תגלית מדהימה - נמצאה הנוסחא לאושר

ב ני

New member
תגלית מדהימה - נמצאה הנוסחא לאושר

תאמינו או לא אבל קבוצת מדענים בריטיים (שכנראה היה להם קצת משעמם
) חישבה ומצאה נוסחה מתמטית שמגדירה לדבריהם את מידת האושר שחווה כל אחד מאיתנו ברגע נתון. עפ"י הנוסחה האושר שווה ל- P + (5*E) + (3*H הנוסחה מתבססת על 4 שאלות שיש לדרג בסולם שבין 1 (לאו מוחלט) ל-10 (כן מוחלט). P= סכום המספרים של שתי השאלות הראשונות . E= המספר שנתת לשאלה 3. H= המספר שנתת לשאלה 4. הסכום שיתקבל הוא מספר יחסי בריטיינג של האושר,ששיאו 100 נקודות. ככל שהתוצאה שתתקבל גבוהה יותר , את/ה מאושר/ת יותר . ולשאלות הגורליות שיקבעו את מידת אושרכם : P = תכונות אישיות - השקפה על החיים,יכולת התאמה למצבים משתנים ויכולת לחזור לעצמך ממצבים קשים. 1. האם את/ה חברתי/ת,אנרגטי/ת ופתוח/ה לשינויים. 2. האם יש לך גישה חיובית לחיים,יכולת להתאושש מהר מכשלונות ותחושה שיש לך שליטה על חייך. E = קיום , מצב הבריאות,היציבות הפיננסית והחברתית. 3. האם הצרכים הבסיסיים שלך בחיים - בריאות,כסף,ביטחון,חופש בחירה ושייכות קהילתית - מסופקים. H = הצרכים הגבוהים - הערכה עצמית,ציפיות,שאיפות וחוש הומור. 4. האם את/ה יכול/ה לסמוך בשעת מצוקה כל חברייך הקרובים , להשקיע את עצמך במה שאת/ה עושה, לעמוד בציפיות שלך ולהיות מעורב בפעילויות שנותנות לך תחושת ייעוד ?? ולי נותר רק לשאול אם אין למדענים מה לעשות ???????????? ולרוץ ולהשיג מחשבון.........

טאKילה

New member
../images/Emo4.gifיא בני...../images/Emo12.gif

אין לי סוללה במחשבון..
אני,,אני,, 4...=H ..מכ'פת לי..
בוקר טוב שכן..

למעלה