תהיה או משהו..

diftong

New member
תהיה או משהו..

לפני כחודש וחצי, קיבלתי חונך במסגרת המכללה שלי, בחור ממש מיוחד. מסיבה שאינה נהירה לי, קשה לי להוציא אותו מקו המחשבה שלי. מה גם, שהמחשבה שלא אפגוש בו שוב, עכשיו לאחר שהחונכות נסתיימה, מאפירה לי קצת את היום. אני חושבת שאני אדם עם שתי רגליים על הקרקע, ומשתדלת שלא לתת למקרים כמו אלה להביא אותי לידי הרהור יתר, אך מדוע אני מרגישה שאני עלולה להחמיץ משהו ממש טוב הפעם? בכל מקרה.. בעבר התחלתי עם מישהו, דבר שהוביל לקשר ידידותי ותו לא.. האם רוב הגברים נרתעים מנשים שעושות את הצעד הראשון? מה אתן/אתם הייתם/הייתן עושים/עושות? תודה!

Vdrums

New member
לא נתרע מנשים שעושות צעד ראשון.

להפך, זה מבורך. לדעתי אין פה קטע של נשים או גברים בצעד הראשון, לא אמור להיוות הבדל, שיש לך משהו תגיד, אחרת זה סתם יהיה פספוס.

magenta73

New member
אמ...

אם לא תנסי לא תדעי... אז פעם אחת התחלת עם משהו וזה היה ידידות, אז? מה זה אומר על פעמים אחרות או שונות? כלום! יש גברים ביישנים, שלא מתחילים עם בחורות, וממש לא נרתעים מהצעד הראשון... להיפך, הם מחכים לו. אם את מרגישה שאת עלולה לפספס משהו, תנסי. בהצלחה!

diftong

New member
אאוצ', הוא יוצא עם מישהי (?)

או שזה סירוב מנומס יותר. אאוצ', איך שלא יהיה :)

diftong

New member
וכמובן, שהוא הציע להפגש בתור-

ידידים. מזכיר לי סיפור שהיה. :) שבת שלום , ותודה שסבלתם אותי

magenta73

New member
אבל עשית את זה...

אין לך מה להיפגש כידידים... תגידי לו שאם בא לו יש לו ת'מספר. ושיש לך מספיק ידידים... צטערת שזה נגמר ככה, אבל פחות ניסית!

diftong

New member
כן, זה פחות או יותר מה שאמרתי-

לו, או לפחות זה המשתמע. סרבתי לידידות באלגנטיות, ואיחלתי לו בהצלחה עם בת המזל. מי יודע, אולי באחד הימים אפגוש במישהו שלא יסרב לי
תודה ממש

ברמודה

New member
אני יוזמת ובוחרת את מי אני רוצה

מה יש לך להפסיד! אבל כמובן בתבונה והרבה קסם וחושניות

duduamar

New member
הכי מחמיא לי בעולם

ורק מוסיף לערכה, בשום אופן לא גורע.

למעלה