תדירות הנקה!!! כל כמה זמן?

תדירות הנקה!!! כל כמה זמן?

שלום שאלה לגבי תדירות ההנקה כל כמה זמן צריך לתת לו לינוק? האם כל פעם שהוא דורש? או לעשות לו סדר הנקה של כל 3 שעות? יש גורמים שתומכים לפה ולשם למשל בטיפת חלב ובספר שאני קוראת, ממליצים להניק בכל זמן שהילד דורש וזה גם מה שאני עושה כרגע לפעמים כל 3 שעות ולפעמים אחרי פחות משעה הוא דורש לינוק כמו כן גם זמן ההנקה משתנה ועכשיו חזרתי מרופאת ילדים שטוענת שיש להרגיל את התינוק לינוק כל 3 שעות אני ממש לא יודעת באיזו שיטה לנקוט !!!!!!!!!!! זה ממש מבלבל שכל אחד אומר משהו אחר

תקשיבי למומחה הכי חשוב- התינוק!

מתי נותנים לילדים קטנים לאכול? כאשר הם רעבים! כאשר ילד מספיק גדול להגיד לאימא שלו שהוא רעב או צמא, איזה אימא תגיד לו- "הרופא אמר שמותר לך לשתות רק כל 3 שעות, אז בבקשה תמתין בסבלנות" לתינוק קטן אין אפשרות להגיד במילים שהוא רעב או צמא. את המומחית לתינוק שלך, ואת מכירה את הסימנים שמראים שהוא רוצה לינוק. תינוקות קטנים יונקים המון (בממוצע 8-12 הנקות ואף יותר), ובזכות זה עולים מהר במשקל. לרופאים זמן מוגבל להתעדכן בנושאים השונים, והם מתרכזים בנושאי המחלות. רופאים אינם מומחים להנקה מכיוון שהם לא למדו את הנושא, ולרוב מסתמכים על ידע אישי. המקורות מידע להנקה הם המדריכות הנקה, היועצות הנקה, וגם אחיות שעברו השתלמויות בנושא הנקה. את יכולה לקרוא על נושא ההנקה באינטרנט, ואף להביא מקורות מישע לרופא- אולי היא תשנה את דעתה! למטה רשומים כמה מקורות מידע. בהצלחה! אורית מדריכת לה ל'צה

למעלה