תדליקו
לסקיפ...

puremelody

New member
תדליקו../images/Emo16.gif לסקיפ...

היות נודע לי...סקיפ שלי איננו...ואני הייתי האחרונה שרכבה עליו :( אני יודעת שהוא לא היה " בדיוק" שלי - אבל לי זה מעולם לא הפריע...בשבילי הוא היה שלי. למה? ככה אני ידעתי וגם הוא. בשיעור שלי לפני כמה ימים (לפני רכבו עליו עוד שיעור) הוא ירד לי למעטה - המדריך חשב שהוא רוצה להתפלש אבל אני ידעתי שזה לא מתאים לו - הוא לא מהסוסים שיתפלשו - במיוחד לא בשיעור - ככה הוא היה. אז המדריך עלה עליו וגם לו הוא ירד למעטה אז הבנו שמשהו כנראה לא בסדר. פירקנו לו את הציוד והתברר שיש לו קוליק...המסכן לא הראה שום ססימן עד שהמצב היה ממש גרוע-ככה הוא תמיד אף פעם לא יראה שמשהו כואב לו. היה כבר 8 בערב והייתי חייבת ללכת כי אני לא גרה ממש קרוב - אבל המדריך ועוד כמה נשערו...יצא שלא יכולתי לבקר בחווה כמה ימים...עד היום - באתי בבוקר לרכב על כמה סוסים. איך שנכנסתי ידעתי. אנשים הסתכלו עלי במין מבט כזה...מרחם. בתא שלו היה סוס אחר...וסקיפ לא היה בשום מקום. זה גם לא היה יתכן שימכרו אותו הוא היה בחווה שלנו הרבה זמן והוא סוס טוב. אבל פחדתי לשאול ישירות...רציתי להשאיר סיכוי קטן שאולי מישהו יצא עליו ועוד מעט יחזור...בסוף שאלתי...:( רציתי שידעו עליו - כי הוא היה סוס נדיר - אני לא מכירה עוד סוסים כאלה ולא הרבה אנשים הכירו אותו באמת. הסוס עבר התעללות כשהיה צעיר וזה כנראה השאיר בו צלקת לכל החיים. הוא לא נתן שיתקרבו לתא שלו - הוא איים וחשף את השינויים אבל אף פעם לא נשך...אבל אם באו להוציא אותו או להכנס לתא הוא לא התנגד. הוא ידע כמה שהוא חזק אבל בשונה מסוסים אחרים הוא לא הרבה להשתמש בזה. כשרכבתי עליו הרגשתי שזה מעין הסכם - כבוד תמורת כבוד. רכבתי איתו בעדינות והוא נתן מעצמו את הכל...מי שניסה להשתמש בכח נגדו מצא את עצמו על החול במנג' הוא לא אהב שמשתמשים בכח. אני לא יודעת להסביר מה הוא היה פשוט מיוחד - היה לו את המבט העצוב בעניים - כזה שלא ראיתי אף פעם. כולם אמרו - איך את יכולה לאהוב את הסוס הזה הוא כזה :מפחיד/פראי/מסוכן...אבל הכל שטויות...מבחוץ הוא היה קוצים אבל בפנים נשמה טובה ועדינה. סליחה על הסיפור הארוך אבל הייתי חייבת...לא יודעת מה לעשות עכשיו... סקיפ היה קווטר(לא בטוח גזעי), צבע חום בהיר עם פס כמו אצל מוסטנגים מהתחת ורעמה חומה :) הוא היה בערך בן 14-15...

Juli kleo rullz

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifמדליקה../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo15.gif

אני מצטערת!!!
אני מכירה את ההרגשה... גם אצלנו היו סוסים שמתו...
זה תמיד עצוב... אבל מתגברים... פשוט אל תשכחי אותו אף פעם...
מדליקה
לסקיפ... סוס עם נשמה... (רק מהסיפור שלך אפשר להבין!)

Vintage Queen

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

משתתפת בצערך

puremelody

New member
תודה...

גם אצלי מתו סוסים לפעמים...אבל אף פעם לא סוס כ"כ קרוב אלי... כל פעם שאני רואה את העוקף עם הפתקית "סקיפ" או את הברזל שהוא שבר כי הוא פשוט שנא להיות קשור במקום המסויים ההוא אני פשוט...:(

puremelody

New member
אוכף אוכף...סליחה

אני אפילו לא יכולה לכתוב עכשיו נורמילי...

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

ווינגז

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אני באמת באמת מצטערת.... אני מבינה כל מילה שכתבת... גם הסוס שלי (ווינדי) מת מקוליק... הוא לא הראה שכואב לו עד הרגע האחרון... וכשהוא התחיל להיות קצת יותר טוב כבר היה מאוחר מידי... הוא נחלש עד כדי כך שהוא פשוט התמוטט.... משתתפת בצערך... באמת!!! אם את רוצה לדבר אני פה!
הנה הפשוש שלי ווינדי... הוא תמיד ישאר אצלי ב

GR££N woMAN©

New member
תדליקו גם לזכר הכלבה שלי ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ניפטרה אתמול בשעה 00:31 בתאריך 26-27.10.03 נפטרה בבית חולים הוטרינרי בבית דגן... הייתה מגזע זאב צבע חום ושחור רק ליקקה אנשים ואכלה עצים..=)
מזה בכיתי כשהוטרינר אמר שהיא מתה..
טופ.. יאללה עפתי ביי...

GR££N woMAN©

New member
תודה רבה!! ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מדליקה ../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

תתעודדי...

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

משתתפת בצערך..

RoNy S

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

למעלה