תדר .868 MH

izak44

New member
תדר .868 MH

משהו יודע האם ניתן לעשות משהו לאחר שמהנדס משרד התקשורת נתן תשובה שלילית לגבי שימוש בציוד בתחום 868.MH מדובר בתחנה מטאורולוגית המעבירה נתונים בתדר זה. אשמח לכל עזרה.

izak44

New member
תדר 868

zukik תודה על התייחסותך. אכן כן. התחנה מתוצרת davis

zukik

New member
תראה ....

כעקרון עם חוקי משרד התקשורת אי אפשר להתוכך אבל אני יכול להגיד לך שישנם לא מעט תחנות כאילו שעובדות .... וטלפונים אלחוטים שעובדים ב 900 MHZ ומיקרופונים אלחוטיים ועוד מרעין בישין ...... אבל אם אתה מתכוון ליבא בצורה מסודרת .... אז חבל על המאמץ כי לא יתנו לך אישור ..... לצערי המדינה הנאורה שלנו בנושא הזה נשארה במאה הקודמת ..... אני יכול לספר לך סיפור שלפני 20 שנה הטלפונים האלחוטים ששידרו ב 1.6MHZ וצד שיני ב 49 MHZ הפכו למכת מדינה עד ש באיזה שהוא שלה הם נהפכו ל חוקיים (לדעתי כי מישהוא שם הבין שאי אפשר כבר לעשות שום דבר בנידון אז עדיף לתת לזה מעמד חוקי) את מושר ההשכל תמצא לבד ...

בוא נדייק. משהת"ק עובד עפ"י חלוקת תדרים אירופאית (אזור 1) כדי למנוע תוהו ובוהו כמו שמתאר זוקיק אנשים שהכניסו מוצרים בתדרים שאינם מאושרים כאן. כנראה שבתחום זה שימוש כזה אינו מאושר. ואם כך הבעיה קיימת בכל אירופה והמדינות הכפופות עם המוצרים של DAVIS. אבל DAVIS היא חברה מוכרת ומכובדת, תבדוק איתם איך מפעילים את המוצרים באירופה ואתה עלול לגלות שישנה גרסה אירופאית למכשירים, כמו שקיים אצל הרבה יצרנים, בדיוק מאותן סיבות של תקינה אירופאית. בהצלחה,

stud54

New member
תדר בעיתי מאוד בחרת לך

כמו שאמרו פה כבר תבדוק אם אכן קיימת גרסא ארופאית למכשירים

elians

New member
בחברה שאני עובד בה

מייצרים ציוד אלקטרוני שעובד על תדר 868 MHZ. כמה שידוע לי בתחום, 868 הינו תדר שאסור במדינת ישראל , אך מותר באירופה וארה"ב.

למעלה