תגמולי מילואים לשנת 2000., החזר

ניר נגר

New member
תגמולי מילואים לשנת 2000., החזר

הוצאות פרטיות... מצורף בזה מסר שקיבלתי על נושא החזר הוצאות פרטיות (רכב, סלולרי) לאחר בירור עם הקמל"ר התברר לי שכל חייל שעושה: בין 8-15 ימי מילואים ברציפות זכאי ל 150 ש"ח הוצאות פרטיות ומי שעושה 16-25 ימי מילואים ברציפות זכאי ל 200 ש"ח. התשלום אמור להיכנס לחשבונכם בבנק בצורה אוטומטית, מי שלא קיבל מוזמן לפנות לקצינת הקישור שלו לבירור העניין. בן זוגי הוא קצין במילואים. כשהוא יוצא למילואים, ועוד לפני, חשבון הסלולרי שלו גדל באחוזים לא קטנים, ולא בגלל שיחות אלי (שהן בחינם) אלא בגלל שיחות לקצינים עמיתים, כפיפים ומפקדים. תמיד אני טוענת שאם הצבא רוצה שהוא יוכל להיות בקשר איתם הצבא צריך לספק להם מירסים, ותמיד זו אותה בעיה של "אין לנו מספיק" וכו´. אנחנו מממנים את צה"ל במיסים שלנו, ועם המשכנתא שלנו אנחנו בקושי נושמים, חוסכים על עצמנו, לא יוצאים, ובסוף צריכים לשלם סלולרי על שיחות לא פרטיות? ראיתי במאמרים שהשגתם השתתפות בהוצאות רכב פרטי וסלולרי. איך עושים את זה במילואים הבאים? לגבי רכב אני אפילו לא חולמת על החזר, כי תמיד יענו לנו שהוא יכול היה לנסוע באוטובוסים בעזרת התלוש הזה ששולחים. לא משנה שרוב מילואיו הם במקומות שאין אליהם אוטובוס אחד (שולחים תלוש אחד). לגבי הביטוח: זה לא היה מושג אלמלא האיום בשביתה של שני גדודים. צריך להכיר במגבלות הכח של התנועה במסגרת מה שהיא מוכנה לעשות למען אנשי המילואים, שזה לא ה-כ-ל. על כך, בעצם, כל ויכוחינו.

בוקר טוב אליהו...../images/Emo13.gif בשנה שעברה...

...עשיתי כ 34 יום רצוף בגיזרת רצועת עזה...ניכנס לי לחשבון כ 1500 ש"ח על העניין...לפני שנתיים 24 יום בתוך רצועת עזה...ניכנס לי איזה 800 ש"ח...לפי מיטב זיכרוני...

ניר נגר

New member
ד"ש לאליהו חחחחחח

אני לא מדבר על התגמול מעבר ליום ה 26...את זה כולם יודעים :) אני מדבר על ההוצאות הפרטיות (טלפון, סלולרי) את זה הרבה לא יודעים...

למעלה