תדרים

Sharon25

New member
תדרים

איפה ניתן למצא רשימת תדרים של מד"א וכיבוי באיזור המרכז?

4Z1PF

New member
לצערי

לא תוכל לקבל בפורום זה תדרי חרום וכל תדר אחר שאינו מורשה לחובבי הרדיו. אנו חתומים על הסכמי סודיות בנושא זה.

zukik

New member
תדרים

במשרד התקשורת ישנה רשימת תדרים ... כמו כן גם במוטורולה ... (שמתקנים את המכשירים של מדא וכיבויי) הכי פשוט תריץ סורק ... תגלה את זה יותר מהר ממה שאתה חושב .....

4Z7BGG

New member
משרד התקשורת

חברים נכבדים - לא לבזבז אלקטרונים טובים על משרד תקשורת רע......................... ביקשתי מהם פעם רשימה של תחומים , אני אומר שנית - תחומים, כמו שמקובל במדינות נחשלות כמו ארה'ב, אנגליה ושאר מדינות עולם שלישי. התשובה שקיבלתי - המידע לא מיועד לקהל הרחב. אני פירשתי את התשובה יותר פשוט - "אדוני, על אף שאתה משלם את משכורתי, אל תפריע למנוחתי בזוטות בגון ביצוע התפקיד שלי". זו פרשנות שלי - ואני בלבד חושב כך. אני לחלוטין מסכים עם קודמי - אתה מהר מאד , אחרי סריקה, תצטרך לבחור למה לא להאזין........................

zukik

New member
משכים איתך

אכן .... משרד שלא מסוגל לאתר תחנות פירטיות שמשדרות ב עשרות קילווטים הפנתי אותו לשם מתוך ידיעה שמשם הוא לא יקבל את המידע ...... למרות שזה המקום שהיה אמור לספק את המידע ..... (משרד התקשורת כשמו כן הוא ) איפוא הימים שבצעירותי ראיתי את ה "ניידת" שלהם שהיתה מצויידת להפליא בציוד האזנה ואיתור .....

עוז מ

New member
איפה הימים שבצעירותך

היה לזוקיק קובץ תדרים ענק, שנפרץ ע"י מס' חברים. אח, היו ימים.

Sharon25

New member
שמעתי אתכם היום בקשר

לשם הבהרה, יש לי מכשיר לצורך כלי תעופה. עד שאתקין אותו על הכלי, סרקתי ונתקלתי בין היתר ב: 145.775 אני שומע שם שיחות שלכם, יש איזה "הגל המשודר". אחד מספר שהוא צריך אנטנה כזו, השני מספר שהוא צריך מעבד למחשב(WTF? כנס ליד2 ..), השלישי מספר על האתר החדש שאוטוטו עולה לאוויר, הרביעי מדבר בשם החבר שלו מאילת שמחפש אנטנה. טנגו, שמנגו, בראבה. הלו!!!!!!! מה יש לכם? לא הבנתי מה הקטע

zukik

New member
מה הקטע ?

מה הקטע של איזה משוגע שמטפס על האוורסט ? או של איזה מישהוא שגולש על גלים ? כל אחד והתחביב שלו .....

4Z7BGG

New member
מה הקטע

אוי לאזניים שכך שומעות - חובבי רדיו, מדברים על תדר שהוקצה להם, בענייני חובים כגון אנטנות, אתר של האגודה ובכלל - עושים שימוש נכון בתדר שהוקצה להם, בעיניינים שלהם. מה קורה לרוח הישראלית השובבבה - בה החוק הוא המלצה וכל המרבה בפריקת עול הרי זה משובח ??? מעניין מתי כבר יופיעו הפשקווילים ברחבי העיר בגנות החנונים האלה............................ אך אך, איפה הימים של טבעות העשן שבהם רק האינדיאנים עישנו בענייני דיומא........................

למעלה