תגלית חדשה- ישנה

תגלית חדשה- ישנה

אבא שלי שלח אותי לשלוח את הלוטו שלו בקניון ולקנות לו עטים ישטויות כאלה ובדרכי עברתי ליד חנות שנקראת פרימה קלאס. בדרך כלל אני לא נכנסת לחנות כי לא נראה לי שיש שם משהו בשבילי אבל הפעם משך את עיני ג´קט פרווה בלי שרוולים, מגניב ביותר שנראה גם גדול מאוד. החלטתי להכנס ולנסות והוא אכן עלה עליי אבל במבט מקרוב גיליתי עליו רקמה מכוערת ביותר והחלטתי לוותר. אבל אם אני כבר שם החלטתי לבדוק מה עוד יש להם להציע ולהפעתי גיליתי על התוויות את הלוגו של מקסי שכבר ראיתי מתנוסס על כמה מהמכנסיים החביבים עליי. בקיצור יש ברשת הזו מכנסי קורדרוי, ג´ינסים (לא משהו כל כך לדעתי אבל זה עניין של טעם), מכנסיים סטרצ´יים, חולצות, טרנינגים וג´קטים במחירים ממש אבל ממש מצחיקים. אני למשל קניתי מכנס אפור עם קשירה בצדדים עד הברך עם תפר אורכי שמרזה את הירכיים בצורה מדהימה ב-60 שקלים. אני יודעת מהמכנסיים שלהם שכבר יש לי שפעם היו להם מידות עד 54 ולי אישית יש גם מכנס במידה 52 שממש גדול עליי אבל עכשיו ריתי רק עד מידה 48 שהיא באמת 48. המכנס שלי הוא 48 אבל הוא טוב כי הוא בלי חגורה ובגיזרה נמוכה יחסית. מדדתי מכנס קורדרוי מהמם שהיה טיפה- טיפה קטן וביאס אותי (קורדרוי סטרץ´ אבל החגורה שלו לא נמתחת). בכלל כדאי לבדוק...אני התרשמתי...

may24

New member
תתחדשי מתוקה

אני לא ממש מכירה את הפירמה שקנית ממנה אבל אם יש לה מידות גדולות אז היא בהחלט יכולה להיכנס לקטגוריות החנוית שלנו... שלך, מאי

למעלה