תגיזו זה נכון??

emogirl16

New member
תגיזו זה נכון??

פינק פלויד מתאחדים??? בזמן האחרון אני שומעת את דארק סייד כל הזמן אתם חושבים שהם יעשו שירים משם???

אנא קראי את השרשורים בעמוד הזה

במיוחד ה"חשדות". שם תשובות לכל שאלותייך.

wommer

New member
אמממ נצלוש אליך ציף...

יש לי שאלה אליך... מה דעתך בעניין? האם את אופטימית לפחות? אולי הם מכחישים עכשיו, אבל אח"כ הם יגידו "כן כן, אנחנו נבוא...רק עזרנו לסיד להכין סלט כרוב..."

יש להם עד יום ג' לשנות דעתם

אני מניחה שאז גלדוף יחשוף את רשימת המופיעים. אין להם הרבה זמן ממילא, משום שצריך כמה שבועות טובים כדי להתכונן למופע כזה, והארוע הוא ב-2.7.

melancholy man

New member
זה מתחיל להשמע כמו Live Aid

לפני כמה ימים ראיתי בטלוויזיה תוכנית על המופע ההוא, שכלל כמובן ראיונות עם סינט בוב, שם הוא סיפר שבמסיבת העיתונאים הראשונה הוא פרסם רשימה של עשרות מופעים, מבלי שאיש מהם הסכים להופיע, מתוך מחשבה שהלחץ יגרור אותם להופיע. לפי החיוך שהיה לו כשהוא סיפר את זה, לא יפתיע אותי אם הוא יחזור על התרגיל הזה גם הפעם, מה שאולי רק יגדיל את גל השמועות, מה שכן, אני מניח שלאור הצהרה כזו, פ"פ לפחות תוציא סוף סוף הכחשה רשמית (או לחילופין אישור רישמי) ואז ניהיה יותר חכמים. אני עדיין מסרב להתרגש מה"איחוד" הזה, גם אם יקרה

emogirl16

New member
טוב אז אני חדשה

ובינתים אני לא כזה מכירה את פינק פלויד על איזה דיסקים שלהם אתם ממליצים לי???

avki

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif !

הדיסק שאני ממליץ להתחיל איתו, הוא כמובן Dark Side Of The Moon המפורסם, שהוא נחשב הדיסק הכי ידוע שלהם. לדעתי הוא לא הכי טוב שלהם, אבל הוא בהחלט דיסק מצויין. את יכולה לקרוא עליו בפרוייקט השירים במאמרים או בשאלות נפוצות באלבומים. תהני!

buffa

New member
The piper at the gates of a dawn

אלבום נהדר, בתקופה הראשונית עם סיד בארט. בנוסף יש את meddle שהוא אחד האלבוים היותר מעניינים ומוצלחים (ויש את echos המופתי). אני מניחה שיש גם את המתבקשים שהם: dark side of the moon, wish you were here, the wall ואם גם מוזמנת לנסות את autum heart mother.

sopermen1

New member
The piper at the gates of a dawn

לא מזמן קניתי את האלבום אחרי שקראתי הרבה המלצות עליו פה בפורום. להגיד ת'אמת, די התאכזבתי. ציפיתי למשהו יותר כמו פינק פלויד שהתרגלתי לשמוע (animals,the dark side of the moon, the wall). טוב, אולי זה בגלל שלא הספקתי ממש להתעמק בו, אבל הוא עדיין נשמע לי די סתמי וחסר עומק... סביר להניח שפשוט פספסתי את הגאונות שמתחבאת שם אפשהו... מישו מוכן להאיר את עיני?

afon

New member
הפייפר לא מתאים תמיד...

אני לא ממש אוהב אותו כי אני גם לא ממש אוהב פסיכודליה. אין ממש קשר בין פינק פלויד של לונדון בסוף שנות השישים לבין פינק פלויד של הדארק סייד החומה ואנימלס. לך נגיד הייתי ממליץ לקנות את וויש יו וור היר או מידל ואטום הארט. האלבומים האלו שונים מתקופת הפסיכודליה ולטעמי גם יותר טובים.

buffa

New member
ראשית, הפייפר הוא בתקופת סיד בארט

והוא אלבום פסיכודלי לכל דבר. שנית, הלהקה בראשית דרכה, הרבה ניסויים מוזיקליים, אין עדין צליל מוגדר. האלבום הזה שונה מפ"פ של ווטרס ועל כן לא ניתן ליחסו לפ"פ של החומה לדוגמה. ככל שתעמיק לשמוע - כך בוודאי תאהב יותר. תן לו הזדמנות, תפתח את עצמך למשהו יותר שונה שלהם.

NIR Y

New member
אני מטרף לדארק סייד

לפי דעתי זה הדיסק הכי טוב, והכי טוב זה להתחיל עם הכי טוב.

emogirl16

New member
מה עצוב??

אני חדשה בתפוז בפורומים אחרים אפשר לפתוח הודעות חופשי עצוב שאתה משחק אותה חכם גדול

The Albatross

New member
אה, אז זה תירוץ מספיק טוב

לא לקרוא אפילו את ההודעה הראשונה שכתבת ולראות שהשרשור הנוסף הצטרף אליו? גם אני הייתי חדש במספיק מקומות.

חמודה, שרשרתי את ההודעה שלך

להודעה הקודמת ששלחת היום, ע"מ לחסוך מקום. היא נמצאת בשרשור למטה. אני אשרשר גם את ההודעה הזו לשם, מאותן סיבות.

החומה!!

לפי מה שנראה לי הם יעשו שירים מהחומה זה היה אחד מהאלבומים הכי מפורסמים שלהם ולכן יש סיכוי גדול שהם יעשו משם. . למרות שגם מהדרק סייד אוף דה מןו יש סיכוי גדול. . חבל שהם עושים רק 3-4 שירים. .

למעלה