תדליקו אותי...

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
תדליקו אותי...

את הרדיו
, (יא סוטים...) ויותר ספציפי - בשעה 8:45 ברדיו 102 FM, תוכלו לשמוע את האחד והיחיד Yaniv-DC שלנו. האזנה נעימה
mai

../images/Emo117.gif../images/Emo16.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo16.gif../images/Emo117.gif...נדלקת ?

מתי ? מחר ?

מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יניב די.סי., הוא בעצם שחר לונ.דון.? כי זה מי שדיבר היום. עוגי עשה מאמצים מיוחדים לשמוע - ולא היה יניב... בעעעעע הבטחת ולא קיימת. ועוד בחג! קבלי
!

Liroy25

New member
לא יכולת להגיד את זה קודם לכן???

ולא בשעה שחלקנו ישנים כבר??

Yaniv-DC

New member
עידכונים והבהרות.

בזמן שאצלכם השמש זורחת ב-24 מעלות ב-8:45 בבוקר, כאן אצלי 1:45 בלילה במינוס חמש מעלות, ועוד 4 שעות אמורה להתחיל סופת השלג שהבטיחו לנו (יותר מארבע אינץ´, YAY!). חמש דקות לפני השידור נפלתי למשכב, וכשהתעוררתי חיכה לי טלפון זועם מאדר המפיקה. הצלחתי לשכנע אותה שאני מותק, וכך, יום חמישי באותה השעה, 8:45 בבוקר יניב מבטיח להשאר ער. ובאופן כללי התוכנית הזאת מומלצת בעיקר בשל האביעד קיסוס שבה (מה? לא יהייה סושי? - אביעד בתגובה על האסון האקולוגי בספרד). לירוי יוכל להאזין בכל זאת

.m

New member
lucky me ../images/Emo13.gif

כי אתמול ב- 8:45 לא יכולתי להאזין. היום דווקא אוכל
mai

Liroy25

New member
לירוי אכן האזין!

היית נפלא יניב, רק מה עם ד"ש חם ולק לחברי הפורום הנאמנים???

Yaniv-DC

New member
חברי הפורום

יודעים שאני אוהב אותם היטב, ומי שרוצה לק - מוזמן להגיע אלי, לק מובטח לכל דורש

Liroy25

New member
את תרגעי גיברת!!! ../images/Emo46.gif

חסל סדר השתרללות, לקים, נשיקות וחיבוקים!!! ממש לא נראה לי כל הענין הזה!!! אז לפני שכל מיני חפצים יתחילו לעוף בפורום אני מבקש שתשמרי את הידיים בכיסים!!! כי אם אני אתחיל לשבור
ושאר חפצים שבירים וזמינים ליד!!! זהו, ללירוי נשבר מגברים ונשים סופית!! אני אשתכן לי במנזר שתקנים בטיבט ואגדל איגואנה!! וואו..זה היה טוב!
המשך יום נפלא לכולם!

"אני חולם על נעמי..."

אז עוגי כיוון במיוחד שעון לשעה הייעודה, במיוחד כדי להאזין לדי.סי. מיודענו... אז סחטיין עלייך יניבי (ולמה אתה לא מציע לנעמי חברות ברדיו בשידור חי?
). וסחטיין על עוגי, שאחרי שהדבשון העיר אותו לפני 7, הוא עוד קם שוב ב- 8:45 כדי להאזין (להרגע - העוג חזר לישון עד 10:30 כמו גדול אחרי שיניב נפרד לשלום מאביעד קיסוס). ומה כאן הולך עם הלקים? עוגי הוא המלקק הרשמי של הפורום (טוב נו - לפחות של אנאבל
) ולירוי - תשמור את הקריסטלים שלך...
ערב טוב!

Yaniv-DC

New member
מתוק שלי

עוד לא ראית את הלשון של יניב. או כמו שאמר לי פעם דייט כושל בארץ - "רבאק, הדבר היחיד המענג שבך ולא זכיתי להנות ממנו".

אהההההההה...

איך הוא ידע שזה הדבר היחיד המענג בך?
(זה לא קצת מעליב? בטוח יש בך עוד חלקים מענגים...) בכל מקרה, עוגי מאמין לך, ומזמין אותך להיות לקקן הפורום!
בהצלחה. וד"ש לנעמי, שקיבלה 3 חודשי גלישה חינם

Yaniv-DC

New member
הוא לא ידע

זה היה האיבר הפנימי היחיד שנתתי לו לראות
כל מה שנמצא מתחת לבגדי הצנועים - עיניו לא זכו לראות.

Liroy25

New member
אוי...אביעד קיסוס... ../images/Emo6.gif

אם יש בן אדם שמצחיק אותי בטירוף זה הוא!!

למעלה