תדירות הנקה

תדירות הנקה

הנסיכה שלי בת חודש וחצי בזמן האחרון היא כל הזמן רוצה הנקה ויש לה מצבים שהיא צורחת כשהיא יונקת (אולי משהו אחר מפריע לה אני ממש לא יודעת) מה עושים????? יש מצב בכלל ליצור זמנים בהנקה נגיד כל שלוש שעות???ומה עושים שאחרי ההנקה היא נרדמת עלי ואם מעבירים אותה למיטה היא מתעוררת אחרי מספר דקות ושוב רוצה לישון עלי??????????? תודה

תדירות הנקה

מה שאת מספרת היא התנהגות אופיינית לתינוקות חדשים. יש הרבה סיבות להתנהגות כזאת. למשל- זה יכול להיות מכאבי בטן. זה יכול להיות שהיא מתעצבנת כי הזרם של החלב נחלש, ואז אפשר פשוט ללחוץ על השד תוך כדי הנקה וזה יגביר לה את הזרם. זה יכול להיות ההפך, שיש זרם חזק מדי וזה מפריעה לה. מה דעתך הסיבה? לפעמים לא מגלים את הסיבה, אבל אם היא עולה במשקל, וזה קורה רק לפעמים שהיא בוכה, אולי אפשר פשוט לשים אותה במנשא וזה יעזור להרגיע אותה. בכל מקרה, לתינוקות אין שעונים ואי-אפשר להניק על-פי השעה. צריך להסתכל על התינוק. לגבי נושא השינה- תינוקות חושבים שהאימא שלהם היא מקור הבטחון, ובצדק. כאשר את מורידה אותה והיא עוברת לשינה קלה, היא נבהלת ומחפשת אותך. פתרון אחד הוא השימוש במנשא. כך היא יכולה לישון קרוב אלייך ועדיין לך יש 2 ידיים פנויות. מהר מדי היא תגדל ותתגעגעי לימים האלה שרצתה לישון עלייך! אורית מדריכת לה לצ'ה

אורית תודה על התשובה אבל...

אם הנסיכה שלי נרדמת עלי כל הזמן יש חשש שהיא תיסרב לישון במיטה שלה !!!! ואז צריך לגמול אותה מההרגל ואז מה עושים???

בהדרגה ובאהבה

אם לא מתאים לך שתישן הרבה על אימא, את יכולה ללמד אותה בהדרגה לישון גם במיטה שלה. לא צריך בבת אחת ולא צריך מתוך בכי. אם היא לא מסכימה השבוע, אולי תסכים בשבוע הבא? אורית מדריכת לה לצ'ה

נוריתג

New member
תשובה מניסיון

הנסיכה שלך רק בקעה לעולם ורוצה את אמא שלה! תני לה! גם המלאך שלי היתה כך וברגע שהחלטתי לזרום איתה ולתת לה את כל החום שהיא זקוקה לו- בהדרגתיות הצורך פחת. היא כל כך קטנטונת, שתרגיש חום ואהבה כמה שהיא צריכה, חכי עם החינוך לעוד חצי שנה

למעלה