תדריך לפגישה עם הורים

magicgirl1983

New member
תדריך לפגישה עם הורים

לינשום עמוק ולעשות הרפייה ארוכה הלחץ שאליו תחשפו הוא עצום. לאחר שהכנתם את עצמם לפגישה שכזו תתלבשו יפה ותכינו לעצמכם לבוש נוסף במידה ואיזה כוס מיץ תישפך לכיוון הלא נכון. או סוג של מאכל עם רוטב אדום יתעופף לכיוונכם (ניסיון אישי עגום). תתרגלו את חיוך ה"מרי פופינס" חייכו ללא הפסקה ותצחקו כאילו באתם בזה הרגע מתוכניתה של אומלטה (סליחה...אודטה) או מקסימום קומדייה היסטרית. התפעלו (ותרגלו את עצמכם טוב) מכל שטות שהילד אמר, עשה ויצר. יש להתרגל לרעשים גבוהים וצעקות - תירגול שבו ברכבת או באוטובוס לאיילת עם אימא ולפחות שני ילדים היפר אקטיבים...גם פה יש לתרגל הפרייה ונשימות. יש ללמוד בע"פ את לוח השידורים של הופ קטנטנים והופ תינוקות... וזהו בנתיים מבחינתי

magicgirl1983

New member
מנצל"שת את השירשור של עצמי

לאחרונה ראיתי פרפר נחמד. אני לא יודעת אם יש עוד מישהו שגדל על הסידרה הזו חוץ ממני. פרפר נחמד תמיד היו להם (אז...) תוכניות יחסית תמימות. ויצא לי לראות לפני כמה שבועות תוכנית אחת...אני חייבת לציין שפרפר נחמד נעשו ציניים והתחילו לרדת אחד על השני... למעשה הם דיי מצחיקים ופחות תמימים....מה שגם מפחיד קצת..

עינת12

New member
סוף סוף כתבה שמעיזה

מעט מאד הורים אוהבים ללא תנאי, ואני מדברת על דברים הרבה יותר עמוקים מאשר לצעוק על הילד מדי פעם.

למעלה