תדריך לקראת מחר ובקשה חשובה ביותר

תדריך לקראת מחר ובקשה חשובה ביותר

כן זה נשמע קצת כמו טיול צופים אבל מחר זה היום הגדול, מחר כולם להגיע לפחות ב-19:30 אם לא ב-19:00, אתם יכולים להביא אתכם את המלווים שרציתם מלכתחילה, אלה שאמרתי להם לא להגיע כי ביקשתי לצמצם, יכולים כן להגיע מחר עם המלווים כי הבנתי שהמקום כן יוכל להכיל אותם. אז תודיעו להם (שוב) שהם באים למסיבה. דבר שני: המתנות - נמצאות אצלי הן מכולנו ומחר נעניק יחד אותם ליוסי, אין לכם מה לדאוג - יצא מדהים. דבר שלישי - אני רוצה שכל אחד/אחת תכינו ליוסי ברכה לכבוד המסיבה. זה דבר מאוד מרגש שאני חושב שמאוד ישמח את יוסי! לכן מחר כ-ו-ל-ם כותבים מכתב אישי ומביאים אליי את הברכות. תשקיעו! תכתבו מהלב,סדגש| דבר אחחחחחחחרון: מחר יהיו המון עיתונאים וזמרים וכו'. אני רוצה נוכחות של כולנו, להראות נוכחות של המעריצים, להסתובב בין אנשים שירגישו שהפורום נמצא, ואני כמובן לא מדבר על מחיאות כפיים וכאלה כי זה די ברור שמחר נעודד אותו ונגרום לו להיות הכי שמח שיש. אז חבר'ה, אל תתביישו לעודד ולצרוח מחר בשבילו (!!!) זהו, שיהיה לכם לילה טוב, אני אשמח לפגוש אתכם מחר ואני בטוח שתשמחו לפגוש אחד את השני........... לילה טוב מתוקים. אריאל. נ.ב - פוסטרים, גלויות חתומות ודיסק אישי מתנה מחכה לכל אחד ואחת מכם.

ניר86

New member
קיבלתי ...

קודם כל עכשיו חזרתי מהעבודה....שבכל מהלך העבודה אני מדבר עם מורן ואריאל בטלפון היה כיף ..:) לגבי המכתב אני כבר עובד על זה ...אבל שאני לא יהיה היחיד שלא יהיו פאדיחות ! כולכם להביא ! ומצלמות כמובן מי שיכול שיביא ... זהו בערך אל תאחרו ... יום נעים ...ולילה טוב בשבילי כי כולכם כבר ישנים עכשיו !

1מאיוש

New member
זה לא אמור להתחיל ב19:00 ?

ככה היה כתוב בהזמנה ובאיזה כתבה שהביאו... תסתכל בעמודים הקודמים, מתי שהיית באילת!... אם זה מתחיל ב19:00 אני באה 18:30...

sarit lang

New member
יאו אני מתרגשת......!!../images/Emo13.gif

וברור שנעודד את יוסי.....!!!!! בישביל זה אנחנו פה..!

לא 18:30, אלא 19:00 כניסת קהל!

ואוריאן...את באמת מפסידה, אבל אני בטוח שיבואו עוד הזדמנויות להיפגש!

orianush

New member
חח תודה על העידוד..

אני יודעת שאני מפסידה אבל אין לי מה לעשות.. חתונה של אחותי..

1מאיוש

New member
טוב אז אני אשתדל להגיע

ב19:00 מקסימום קצת אחרי אבל עד 19:30 אני שם!

אוףףףףף גמני רוצה לבוא../images/Emo7.gif

אבל אני לא יכולהה :( אז אני רוצה הרבה הרבה הרבה תמונות!!!

אריאל..

באמת תודה על היחס... אני הייתי בן הראשונות שביקשתי לבוא .. עכשיו אני רואה שאני לא כתובה בכלל ברשימה...

1מאיוש

New member
אולי זה בגלל...

שלא היית הרבה זמן בפורום !.. ושבקומונה וכאן בפורום ביקשו לדעת מי בטוח יבוא לא רשמת כלום

אז מאיה..

אולי תכנסי לקומונה ותראי שאני רשמתי בן הראשונות ותמיד ששאלו אני עניתי שאני רוצה ואני רואה שאני לא קיימת... אז באמת תודה רבה...

חמודה, אני ממש לא יומן

ולא מתיימר להיות. אני לא אמור לזכור כל מי שכתב ראשון או שני או אחרון. זו הסיבה שהיו מלא עדכונים ועובדה שמי שקבוע בפורום כן ראה אותם והתעדכן.

ואני קבועה פה...

ואני תמיד מעודכנת.. תראה בפורום בקומונה שתמיד שיש עידכונים אני כותבת.. אבל עובדה שאני לא חשובה פה... אז סבבה.. תהנו היום

moranush86

New member
אני לא מבינה מה העיניין

תקשיבי, יש שרשור ענק למטה של הרשימה של מי בא. למה פשוט לא רשמת את עצמך??? אין לך את מי להאשים פה, אם באמת היית רוצה להגיע היית עוקבת ורושמת את עצמך

את יודעת מה ..

אני לא מאמשימה אף אחד.. אני רשמתי את עצמי תמיד ששאלו... אבל אני רואה שרק החשובים אלו שתמיד בקשר אחד עם השני מגיעים ודווקא אותם רשמו.... אבל זה כבר לא משנה .. אם אני לא באה עם הפורום יש מצב שאני באה אבל כאילו משלמת כניסה או שזה בלתי אפשרי? ואם עוד אפשר לארגן משהו ברגע האחרון אני ישמח מאוד...

moranush86

New member
אני לא חושבת שתהיה בעיה שתבואי

אריאל-תהיה בעיה שהיא תבוא??? רק אריאל יכול לענות על זה אז בואי נחכה שאראל יראה את ההודעה... ומה שכתבת ממש אבל ממש לא לעיניין אם היית רושמת בשרשור הנכון שאת רוצה לבוא תאמיני לי שהיית רשומה. אף אחד לא עושה בכוונה לאף אחד ואף אחד פה לא בפרוטקציות

orianush

New member
איזה שטויות..

מה הקשר רק "החשובים" ורק אלה שבקשר.. קודם כל אין פה אף אחד שחשוב יותר! ותאמיני לי שלא כולם שם בקשר אחד עם השני..

למעלה