תהגעגעתי אז באתי...לה לה לה...

תהגעגעתי אז באתי...לה לה לה... ../images/Emo79.gif

שלום לכל הגולשים והגולשות, אני מקוה שאתם לא כועסים עליי, מאוד התגעגעתי הייתם חסרים לי מאוד. פוטרתי מעבודתי (משם בעצם התכתבתי איתכם) ולכן לא יכולתי יותר להתחבר עד שכחלחלון המתוק קנה לי מחשב לבית כדי שאוכל להתחבר לעולם החיצון.אז זהו עם ההתנצלויות עוד לפני החגים לא אמרתי לכולכם שנה טובה ופוריה אז הנה אני אומרת. הספקתי לטייל לי בספרד, לעשות שיאצו ורפלקסולוגיה, עכשיו אני פשוט מוכנה לקליטה אחרי הפסקה של חודשיים מהטיפולים. זהו, אני לא אעייף אתכם בבירבורים עוד לא הספקתי להשלים את החסר מהיום שלא התחברתי אבל אם מישהי נקלטה אני מאחלת לה המון המון הצלחה וגם לאלו שעוד מעט מאוד יקלטו.
לכולכם כחלחלת

נועם@בת

New member
בוינ´ה כחלכלת, את מה זה זוהרת

היום
עוד יש לך את השיזוף מספרד, והעור מבריק לך מהשיאצו. תאווה לעיניים
גם אנחנו התגעגענו. וגם אנחנו מאחלים לך שנה פוריה (אנחנו זה אני ושני ה
שרובצים עלי עכשיו
) האמת, קיוויתי שעשית לנו כביש עוקף פוריות ונכנסת ישר לפורום הריון, אבל אם את חוזרת אלינו, אז תעשי את זה זריז הפעם. קוויקי וילד
נועם

היי איילת לרגע לא זיהיתי !! ../images/Emo24.gif

ברוך שובך ובואך אני רואה שהפיטורין עשו לך רק טוב .. את באמת נישמעת אנרגטית להפליא !
ממני יונית החיננית

רוני@30

New member
איזה קטע, בדיוק אתמול חשבתי עלייך!

בעודי נוסעת לי באוטו, חשבתי על האנשים שאני זוכרת מהפורומים הקודמים שלנו, ועל זה שאני לא יודעת מה עלה בגורל חלק מהם - וממש חשבתי גם עלייך - האם נכנסת להריון ואני לא זוכרת, האם מאסת בנו סתם כך, האם החלטת להעדיף עלינו קבוצה אחרת... אז ברוך שובך למועדון שאף אחת לא רוצה להיות חברה בו אני מקווה שקנית את המנוי החודשי - כי יש לקוות שלא תזדקקי ליותר מזה!
רוני

מיכל ק-ש

New member
ברוך שובך כחלחלת

תמיד מקבלים פה את השבות ברגשות מעורבים ולא צריך להסביר לך למה. מאחלת לך לפגוש בקרוב את הצבע הכחלחל בבדיקת ההריון (אמנם אני נגד הבדיקות האלו ובעד בדיקות הדם, אבל זה מסתדר יפה עם השם שלך). מיכל.

לכעוס? השתגעת? אמנם הייתי

שמחה, מאושרת וצוהלת אם היית עוקפת אותנו בסיבוב ועוברת ישר לפורום הריון. טוב שחזרת מלאת אנרגיות. קבלי
של ברוכה השבה. מרב

יו איזה כיף לי כ"כ הרבה פירגונינים |נשי

איזה כיף לחזור אופסס בעצם לא!!! מה יהיה כשאקלט? אני לא אכתוב לכן יותר? ובפורום האחר לא יבינו את הבדיחיות שלי וכל 86 האצבעות שלי ויהיו שם רק מגעילות?אני ממש בדילמה כאילו יש על מה לדבר בקיצור כיף לשמוע אתכם אני שולחת לכולכן נשיקות בתרועת החצוצרות והשחלות... כחלחלת

למעלה