תדריך לקראת הזכיה בסוף השבוע.

עציון

New member
תדריך לקראת הזכיה בסוף השבוע.

שלום בנות יקרות, ובסוף השבוע- יקרות יותר, ללא כל ספק!!!! ובכן, העברתי במסרים לכולם את המספר שלדעתי הוא הזוכה. יש מישהי החולקת על דיעה זו? (תתביישי לך..)ומי שלא קיבל אותו נא להודיע לי במסר. ארבעה ימים המספר עולה בהגרלה של ה-100000 ש"ח. אני אבדוק עבורכם. בהגרלה הסופית יועלה סך של 50 מליון שקל. הסכום יחולק בין כל אלו שהצטרפו להגרלה והרשימה סגורה ומסוגרת מרגע זה. לרשימה מאתמול נוספו: אומיזו. מגי. ואמא של צליל. ישר כח!!! סך הכל משתתפים: 15 מחברי הפורום. סכום ההשתתפות מוקדש על ידי, כאמור, לתרומות לכל ארגון שבא לכן ונא לא לאכזב אותי בנידון ולא לחפףף. למחרת ההגרלה, אנחנו נתכנס במקום עליו יפורסם בפורום יחד עם חלק מהתקשורת שהחתום מטה מעדיף. בני משפחה מהקרובים ביותר, כולל החמות והחם יוזמנו לקחת חלק בהרמת הכוסית.גיסים וגיסות- בשום פנים לא!!! לא ינתן להכניס משקאות חריפים מהבית. כמו כן, נא לא להביא חיות מחמד. הטקס יתחיל בדיוק בזמן ונתחשב באלו הגרות באילת ובנהריה. בין הנואמים לא יהיו אישים פוליטים ולא קרובי משפחה. היו"ר תהיה פנינה ולחלופין או יותר נכון, לגילופין-אור(א). בתום הטקס, יחולקו צ´קים בנקאיים על הסכום המתאים: 50000000לחלק ל-15 משתתפים(אני לא יושב ליד מחשב כיס...). ההסעה לישובים מרוחקים תצא בדיוק ב-23.45 לפני חצות. מי שתרצה לשוחח איתי אישית, מתבקשת להזמין תור דרך המסרים. אני מודה לכולם על ההשתתפות. על הסבלנות אלי. ומאחל לכולם שתדעו איך לבזבז הכסף ובחכמה. היו שלום. עציון.

בולי27

New member
מה ומה איתי../images/Emo35.gif אותי לא משתפים../images/Emo35.gif

עציון

New member
תדריך מספר 2. חובה לקרא.

בהמשך לתדריך הקודם(היום אני מדבר עם עצמי...)להלן המשך: לאחר לחצים כבדים בשעתיים האחרונות, קיבלתי החלטה לאפשר לחמותי לדבר בכנס הזכיה בשם כל החמות על הנושא: "נס הדגים המדברים".יהיה מרתק. להלן רשימה סופית של משתתפי ההגרלה: אור סיגליא ממוש מנופ ענת12 ריפלקטור גנובה עדי4 אמא של מוריה אמא של צליל נוי3 אומיזו מגי חמותך(?) עציון. בולי27(שניכנסה בזכות פרוטקציה) ס"ה: 16 משתתפים. בהצלחה.

jif

New member
גם אני גם אני

לי לא מגיעה פרוטקציה? למרות שהמזל שלי לא משהו, אפשר עדיין להצטרף?

בולי27

New member
../images/Emo9.gifיוווווו פעם ראשונה בחיים שלי

שאני נכנסת לאנשהו בפרוטקציה...
עציון

omizu

New member
תארו לכם את הפרצופים של החמיות

כאשר נזכה........

הגנובה

New member
יש לי עוד 4 ימים לחלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif....

אח"כ - הכל הופך למציאות

עציון

New member
מה פתאום מציאות? אנחנו נכנסים

לתקופה חדשה. לתקופה של פריחה. קניות. טיולים. נשאיר בפורום את אלו שלא נכנסו לשותפות שימשיכו לדסקס ומידי פעם נשלח להם אי-מיילים מהאויי 5:0.או מהקריבים. מצפים לנו חמש שנים של טראקים. של סטלבט(ככה אומרים?). ואחרי חמש שנים... נמלא עוד הפעם טופס ואז יהיה הפרס 50 מליארד ש"ח. וגם אותו ניקח, כמובן. ושוב ניסע וכו וכו וכו בכו בכו בכו .......

jif

New member
תיזהר../images/Emo7.gif

כגודל הצפייה כך גודל האכזבה

עציון

New member
../images/Emo4.gifהעיקר שאת בחוץ.....

עינא בישא .... אני מתפלא עליך. אחרי שאת מודיעה על הנאחס שאת מביאה את רוצה שנצרף אותך? אבל, במחשבה שניה, אם יצטרפו עוד שניים לפחות ניקנה בעודף המצטבר כרטיס נוסף להגדלת הסיכויים... מה את אומרת?

עדי 4

New member
אין כמוך עציון,אתה הורג אותי

כל פעם מחדש. אני אופטימית ומאמינה בזכיה שלנו. אני חייבת מחר לקנות חליפה חדשה כדי להיצטלם טוב בתקשורת. תודה לך שהבאת אותנו עד הלום , נקווה להמשך טוב.

jif

New member
אני לא רוצה

להתבאס שכולכם תזכו. אני אוכל את ה
אח"כ. אז אני מעדיפה לתרום את חלקי ולקוות לטוב. אני חושבת שלשם שינוי אני אתפלל היום

עציון

New member
JIF מבטיח לך שלא תתבאסי

אני אבקש מכל זוכה להפריש 10000 ש"ח עבורך כך שיצטבר לך 1.6 מיליון. גם משהו. בעוד המפרישים לא ירגישו בהיעדר סכום זעיר זה מחשבונם. אל דאגה!!!

arem12

New member
עציון

לכל מי שלא משתתף לנו לפחות יש כמה ימים של חלומות ופנטזיות ולהם אין

הגנובה

New member
זאת המציאות שהתכוונתי אליה../images/Emo70.gif

הוי ג´יפי - קטנת אמונה
- יש לזה משפט יפה באנגלית... אני לא יודעת לאיית את זה - אבל זה בערך כך -
Ho Thee of little fathe - מכירה אותו
.... אז יאללה, תצטרפי - ונקנה 2 כרטיסים

אורא

New member
ב"ה נזכה ונחגוג ../images/Emo140.gif

אפשר לא לבוא למסיבת העיתונאים
אני לא מעוניינת לחשוף את עצמי בפני כל מדינת ישראל, אין לי בעיה לבוא למסיבה פרטית של הפורום ... רק לא הבנתי למה אני בגילופין
עציון חסר לך
טוב אז זה על אחריותי..... בהצלחה לכולנו

אור בוקר אור ../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif

כבר
על הבוקר
יופי
אל תיראי מודאגת כל-כך. לא נראה לי שתמצאי את עצמך בגילופין לבד.....

למעלה