תדעו שילדת החופים מושלמת

תדעו שילדת החופים מושלמת../images/Emo23.gif

דבר ראשון הפעם אני לא ירשום בחרוזים פשוט ייתן לכל מה שיש בתוכי לצאת. טוב נו לא לכל מה שיש בתוכי לצאת כי גם כל הזמן שבעולם לא יספיק. לפני איזה שבוע כבר רשמתי לך מכתב כזה ספונטני בלי חרוזים והכל... אבל המון השתנה מאז, את יודעת הפרידה. מלאכית שלי את יודעת תמיד אומרים שלא מעריכים שום דבר עד שמאבדים אותו, והפרידה הזאת הוכיחה לי את זה כמה שזה נכון. היום פעם ראשונה אני הכרתי מקרוב את ההרגשה איך זה לבכות עד שאי אפשר כבר לנשום, נזכרתי איך זה לבכות במקלחת ולהרגיש שיוצאים מהעיניים שלי יותר דמעות ממים אשר יוצאים מהברז, נזכרתי מה זה לרצות ללכת לישון להתעורר בידיעה שכל זה היה חלום ואם לא אז לא לקום בכלל נו אלין אני אומר לך שאין ! אין דבר שחשוב לי כמוך אני מתכוון לזה, החיים שלי לא שווים בלעדייך, הרגשתי שאני בתוך בועה שעוד מעט תתפוצץ ואני יתפוצץ יחד אייתה...אבל אז אתמול בלילה דיברנו וחלטת שאת מסוגלת איך שהוא עוד לסבול אותי ולדחוף אותי לחייך שוב למרות כל מה שעובר עלייך, וזה ממש כמעט מפחיד איך תוך שניה, שניה! מצב רוח כל כך יכול להשתנות, הרגשתי כאילו חלק חסר מהלב שלי חזר למקום הרגשתי שוב איך זה לחייך שבפנים אני באמת מרגיש טוב ולא סתם מחייך מתוך נחמדות, בקיצור הרגשתי טוב!!!!! רק את יכולה לגרום לי להרגיש ככה, כי טוב לי אתך, טוב לי לאהוב ולהיות נאהב על ידיך, את באמת הדבר הכי טוב שקרה לי... לפעמיים אני מרגיש שלא מגיע לי אותך ובגלל זה אני מתנהג כמו שאני מתנהג לא יודע למה לפעמיים אנחנו מתווכחים הרבה כי אני רוצה שהכל בייננו מושלם, וכרגיל אני הורס הכל כי את פגיעה מאוד ולא ידעתי זאת עד היום שקראתי את מה שרשמת בפורום ידעתי שאת פגיעה אבל לא עד כדי כך. ואם כבר מדברים על שלמות אומרים "אף אחד לא מושלם" הבן אדם שהחליט את זה עד מלפני שבועיים הסכמתי אייתו עד שפגשתי אותך והבנתי כמה שהוא טעה כי את כזאת מושלמת!!!!!!! את כל כך טובה ורגישה, אכפתית, רומנטית, יפה, ומתוקה מכל הבחינות והחלק הכי טוב בכל זה שהיית שלי ואני קלקלתי הכל. אז נשמתי אני רוצה שתדעי שאני מודע לתקופה שאת עוברת והאמת כואב לי, כי את חשובה לי כל כך, וברגע שתרגישי שאת יכולה להיפתח אליי שוב אז תדעי שאני כאן תמיד!!!!!!! כי אני רודף אחרייך לא רק בגלל מה שאת עושה בשבילי וכל מה שאת גורמת לי להרגיש אני רודף אחרייך כי אני אוהבבבבב אותך!!!!!!!!! ואני רוצה לנסות כמה שיותר לגרום לך להרגיש כמו שאת גורמת לי ולפעמיים אני הורס את זה אז זהו המכתב הזה בא בעצם רק לחזק 5 מילים שנשארו לי להגיד : נשמתי אני אוהב אותך תמיד!!!!!!!!!!! מקווה שתמצאי מקום לסלוח ולדבר איתי שוב ואני רוצה שכולם היראו כאן בפורום שאת הבן אדם הכי מושלם שיש הכי רגיש ואת הנשמה שלי הנשמה את יחידה במינך ואני מאוד רוצה את סליחתך מקווה שתביני אותי אני יודע שאת כועסת ושעשיתי דברים מבחינתך קשים מאוד. אז רק תדעי שאני אוהב אותך מאוהב ילדת החופים (אלין) אם יש כאן אנשים שמבינים אותי אנא עזרו לי.

ילד, תקשיב ל ותקשיב לי טוב

תפסיק עם כל זה, פגעת בה, אתה לא מבין???? אני נסבעתי לאלין שאני לא אגיד לך כלום, אבל אני לא יכול יותר לשתוק, תעזוב אותה בשקט, אתה ילד בן 17 והיא קצת יותר מבוגרת ממך, בת 24 למרות שבנפש היא ילדה, אז אם היא נתנה ך קצת יחס, אתה לא צריך לאבד את הראש, לכולנו היא נותת יחס כזה כי היא נשמה טהורה, ועכשיו הכי טוב, אחרי שפגעת בה בצורה כזאת, שפשוט: תעזוב אותה בשקט והופורם הזה הוא לא מקום למכתבי אהבה אם לא שמת לב, אז מספיק כבר, עלית לי על העצבים. ממני, אלון זכריה

אלון נשמה זה לא היה במקום כל כך ../images/Emo10.gif

נכון שהוא ע דיין ילד אבל יש לי סיפור ארוך, ורגשות אנ ימכירה אותו ממזמן, הו א בחור מקסים למרות שפגע בי , תאמין לי שהוא רגגיש יותר ממני הוא בטח יושב ובוכ ה אח ריי מה שכתבת לו הוא נורא נורא רגיש ופגיע נ שמה. סליחה שככה ב אתיח בי ציחאה נשמה שלי אבל לא יפה מאמי אני מכירה את נכנע כל כך רגיש ויש סיפור אני מכירה אותו אני רציתי בבקשר הזה זה לא שה אונ יד בק אליי לא ניפגשנ ולא כלום, רק במצלהמ תמיד שוחחנו, אבל כ מו שהוא רצה אותי ככה אני אותו ואיבדתי גם כן את הראש שלי . תודה שעזרת וניסית בכל אופן אתה אלוהים השני. ר קמ ה שחשוב לי אני דואגת קצת שהוא ניפגע ממך עכשיו לא מ דברת א יתו מהצהריים אבל יודעת שהוא ככה פגוע עכיו אולי פאילו בוכה הוא נשצמה הבת וך הל בשלו תאמין לי אני מכירה או ת והרבה זמן. אוהבת אותך אח שלי היקר אלון <<<<<<<<ילדת החופים<<<<<<<אלין

אלין, כנסי לפה רגע

קודם כל אני מצטער, אבל תביני אחותי שלא יכולתי לשתוק, ראיתי איך את סובלת ואיך הוא לא מפסיק להטריד אותך, מצטער. לא הייתי צריך להתערב...

אלון זה בסדר נשמה-אני מבינה אותך../images/Emo7.gif

אלון אח יקר שלי- אני בכלל לא כועסת עליך חלילה, מאוד מעריצה ומעירכה אותך,אבל אתה קצת קת מכיר אותי ואני לא מסוגלת שבן אדם אפילו הכי "קטן" בעולם יפגע ממני.כל הלילה ישבתי ובכיתי על זה שאולי חסמתם אותו, ושהוא קרא מה שכתבת לו, ושוב אני מיתעלפת כל פעם אני יספר לך מה הרופאים אמרו לי אבל זה כבר למסינג´ר לא לכאן.אני רגישה אתה יודע ואתה מכיר את הסיפור חיים שלי ואת כל מה שעברתי לפחות את החלק הקשה מדיי-והנה עדיין כאן חייה כותבת, משתדלת לחייך, ותמיד תמיד רק לעזור לאנשים,לא לנצל את החלשים כמו שכתבתי בכרטיס שלי אם תסתכל.אם משהו ניפגע ממני אני לא יודעת מה לעשות , יוצאת מדעתי לא מוצאת את עצמי ובוכה לי לבד. אני רק רוצה שלכולם יהיה אושר ובריאות והכי חשוב: שימחת חיים.שלא תחוב לרגעצ שאני כועסת עליך,וזה שנשבעת לא לספר לו:זה כבר עבר לא נורא- אתה בחור מאוד יקר ראיתי בהודעה שלך אליו את האי כפתיות והרצון לעזור לי , אני גאה בך לא כועסת לא לחשוב לשנייה שאני כעוסה ממך, או שפגעת בי בגלל שסיפרת לו. אבל מה לעשות שאני כזו? בלי להשתחצן חלילה- ואתה יודע כמה שאני נצועה? אני והלב והרגש תמיד הולכים ביחד. אלון אני מיתחננת בפניך נשמה יקרה אהת כל כך טוב לב ורגיש ועדין- תגיד למשה שיתן לו לה נס לפורום רק לא לכתוב שיריי אהבה כי זה לא המקום המתאים, בואו נהייה היחד כולם, לא ננדה אותו ממנו , מהפורום נחזיק ידים כולם, אולי זו הדרך, ותבין דבר אחד אני עדין לא מדברת איתו פגועה ממנו מאוד, אבל גם לו מגיעה חופש ביטוי כמו לכל אחד מאיתנו. מעריצה אותך אח יקר שלי.שיהיה לך את היום הכי טוב בעולם ולא רק היום גם מחר,ומחרתיים.וכ´ו... תודה על הרצון הטוב שלך לעזור לי איתו אבל זה בסדר נשמה- אוהבת כמו תמיד את כולכם>>>>>ילדת החופים>>>>>>> אלין.

אך.... אלין אלין

מה כבר אני יכול להגיד, אין לי מילים, בפעם הראשונה בחיי נשארתי בלי מילים. כל מילה שלך זהב אחותי היקרה. אלין, לא נראה לי שמשה חסם אותו. דרך אגב, למה את לא עונה לי במסנג´ר???

למעלה