אנגלית...

sha na na revol

New member
עקרונית ערכתי גם איתו וגם עם ID3TAG

ככה שזה לא ממש משנה לי. באופן כללי לחפור ולמצוא איפה יש בעיה בתגיות היא עבודה מעצבנת ככה או ככה, אני דוחה הכנסת חצי מהספריה שלי בגלל זה, והמחשב לא משהו, ככה שאני עדיין בכ"ז צריך לגבות את הקבצים שלי.

למעלה