תדמיינו לעצמכם

תדמיינו לעצמכם

איך תראה הופעת הבכורה של האלבום השלישי של בטי: אני רואה את זה ככה- דבר ראשון ב"תמונע", חן וארתור שורה ראשונה טיפה ימינה, עידן רייכל על הבר, שירי מימון יושבת בשולחן צידי, אדוה וצליל יגיעו- כולנו מקווים, ואירים פרחי, הנגנים הקודמים בפיזור מורגש בקהל וחברי NOVA? מה קורה איתם באמת... אני, אני אשב עם חברי שכל הזמן שואלים מתי תהיה כבר הופעה, ולחן ולי מספר שווה של חברים שהבאנו... (כי כולנו ננצח באותו ערב). בטי תהיה לבושה כמו בקליפ של "מר לי" (איך בא לי על החולצה האדומה הזאת), עם החגורת מיקרופון הזאת שהיא כ"כ בטי. הערב יתחיל ויסתיים באותו שיר- לא אכפת לי איזה, הופעה ארוכה ארוכה ארוכה ובסוף נלך הביתה עם חיוך ענק וישר נכתוב בפורום על ההופעה וארתור יוריד תמונות שוות במיוחד... אלוהים, איזה אושר... יום טוב יעל (רמזו לי בקומונה אחרת שזה לא מקצועי להיות עם כינוי אז שיניתי...אבל שלכם ובנשמתי תמיד "מלכת הפופ")

ADVAM4

New member
../images/Emo170.gif

אוי באמת שאף פעם לא הייתי אתכם בהופעה.. בטח הייתי..אבל פשוט לא הכרתי אף אחד ממכם אז:) אךךך.. הופעה של בטי רק לדמיין את זה עושה לי טוב.. ויעל.. האממ זה מאוד מקצועי כינוי ומי שאמר לך לאאא..אז..אז..הוא לא חמודדד :)

RTur

New member
גרררררר....|סמיילימזילריר|

ושכחת את ההכי חשוב (בשביל חן) - עדי גולדשטיין על הקלידים
בטייייי רוצים הופעה כבר נו! (ורצוי במוצ"ש חחח כי רק ככה יש אולי סיכוי שאוכל לבוא)

עוררתם בי געגועים

ועכשיו בא לי להשויץ קצת... לפני יותר משנתיים, כ"נסה אותי" יצא, בטי הייתה אצלנו בספיישל ברדיו קול הנגב. מאז גם אני עזבתי את קול הנגב אבל אתמול ביקרתי שם. ומצאתי על המחשב שיר שהייתי משדרת המון בלילות. את אהבתו בגירסא אקוסטית - רק בטי וגיטרה!!!. אוךךךך איזה ביצוע, להתמוגג. בטי, תחזרי להופיע.

יש מצב שאת משיגה לנו את השיר?

רדיו אש אש אשל, רדיו אש רדיו 106... נוסטלגיה...

חחחחחחחחח

איישל זו אכן תקופה יפה שתמיד אזכור ותמיד תהיה לי פינה חמה לרדיו הזה. יש לי גרסא של השיר המדובר, אבל בטי צריכה לתת את אישורה להעברת השיר. ןוזו חגית גידרון (פשוט התעצלתי להחליף כינוי)

21profile

New member
וואיייייייייי

עדי גולדשטיין על הקלידים...ארתור שיחקת אותה
לדמיין כרגע הופעה של בטי בתמונע עושה לי ממש טוב... נוסטלגיה שכזו... שבת שלום

למעלה