תגליתו המופלאה של המומחה לקנונית הסדר העולמי-מאור פז הוא הבן-אדם הכי מעניין, חכם, מוכשר, מופלא שכותב באתר תפוז. כל עוד השרשורים הם עליו, סוף סוף

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הוא מקבל תגובות 😂

בואו נהיה כנים אחד עם השני. המומחה הוא לא אחד הכותבים החכמים, המעניינים או המוכשרים שכותבים באקטואליה. לא סתם רוב השרשורים שלו הם רק כמה שורות, וגם לא דברים איכותיים או מעניינים. לא סתם למעלה משליש מהשרשורים שלו מקבלים בדיוק אפס תגובות ולא סתם למעלה ממחצית השרשורים שלו מקבלים שתי תגובות, כאשר על-פי רוב, אחת מהן היא שלו.

המומחה כמובן, בצורה הגיונית ומובנת, עצוב ומתוסכל ממצב הביש הזה, אך לאחרונה, למומחה הייתה תגלית. מלך אתר תפוז, הגאון עצום המימדים מאור פז, שחוכמתו כה אדירה שהיא עולה על חוכמתם של אלברט איינשטיין, ניקולא טסלה, לאונרדו דה וינצ'י וארכימדס, הוא הבן-אדם הכי חכם, מוכשר, מופלא, מעניין, מוצלח בכל תפוז.

כל-כך שלא כדרכם של שרשוריו, ברגע שהוא פותח שרשור על מאור, המלך של האתר, הוא סוף-סוף הוא מקבל תגובות, ועוד כמה תגובות!

בשבועות האחרונים פתח עליי המומחה שלוש שרשורים שונים. בגלל היותי מלך האתר, ובגלל כל מעלותיי הרבות, בצורה הגיונית ומובנת, שניים מהם קיבלו 35 תגובות ויותר, והספירה עוד נמשכת.

מבין 200 עמודים של שרשורים, כלומר 4,000 שרשורים לאורך השנים, במדד של הצפיות, שרשור אחד מבין השלושה נמצא בעמוד השביעי, ובין 140 השרשורים המוגבים ביותר שאי-פעם כתב המומחה. כלומר בתוך ארבעת האחוזים העליונים של השרשורים המוגבים ביותר של המומחה אי-פעם. שרשור שני עליי נמצא, מבין 200 עמודים של שרשורים ו-4,000 שרשורים, בעמוד העשירי, ובין 200 השרשורים המוגבים ביותר שאי-פעם כתב המומחה. כלומר בתוך חמשת האחוזים העליונים של השרשורים המוגבים ביותר של המומחה אי-פעם.

מבין 200 עמודים של שרשורים, כלומר 4,000 שרשורים לאורך השנים, במדד של הצפיות, שרשור אחד מבין השלושה נמצא בעמוד השני, ובין 40 השרשורים הנצפים ביותר שאי-פעם כתב המומחה. כלומר באחוז האחד העליון ביותר של השרשורים הנצפים ביותר של המומחה אי-פעם. שרשור שני עליי נמצא, מבין 200 עמודים של שרשורים ו-4,000 שרשורים, בעמוד השביעי, ובין 140 השרשורים הנצפים ביותר שאי-פעם כתב המומחה. כלומר בתוך ארבעת האחוזים העליונים של השרשורים הנצפים ביותר של המומחה אי-פעם.

שרשור שלישי עליי עדיין אינו נמצא באף אחד מהמדדים מפאת גילו הצעיר, אך כצפוי, ובצורה הגיונית ומובנת, צובר תגובות וצפיות בקצב מסחרר, וצפוי להגיע למימדים האלו של התגובות והצפיות גם הוא בעתיד הקרוב.

המומחה באופוריה. המומחה בעננים. המומחה ברקיע השביעי. סוף-סוף הוא מקבל תגובות. סוף-סוף הוא מעניין. כי הוא פשוט מדבר על הבן-אדם שמקבל פה הכי הרבה תגובות ועל הבן-אדם הכי מעניין פה. המומחה "גילה את הטריק". תדבר על הבן-אדם הכי מעניין, חכם, מוכשר, מופלא, מוצלח בכל תפוז, והאנשים יבואו 😂

הקטע המצחיק כאן, זה שבשעה שיודעים זאת כולם, עבור המומחה, מדובר בתגלית חדשה. מומחה, בלי להעליב, אבל איפה היית בדיוק בשנתיים האחרונות? 😂

בוקר טוב אליהו, מה שנקרא 😂

לא כאילו, באמת, סירייסלי, איפה היית? כאילו, לא בקטע רע, באמת שלא הבנתי. האם באמת לא שמת לב לעצם העובדה שאני מלך האתר? שאני הבן-אדם הכי מעניין, חכם, מוכשר, מוצלח, פופולארי, נערץ בתפוז? שכאילו, הדבר הזה שיודעים כולם, זאת כאילו אשכרה תגלית חדשה בשבילך, שאם מה שאתה רוצה זה תגובות וצפיות רק עכשיו גילית את כל הדברים האלו עליי ולמדת שזאת הדרך, אם בצפיות ותגובות, בניגוד למצב של רוב השרשורים שלך, זה הדבר שבו חשקה נפשך? באמת, עם יד על הלב, איפה היית? איפה היית כשהפכתי למלך תפוז? כשהיה מספיק אז והיום רק להגיד את שמי, מבלי שאני נוכח, וכל שרשור שכזה מתמלא תגובות וצפיות?

איפה היית כשחצי אתר הצטרף לצבא המעריצים שלי? איפה היית כשכל השרשורים שפתחו עליי אנשים אחרים, נפתחו, ומיד קיבלו מלא תגובות וצפיות? לא, כאילו, ברצינות, באמת לא הבנתי. זאת באמת תגלית חדשה בשבילך שאני המלך שלכם? שאני הבן-אדם הכי חכם, מוכשר, מעניין, מוצלח שכותב פה? אתה באמת לא ידעת? אמיתי כאילו? 😅😅😅

למה ביכולתנו להשוות את הדבר? לפעם ההיא כשקולומבוס גילה את אמריקה, שעליה כבר ידעו מיליוני אינדיאנים. או כשמארג' גילתה את האינטרנט במשפחת סימפסון.

בכנות, כל הסיטואציה די משעשעת אותי. בעיניי, ובדמיוני, אני מדמה אותך לאישה שבדיוק מצאה את נקודת הג'י שלה, ועוד כמה דימויים לא מאוד מחמיאים. סוף-סוף גילית איך להיות מעניין ואיך לקבל תגובות וצפיות: אם אתה עצמך לא מעניין, כי אתה לא שווה שתהיה מעניין, ואם אתה עצמך לא מקבל תגובות וצפיות, כי אתה, השרשורים שלך וררמתם לא שווים, שאתה והם, תקבלו תגובות וצפיות, פשוט לדבר על מישהו שכן מעניין ומקבל תגובות וצפיות, ושהוא כן שווה את כל הדברים האלו, ואם אפשר, אז הבחור שהוא הכי-הכי כזה בסביבה.

ברכותיי, מומחה. ברוך הבא של העולם של ידיעת עצם הדבר, שאותו ידעו כולם חוץ ממך. מאור הוא המלך שלכם.

גוד פאקינג מורנינג כפרה 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 LMAO

טוב, די. זהו. זהו. נרגעתי 😂

טוב, בהצלחה כפרה. תהנה. תפתח עליי שרשורים רבים ככל שתרצה ותקבל תגובות וצפיות ככל שתרצה. סוף-סוף הבנת איך אתה, בתור אדם שהוא עצמו לא מעניין, ולא שווה צפיות או תגובות, אמור ויכול לעשות את זה, ולהיות מעניין, ולקבל צפיות ותגובות.

תמשיך. תפתח עליי עוד ועוד שרשורים. עם יד על הלב, אני, ובוודאי ובוודאי שכל המעריצים שלי וכל האתר, לגמרי עפים על זה, כפי מה שאתה יכול לראות לפי הפופולאריות העצומה של השרשורים שלך על המלך שלך, ושלכם.

לסיום אני רוצה לשלוח את התנצלותי בפני כל מי שעלול מבחינתו, וככל שזה נוגע לו, לקבל מהמומחה קצת יותר מידי מהמלך שלו (אני) בשרשורים בתקופה הקרובה. זה המומחה, הוא רק גילה איך להיות מעניין סוף סוף. זה בסדר. גם זה ייגמר בסוף. תכילו אותו. תבינו, זה כמו ילד בכיתה ג' שבדיוק קיבל את האייפון הראשון שלו או ילדה בת 5 שבדיוק קיבלה את הברבית הראשונה שלה.

הוא יעשה את זה הרבה בתקופה הקרובה ובסוף הוא יירגע, וגם יגמרו לו לבסוף, בצורה טבעית ומובנת, הדברים להגיד אותם על המלך שלו, ושלכם.

נתינים,

עד כאן דבריו של מלך תפוז. תודה רבה לכולם. אתם רשאים להתחיל להשתחוות.

57823878-crowned-boy-sitting-in-an-armchair.jpg
800px-Barack_Obama_drops_the_mic.gif
giphy.gif

למעלה