תדירות שתיה אצל נחשים

o r i 6 6 6

New member
תדירות שתיה אצל נחשים

רציתי לדעת באיזו תדירות נחש שותה? לי יוצא מדי פעם לראותא חד מהנחשים שותה, אבל אין לי הערכה כל כמה זמן הם עושים את זה תודה

זה משתנה בהתאם לסביבת המחיה

נחשים מדבריים ישתו מעט מאוד אם בכלל בשבי, מכיוון שהם לא רגילים לשתות בטבע אלה לקבל כמעט את כל הנוזלים להם זקוקים ישירות מהמזון. נחשים טרופיים וכאלו שמגיעים ממזג אוויר ים תיכוני שותים לא מעט. כל הנחשים מהמשפחת הפיטופיסים שאליה משתייכים בול סנייקים, גופרים ופיינים שותים הרבה ובתדירות גבוהה ביחס לזעמנים אחרים שיצא לי לעבוד איתם.

T0M3R

New member
מתי שהם צמעים מן הסתם....

כעיקרון כל נחש בפני עצמו. לדוגמה מלאני לא שותה רק עושה אמבטיות ארוכות של שעה ככה ביום חם. אבל רוסקו שותה כמו גדול ונכנס למים וכנ"ל מילקי

אתה בטוח שהיא לא שותה?

אתה יושב ומסתכל עליה מהרגע שבו היא נכנסת למים ועד הרגע בו היא יוצאת לראות שהיא לא מקרבת את הראש אל המים?

o r i 6 6 6

New member
אני אגיע לפואנטה פה

הנחשים שלי מסתבר מאוד מאוד אוהבים לעשות את צרכיהם בכלי המים אז חשבתי אם אולי אפשר להוציא להם אותו למשך יומיים שלושה כדי שיחרבנו בטרריום או שהם צריכים אותו כל יום

הרבה חיות עושות את צריכהן במים ויש

לכך סיבה. במים הכל יותר קל ויש פחות לחץ וגם וכשהמים נעימים והשרירים רפויים דברים יוצאים בצורה נוחה. גם כשזה נוגע לבני אדם.

T0M3R

New member
תשובה ליותנן ותגובה לאורי

אורי זה ממש מטומטם מה שאמרת (בלי להעליב..) אם הנחשים אוהבים לעשות את צריכם במים זה כי זה נוח ונעים להם אז מה ההגיון בלהוציא להם את זה?!?! יונתן, אני מגדל אותה משהיא בייבי ועכשיו היא כ85 ס"מ אף פעם אבל אף פעם לא ראיתי אותה שותה. נכנסת לכלי מים שוחה קצת (שמעו מההתחלה כשקיבלתי אותה 30 ס"מ היא הייתה בטרריום 60*40*40 כלי מים של2 ליטר) צוללת ואז צפה לה עם הראש מחוץ למים. אף פעם לא שותה. תשמע אם היא מקבלת לחות (אני תמיד שומר על 55% בזמן נשל 60-65% כלי מים דיי גדול אז אין לה צורך לשתות.

אני חושב שזה....../images/Emo11.gif

תלוי באיזה נחש מדובר, לפני כמה חודשים הייתה לי בורמזית באורך 1.40 והיה לי כלי מים גדול מאוד בטרריום וכל יום שהחלפתי לה מים למחר היו קצת מים. ועכשיו לפיתוני מאקלותי שלי יש כלי מים בטרריום(כלי די גדול)ואני שם מים חדשים ותוך יומיים שלושה נשארים קצת מים. ככה שאני חושב שפיתונים שותים הרבה יותר מזעמנים, וגם תלוי בנחש אם הוא גדול או קטן. זו דעתי לפחות. רע ליבני

למעלה