תדירות פרסום פוסטים

תדירות פרסום פוסטים

כשפתחתי את הבלוג חשבתי שאני אפרסם פוסטים רק כאשר יש לי רעיון ממש ממש טוב שיכול להגיע לעמוד הראשי. מכאן נובע שהתדירות של הפרסומים נמוכה יותר מן האפשר. אם הי פוסט שנחשב בעיני בינוני לא פרסמתי אותו. בזמן האחרון אני חושב שאפשר לפרסם פוסטים גם אם הם לא נחשבים למצוינים, מה שמעלה את תדירות הפרסום. באיזו גישה אתם דוגלים: יותר כמות פחות איכות או להיפך?

Bezalel P

New member
אני דוגל בגישה

שכשיש לי משהו לכתוב אני כותב אותו. יש לי פוסטים יותר טובים ופחות טובים. היו גם בודדים שממש התחרטתי מאוחר יותר שכתבתי אותם. אבל כשאני כותב בבלוג שלי אני לא עושה לעצמי חשבון - לא של איכות הכתיבה שלי ולא של תדירות הפרסום שלי.

Bezalel P

New member
אני לא מאשר ולא מכחיש.

motior

Member
לדעתי יותר איכות

אני לא מפרסם רשומות שהן "בינוניות" לדעתי. קרו כמה מקרים שהתחלתי לכתוב רשומה וכשהבנתי שהיא לא "ממריאה" נטשתי אותה. אבל גם לדעתי חלק מהרשומות שלי טובות יותר וחלק פחות. כשפתחתי את הבלוג חשבתי לפרסם רשומה אחת לשבוע. היום אני מרגיש מחויב לפרסם "סיפור לשבת" כל יום חמישי ובד"כ מפרסם עוד רשומה אחת או אפילו שתיים כל שבוע - רק אם יש לי על מה לכתוב.

פנומן 72

New member
שאלה יפה. אבל אין תשובה חד משמעית

יש אנשים שהבלוג בשבילהם הוא כמו יומן. כל מה שקרה להם או קצת מפריע להם - הם הולכים וכותבים שלא על מנת לזכות בקידום וגם לא בטוח שעל מנת שמישהו ייקרא, אלא כ"הנצחה". אני טיפוס של מעט רשומות ושיהיו מעוניינות ושאנשים יירצו לקרוא.

seymore butts

New member
אני מאמין שהאיכות חשובה יותר מכל

בדרך כלל אני מפרסם רשומה אחת או שתיים בחודש, ובמקרים מיוחדים 3. ואני לא מפרסם אם אני לא מרוצה מהאיכות של הרשומה. פוסט לא חייב להיות "מצוין", גם בעיניי היו לי בעצמי טובים יותר וטובים פחות. אבל ישנם מקרים שפוסטים שקראתי גרמו לי לבטל מנוי לבלוג רק בגלל ההרגשה שהם פורסמו לשם הפירסום, והסוגים החביבים עליי במיוחד - פוסט שכל תוכנו הוא קליפ מ"יו טיוב", עם מעט מאוד טקסט אם בכלל, או פוסט שעשו לו copy + paste של איזו בדיחה שהגיעה במייל.

yael d a

New member
פוסטים עאלו מרתיחים אותי כל פעם מחדש

למרות שלא פעם יצא לי לפרסם פובט בן שורה אחת, דבר שיכול להראות כפרסום לשם הכניסות, אך זו לאו דווקא הכוונה.

yael d a

New member
הבהרה: בפוסטים כאלו התכוונתי

לפוסטים שמעתיקים רשומות ממקומות אחרים או ממיילים ו/או פוסטים שמעלים רק שיר מיוטיוב מבלי להוסיף מילה משל עצמם

motior

Member
אני מאוד "אוהב" פוסטים כאלה

ולפעמים תוהה מה גורם לאדם לרצות לפרסם תוכן שאינו מקורי שלו. אבל עוד יותר אני "אוהב" שפוסטים כאלה מקבלים קידום. והכי אהבתי - מקרה שקרה לא מזמן - שמישהו פרסם רשימה שמסתובבת במיילים כבר שנים, קיבל קידום, ואז מישהו אחר התלונן שהפוסט פורסם על ידו כבר מזמן ולא קודם אז... לך תבין.

דנטל

New member
מתעבת כאלה

אבל מבינה מאיפה זה בא. הם קראו משהו שאהבו ורוצים לשתף בו. כלומר, זה בא ממקום טוב. בכל זאת, מתעבת את זה, רק שהייתי אומרת ניחא על כאלה שכתוב בהם בפירוש שזה לא מקורי/התקבל במייל. מרתיחים אותי אלה שלא עושים את זה ועוד בתגובות מקבלים שלל מחמאות על הכתיבה שלהם וגם שם הם לא טורחים לציין שזו לא הכתיבה שלהם, אלא עונים תודה ולוקחים לעצמם את הקרדיט.

yael d a

New member
לרוב אני מפרסמת פוסט אחת ליום

לרוב אני כותבת את הפוסטים שלי ברצץ. אחד אחרי השני, ושמרת ומפרסמת אחתליום. הרבה פוסטים שלי נכתבים במחברת ומועתקים למחשב. המון פעמים בתהליך ההעתקה אני מחליטה שהפוסט לא טוב מספיק או שעלי לשנות בו דברים מסוימים. פוסטים מסוימים נשמרים ולעולם לא מתפרסמים. היום למשל כשבער בי לכתוב פוסט, על אף שבלילה פרסמתי פוסט, פרסמתי. היה לי חשוב לירוק החוצה את הכאב. אז היו שני פוסטים ביום. ביום אחר לא יהיה... זה לא עניין של כמות או של איכות. זה עניין של להוציא את הכאב

דנטל

New member
בטח שלא יותר כמות

ולא בהכרח יותר איכות. אני כותבת מה שיש לי לכתוב ומתי שיש לי. זה לא תמיד איכותי, אבל המטרה היא שתהיה לי תזכורת של אירועים לכשארצה בה, כך שגם כשזה לא איכותי זה נשאר.

אחד בשבוע, בימי שלישי

אני חושב עליו כמו על טור בעיתון: במשך השבוע אני אוסף חומרים ובשני-שלישי כותב את הרשומה. לא נראה לי שאפשר להעדיף באופן קבוע איכות על פני כמות או להיפך.

Master Stav

New member
אני כותב מתי שיש לי מה לומר

הבלוג משמש לי פלטפורמה לכמה דברים 1. סיפורי מתכון 2. ביקורות על ספרים , סרטים, מוצרים,מסעדות 3. דברים בוערים ......שאני רוצה להביע בהם דיעה ....או לחשוף אותם הממוצע שלי הוא אחד ליום אני כותב לפעמים 10-15 פוסטים אבל לא מפרסם את כולם לאטו דווקא מבחינת איכות כי פה זה מאד סוביקטיבי אלא דווקא מפאת חוסר העניין לחשיפה מסוימת אותה אני מונע בשנתיים האחרונות. אחלה שאלה

רושמים כש...

כשיש מה לרשום. זה חלק חשוב בהחלטה. מה גם שזה תמיד שאלה של איכות ולא כמות... ככה שיוצא לי כ-2 בשבוע ~ 8 בחודש ~

gils33

New member
אני באטרף

האצבעות שלי בוערות כמו שאומרים..... אישי משפחה סיפורים טיולים מתכונים חוויות אני יכול לפרסם כל היום רשומות,מהבוקר עד הערב. כרגע אמנם בהפסקה יזומה - אבל נהנה מכל אות שאני רושם בבלוג. מעניין או לא - זה אני משאיר להחלטת מי שקורא את הבלוג שלי. ולחלוטין גנבת לי את השאלה...נשבע לך

בקושי החזקת מעמד חצי שנה

וזה עוד אחרי שאתה מקודם ללא הפסקה על ידי צוות תפוז. את הבלוג שלי צוות תפוז מחרים, ומר בצלאל חסם אותי מלהגיב בכל הבלוגים כולל שלי, ועדיין אני ממשיך כבר מספר שנים.

למעלה