תדליקו דודים... סוקי חזר לתור את הארץ
M Message inaBottle New member 31/5/15 #8 לגמרי! להסתובב זה לא אומר להיות חופשי יש שמים מעליי יש בתוכי שמים מוכן הכל לא מפחד עד שארגיש יש שמים בתוכי יש בתוכי שמיים ומעליי
לגמרי! להסתובב זה לא אומר להיות חופשי יש שמים מעליי יש בתוכי שמים מוכן הכל לא מפחד עד שארגיש יש שמים בתוכי יש בתוכי שמיים ומעליי
A Anna begins cc New member 29/5/15 #3 כן, מה שהיא אמרה! אני כבר בניתי על לרקוד בחתונה שלך השנה! מה קרה?!
ס סוקרטס פה New member 29/5/15 #5 קצת סבלנות כנראה גם את רומא לא בנו ביום אחד אבל בכל מקרה המלכות שהיא אני תמלוך מסוף העולם ועד סופו רק צריך להתאזר בסבלנות, אפשר רק לעכב את הבלתי נמנע, לא לבטל אותו   שבת שלום נסיכה
קצת סבלנות כנראה גם את רומא לא בנו ביום אחד אבל בכל מקרה המלכות שהיא אני תמלוך מסוף העולם ועד סופו רק צריך להתאזר בסבלנות, אפשר רק לעכב את הבלתי נמנע, לא לבטל אותו   שבת שלום נסיכה
A Anna begins cc New member 31/5/15 #13 סומכת עליך. יודעת שתמלוך, עם או בלי מלכה לצדך.   שבוע טוב, סוק.  
A Anna begins cc New member 31/5/15 #12 אולי.. ואולי ארקוד בחתונה של רנטגן? בע"ה שכולכם תמצאו את הזיווג הראוי והמתאים לכם.
M Message inaBottle New member 2/6/15 #22 אהבתי את התשובה הזאת שלך עם כל הקושי שאתה בטח סוחב עכשיו בעקבות הפרידה מהתשובה שלך ברור שהיא היתה משמעותית לך מאוד. כלומר שאתה ממש נמצא במקום בשל ל דבר האמיתי.
אהבתי את התשובה הזאת שלך עם כל הקושי שאתה בטח סוחב עכשיו בעקבות הפרידה מהתשובה שלך ברור שהיא היתה משמעותית לך מאוד. כלומר שאתה ממש נמצא במקום בשל ל דבר האמיתי.