תגמולים עם עזיבת מקום העבודה

תגמולים עם עזיבת מקום העבודה

עזבתי מספר פעמים מקומות עבודה ותמיד קיבלתי את התגמולים (אם אני לא טועה כך זה נקרא) מקרן הפנסיה , וזאת לאחר שמקום העבודה מצייד אותי במכתב שאין להם כל התנגדות שאקבל את הסכומים האלה אם רצוני בכך ועם זה הולכים למס הכנסה לקבל פטור ואז פונים לקרן הפנסיה (במקרה שלי מבטחים).
השאלה שלי היא כזאת: אני עומדת עכשיו לעזוב את מקום עבודתי הנוכחי שהינו חברה פרטית (בפיקוח הרווחה אמנם) פה כידוע העוסים לא מקבלים את מלא זכויותיהם אלא משהו חלקי שכזה ולא ברור עד הסוף. אני חוששת שלא יעשו לי איזה תרגיל גם בקשר לתגמולים כי כבר אין לי כל כך אמון בהם מבחינה כספית. האם משהו יודע האם מקום העבודה יכול למנוע ממני את הזכות הזאת באופן חוקי או לא? עבדתי במקומות רבים ועד כה לא נתקלתי במצב כזה...

דייב דנ

New member
יתכן ואת מתכוונת לפיצויים?

כדי למשוך את כספי הפיצויים את צריכה לקבל אישור שחרור כספים ממקום העבודה. עובד שעוזב את מקום העבודה ביוזמתו לא תמיד זכאי לקבל את הכספים והוא יכל להשאיר אותם לפנסיה.

תמיד זכאי

עשיתי זאת מספר פעמים ותמיד עזבתי מרצון. פשוט הם צריכים לכתוב שאין להם התנגדות . נראה לי שזה נקרא תגמולים לא? פיצויים זה רק כשמפטרים או כשנאלצים לעזוב בגלל מעבר דירה או חתונה

למעלה