תגלית חדשה - סוג מסעדה שלא הכרתי

mishel s

New member
תגלית חדשה - סוג מסעדה שלא הכרתי

שבוע שעבר היינו במסעדת שיפודים!
זה מסעדה שבה היה אכול כפי יכולתך.
יש מקרר מלא בשיפודים מכל מני סוגים, שיפודי דגים, בשר, עוף, ירקות וכל מני דברים באמצע.
על כל שיפוד יש חתיכה אחת בלבד.
הקטע זה שאתה לוקח אזה שיפודים שבא לך, יושב בשולחן שבמרכזו יש פתח בשולחן שיורד מטה ומכיל בעצם סיר שמן מרובע בטמברטורה חמה לטיגון.
אתה מכין לעצמך מראש בשולחן את הנוזל ציפוי ואת פירורי הלחם ואז אתה מצפה שיפוד, מצפה בפירורי לחם וטובל בשמן ובתזמון שנראה לך מתאים שולף החוצה, טובל באחד הרטבים ואוכל להנאתך!
כמובן זה אכול כפי יכולתך אז כמה שבא לך לך ותביא עוד שיפודים, איזה שבא לך.
חוץ מזה היה שם גלידה חופשי, מרקים, סלטים, פירות ובסוף גם מזרקת שוקולד לציפוי מרשמלו, דונטס עו עוד איזה משהו בשוקולד וציפוי בסוגריות או מה שבא לך.
בקיצור לא יצאתי משם רעב :)
החברה קצת התעצבנה עליהם כי לפי דעתה הצלחות לא היה נקיים מספיק.
טוב שאני לא רואה הכי טוב אז לי שום דבר לא הפריע.
בסוף אכלנו יחד 45 שיפודים אבל נראה לי היא אכלה איזה 15 ואני שלושים.. :)

הנה וידאו קצר להמחשת השולחן והתהליך, מקווה שאתם יכולים לראות, הסרטון מוגדר כפאבליק.
https://www.facebook.com/video.php?...02410878&type=2&theater&notif_t=video_comment
 

herouth

New member
זה כמו פונדו בשר, רק שבדרך כלל לא מצפים אותו בפירורים בפונדו

 

mishel s

New member
לא ממש

מסעדות ברבקיו הם בעקרון מסעדה קוראנית.
יש שם כל מני סוגי בשרים שאפשר לשים על הגחלים שבמרכז השולחן, זה לא טיגון בשמן, זה על האש.
הדבר הדומה הוא שאת מכינה את זה בעצמך באמצע השולחן.
&nbsp
אבל גם אוקונומיאקי את יכולה להכין לעצמך בפלטה החמה שעל מרכז השולחן במסעדות מסויימות, זה לא הופך גם את מסעדת האוקונומייאקי לדומה לאלו :)
 
למעלה