שלום רב,ברשותי שאלה אחי הוציא תג חנייה לרכב שלו על שם שלי(לפעמים הוא מסיע) אותי)
האם הוא יכול גם לחנות בחניית נכים באותה עיר כמוני ברכב שלו ?
האם מותא להתשמש ב2 נתגים גם שלי וגם השני ?
נסה לחשוב גם הגיונית למה שיהיה מותר לו? סתם היגיון בסיסי
הרי אתה הנכה, נכון?
לך יש סיבה לחנות בחניית נכים בין אם מגבלה פיזית או רכב מיוחד שצריך חניית נכה
איזו סיבה יש לרכב של אחיך
שהוא לא נכה
ורכב רגיל
שיחנה בחניית נכים?

אפילו סתם היגיון בסיסי...
היום יצא חוק חדש
שאת התג שאחי הנפיק מגיע לי הטבה-זכות נוספת במשרד הרישוי לקבל 2 תגים הישן נשאר אצלי ברכב שלי
והשני הוא ידביק קבוע אצלו ברכב עם מס רכב שלו
לפי החוק החדש לפי החוק
ולפני החוק כל נכה זכאי ל2 תגים ל2 מסרי רכב שונים!!!
גם במשרד התחבורה אמרו לי
ואת בטלפון שלהםץוגם מאגודת הנכים
ככה שזה מותר
הכוונה היא שהנכה ישתמש באחד משני הרכבים הרשומים בתו החניה!!!!!
אסור בתכלית האיסור להשתמש בתו חניה כאשר הנכה לא ברכב!!!! במקרה שאחיך ייתפס משתמש בתו החניה כשאתה לא ברכב..גם אתה וגם הוא תאבדו את תו החניה...ומקווה שתהיה גם תביעה על רמאות
אני אמרתי לך במפרוש שאחי יחנה עם תו חנייה השני שלו במקומות חנייה לנכה שאני איתו לצרכיי הרופאים
2.זה ממש לא רמאות לפני קבלת תו חנייה ברירנו מול גורמים בכירים אם אפשר להקתמש ב2 תווים ואמרו שכן והכל בסדר
יצא חוק חדש
ואל תדאג אחי בחיים לא יעשה שום שבר אסור ולא יחנה במקומות אסורים
ותפסיק לקוות דברים שאתה לא יודע לגביהם!!!!!
למה אחיך צריך תו חניה נוסף אם יש ברכב שלך? שיסיע אותך בו...
ממש לא מבין...יש לך תו חניה ברכב שלך? למה צריך גם אחיך..שכמעט בטוח לא גר קרוב אליך....ואם גר קרוב אליך שיסיע אותך ברכבך......
אני לא מקווה לכלום..אי רואה את המציאות שבגלל אלפים כמוך ואחיך..לנכים אמיתיי איו חניה....
ידידי לא מכיר אותך..אבל לא סתם מבקשים תו חניה לאח...אלא אם לנצל פירצה במערכת.
בגלל נהגים כמו אחיך שברשותם תו נכה אף על פי שאינם נכים, אני נתקל בפעמים רבות במקומות חניה לנכים אשר חונים בהם נהגים לא נכים ואשר מוכרים לי אישית, רק בגלל שיש ברשותם תו נכה, וכאשר מגיע נהג נכה אין לו חניה.
אגף הרישוי אמר במפרוש שאפשר להתשמש ב2 תווים הישן נשאר איתי והחדש ברכב השני!!!!
ואל תאדה אחי בחיים לא יעבור על החוק ויחנה עם התו בחנייה מותרת ושל של נכים!!!!!!!!!!
התו ישאר אצלו בשמשה ויחנה בחנייה רגילה למרות שאמרו לי במפרוש במשרד הרישוי מותר לו לחנות בחניית נכים אבל הוא לא יעשה זאת
אל תכלילו ואל תמציאו דברים