תדריך מספר 3 לזכיה-הללויה.

עציון

New member
תדריך מספר 3 לזכיה-הללויה.

בוקר טוב לכולם (אל תשימו לב לשעת ההדפסה): היום בערב, לכמה- בלילה, תתקיים הגרלת הללויה. אנחנו, 20 המשתתפים- מחזיקים שני כרטיסים. מאחר וברור לנו שהמשחק מכור מראש והזכיה בידינו מובטחת , אני רוצה לרענן כמה דברים חשובים ולמנוע ממכם להטריד אותי בקלוץ קאשעס בעיקר משום שהיום(יום ה´) אני נמצא בבנין מפעל הפיס לסידורים אחרונים.(אתם יודעים, מספרי ההגרלה. דילים. מאפיה וכו). אז ראשית, שינוי אחד. בעל האולם ששכרתי לטקס חלוקת הצ´קים ביום ראשון, הודיע לי על ביטול ההזמנה בגלל ברית מילה וחתונה שעבורו זה יותר חשוב( שיתבייש לו). אי לכך, רק במוצ"ש אודיע איפה ומתי. אז נא להזדיין בצייתנות, אופסססססס, ב..סבלנות (עציון- אתה מתדרדר מיום ליום...) ולהמתין להודעה. רק חמותי תורשה, כאמור לשאת דברים ונאפשר למספר מצומצם של עיתונאים לשאול ולהיענות. בתום הטקס, יחולקו הצ´קים. 1.2 מליון ש"ח לכל אחד-ת. מי שתרצה או ירצה להצטלם איתי מתבקש לשלוח מסר מראש כדי שאוכל להתכונן נפשית לצילום. אני רגשן. מתחשב. חוש הומור. מבין . בעל נפש פיוטית. (עציון- התחלת שוב?..) בשעה 23.30 שעת ההגרלה, אני מנתק טלפונים ומחשב . אני לא בבית. מאחל לכם הצלחה ושכל לכלכל דרככם החדשה בחיים. שלכם, עציון.

הגנובה

New member
מצטרפת אליך עציון../images/Emo70.gif

ושאלוהים יהיה בעזרנו

עדי 4

New member
רגע..רגע..

איך מזכיה של 3 מיליון ירדנו כל כך? הצטרפו רק שתי בנות וככה הסכום צנח???

אורא

New member
שיהיה לכולנו בהצלחה ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אני מצפה להודעה אישית בטלפון ביום שישי בבוקר

עציון

New member
עדי. רציתי לבדוק עירנות.

לפעמים נדמה לי שאני מדבר עם עצמי ולכן הורדתי את סכום הזכיה. אכן, משובר ב-2.5 מליון כ"א.

למעלה